Vriendelijk service

Vriendelijk service

Service gericht

Afspraken nakomen Vriendelijk Duidelijk Eenvoudig

Leveringen helaas te laat

Douchestoel werd 1 week te laat geleverd, wellicht een misverstand?

PERFECT

gewoon super

Kruk is oke, de verpakking verre van

Product is niks mis mee. Maar als ik aangeef dat ik hem nodig heb voor een baarmoederverwijdering op mijn 33e, krukjes ook andere doeleinden worden ingezet, vind ik het kwetsend en onzorgvuldig dat er in koeienletters kraamhulpmiddelen op de verzenddoos staat.

Tevreden

Wij zijn zeer tevreden

Goed en snelle service met prima artikelen

Super goed geregeld

Levering montage en afspraak super goed Dik tevreden zeer vakkundige montage erg vriendelijk Ga zo door

Hele goede service heel goed tevreden

Perfecte levering en op tijd!

Heel goed en betrouwbaar

Bestellen en daags er na leveren. Leek overtoom wel.

Vlotte afhandeling, prima producten!

De geleverde producten waren prima in orde en contacten verliepen vlot!

Denken mee, zorgen dat alles geregeld is. Top

Goede spullen word aan huis geleverd en weer opgehaald helemaal top

Klantvriendelijk en goed advies

Klantenservice netjes en kundig. Goed advies en nette afhandeling.

Super service

Alles perfect geregeld en vlug in huis.

correct, prettig, deskundig.

correct, prettig, deskundig.

Zéér behulpzaam en vriendelijk!

Alles snel, vakkundig in elkaar gezet met tevens oog voor de cliënt die net thuis kwam uit revalidatiecentrum tijdens het afleveren en hulp nodig had. Die vriendelijk werd gegeven. Geen seconde het idee gehad dat t haar teveel moeite kostte. Echt heel fijn!

Duurde lang voor alles in huis was

Ik had een rugsteun en bed klossen besteld en zou binnen 3 werkdagen bezorgd worden. Na 10 dagen maar gebeld want de status stond op "in afwachting". Bleek dat de bedklossen niet op voorraad waren. Ze adviseerde me om de bestelling om te zetten naar een volledig kraampakket dan zou het sneller zijn. 1 dag later had ik het in huis. Nu zit ik alleen wel met nog meer spullen die ik eigenlijk niet wilde zoals een onderste, douchekruk etc.. Dus die moet ik nu bewaren tot ik alles weer terug kan sturen. Dat zal nog weken duren. Ben nu 36.5 week zwanger.

Top!

Top levering, zoals afgesproken!

Vriendelijke, goede service

Producten goed en hygienisch verpakt en een compliment voor de uiterst vriendelijke chauffeur die de doos kwam brengen! Zo zie je ze maar zelden. :)

Snel

Snel geleverd

Fantastisch

Goede vriendelijke duidelijke service

Slechte bezorging

Veels te laat binnengekomen. Dus had er niks meer aan. Aangeven dat het binnen 2/3 dagen er is maar dat was dus zeker niet zo

Uitstekende service

Snelle levering, goede service!

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert