fantastisch dat ik door jullie scootmobiel vrij kon zijn in mijn vakantie

Duidelijkheid door de berichten van brengtijd en haaltijd. Doordat ik deze scootmobiel kon huren van jullie kon ik in de vakantie meedoen met wandelen en fietsen en vrij en zelfstandig zijn. De accieradius was zodanig dat ik aan alles mee kon doen. Voor mijn kookbeurt op een vakantiedag kon ik zelfstandig de boodschappen ervoor doen. Kortom geweldig dat deze mogelijkheid door jullie er was!

Goede

Super goed

Prima goed verzorgt e n vriendelijk

Duidelijk. Accuraat. Vlotte levering.

Wat ik bijzonder fijn vond dat je de avond vantevoren bericht kreeg over tijdstip van bezorging en weer ophalen. Spullen zien er tip top uit. Alleen maar complimenten.

Werd op zaterdag gebracht omdat het spoed was. De bezorger als ook de ophaler waren zeer vriendelijk en behulpzaam.

Priema

Goed op tijd en behulpzaam

Ongekend in deze tijd zoveel klantvriendelijkheid. !!!

Alleen maar grote teveredenheid.

Makkelijk, snel, stipt

Makkelijk besteld, snel en stipt geleverd!

Geweldige service.

IK BEN HEEL ERG TEVREDEN MET DE GOEDE SERVICE DIE JULLIE BIEDEN. OOK HET SMS BERICHT WAT IK VAN TEVOREN KRIJG WAAR DE TIJD OP STAAT WANNEER JULLIE KOMEN. TOPPIE!!!!!!

Geen informatieverstrekking rondom bestelling

Na het stil passeren van de aangegeven bezorgdatum meerdere keren gebeld. Men wist niet waarom de bestelling niet werd geleverd en het advies was gewoon nog langer wachten (op hoop van zege). Erg oncomfortabel met inmiddels 38 weken zwangerschap .

Heel goed.

geod contact, snelle verwerking

uitstekend

Bezorging op tijd. Netjes in huis afgeleverd en in elkaar gezet en uitleg is gegeven hoe het product werkt. Super Dank U wel

Perfect geregeld

Heel toegankelijk en adequaat.

Goede dienstverlening

De voorlichting was uitstekend!!

Vlotte service.

Kundig petsoneel en goed geholpen.

Snelle goede service

Snelle goede service. Makkelijk afspraak in te plannen.

top prima ervaring

materiaal is zeer netjes en meedenken met de klant is top.

goed, betrouwbaar

Prima service en netjes gewerkt Vriendelijk en duidelijk

Gewoon netjes en volgens afspraak

Ik had verschillende hulpstukken nodig ,voor familielid die overkwam uit Cananda , Zij heeft een kunstbeen .Die waren hulpstukken waren geweldig ,zij heeft er veel plezier van gehad . De service van Medicura is in 1 woord GEWELDIG . Goede service ,zeer vriendelijke chauffeurs . Groetjes Annie van Eindhoven

Netjes, vakkundig en zeer sociaal

Netjes ,vakkundig en zeer sociaal

Super!

Snelle levering, goede uitleg, prima materiaal.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert