Prima service, komt afspraken na, vriendelijk personeel.

Levering bestelling loopt niet zoals zou moeten

Op zich is het concept echt perfect geregeld. De gratis leen spullen, worden gratis geleverd en als het goed is ook nog gratis opgehaald. Omdat er een op de site al aan werd gegeven dat er een leveringsprobleem was, heb ik keurig rekening gehouden met aanvragen van de lever datum. Je mag dan een datum kiezen. Dus kies je een dag dat je thuis bent, omdat ze vooraf geen tijdstip kunnen aangeven. Vervolgens krijg je een mail dat er leveringsproblemen zijn maar als je binnen 6 weken moet bevallen ze de goederen toch kunnen opsturen. Dus de mail beantwoord dat ik binnen 6 weken moet bevallen. Vervolgens wordt het pakket direct verstuurd en de volgende dag geleverd, maar dat was niet de dag dat ik had aangegeven. Dus ik was er niet. Wel het tijdstip bekeken van levering, en gezorgd dat er iemand thuis zou zijn. Uiteindelijk werd het niet op dat tijdstip (einde middag) maar in het begin van de ochtend geleverd. Helemaal niet handig dus..

ik ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen

zeer goed

Super fijne service

Afspraken worden goed nagekomen. Duidelijke uitleg en personeel erg vriendelijk.

Uitstekend ervaring

Nvt

Snelle service!

oke

Afgelopen dinsdag bed mogen ontvangen.Vriendelijke chauffeur en het bed werd degelijk in elkaar gezet. Helaas twee producten niet meegekomen waar ik 6 dagen op moet wachten.Beetje jammer,maar het zal wel goed komen neem ik aan.

Vriendelijk personeel

Goed en vriendelijk geholpen.

Fijne ervaring gehad, goed advies gekregen, men heeft alle tijd genomen, echt top

uitstekende en snelle service

Adequaat en snel

Mooie duidelijke website, snelle afhandeling

Wordt zeer goed meegedacht!!

De rolstoel is gebracht en opgehaald zonder problemen. De bezorger was zeer vriendelijk en heeft nog even alles uitgelegd.

Leveringen waren vlug geleverd

Vlugge levering, kundig en vriendelijk personeel. Zowel aan telefoon als levering zkh bed

Heel snel de hulpmiddelen kunnen leveren!!

Plots een tillift nodig en meteen kunnen leveren!

Snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis. Bevestiging via mail, top

Goede uitleg. Top mee-gedacht!

Fijne bezorging!

Te vreden

Aanrader

Aanrader

Erg fijn geholpen en zeer goede uitleg. Ook de telefonische contacten omdat wij nog wat informatie wilden voor we definitief besloten om tot aankoop over te gaan. Erg blij met Mango scootmobiel Bobby.

Niet helemaal tevreden

Sorry, maar ik ben niet helemaal tevreden. Ik had een mail gekregen waarin stond dat het pakket geleverd was en het was door iemand ondertekend. Nu ben ik de hele dag thuis geweest en heb ik niemand aan mijn deur gezien. Ik heb meteen gebeld en er werd gezegd dat ik later die dag terug gebeld zou worden, dat ze op dat moment de chauffeur niet kon bereiken, maar het pakket stond op niet geleverd. Ik ben gebeld, maar niet door medicura. Ik werd gebeld door iemand een straat verderop dat mijn pakket daar geleverd was. Ook zij was niet thuis dus het stond op de inrit, maar ze kon me bellen omdat al mijn informatie op de pakbon stond open en bloot. Een beetje jammer dit dus...

Eenvoudig medische artikelen van goede kwaliteit besteld.

Geleverde producten zijn in keurig netjes. Bestellen via website is top. Keurig thuis afgeleverd met vooraf een berichtje met de tijd dat alles geleverd gaat worden.

Kijk naar de sterren.

Medicura heeft ons geweldig (en nog) geholpen. Altijd een luisterend oor. Altijd tijd voor advies en verzorging. Nooit iets teveel. Kortom: 'Dank je wel'.

Heel goed

Hele goede service heel tevreden

Vlotte vriendelijke en accurate service

De winkel is prettig en overzichtelijk. Makkelijk om iets te lenen voor een bepaalde tijd. Goed materiaal. Goede dienst/service: spullen die niet makkelijk te dragen of te vervoeren zijn worden aan huis gebracht en indien gewenst weer opgehaald. Ook via de site en de algemene klantenservice krijg je goede en heldere informatie over wat er allemaal mogelijk is en geregeld moet worden.

makkelijk te bestellen, topservice aan huis, vriendelijke chauffeur

Fantastisch

Heel goed ontvangen, aan de telefoon. En uitstekend verzorgd door Dhr. Danny