Leveren niet volgens afspraak
12 september spullen voor bevalling besteld om 16 september te laten leveren. Op de website staat voor 17.00u besteld, de volgende dag in huis, dus ruim op tijd. Op 16 september werd alles geleverd behalve de klossen, deze bleken niet op voorraad te zijn en moesten toen nog worden besteld en zouden pas 22 september binnen komen, volgens Mariska, en dan zou het nog 2 tot 3 dagen duren voordat we ze zouden ontvangen. Wel gek, want voor 17.00u besteld, de volgende dag in huis slaat dan natuurlijk nergens op... Ik zou de 22e worden gebeld door Mariska, of de klossen binnen waren gekomen. 22e hoorde ik niks. 23e kreeg ik een mail dat ze er waren en verstuurd zouden worden. Inmiddels zou ik de 25e 37 weken zwanger zijn en moesten ze in huis zijn van de kraamzorg, dus ik kreeg wat stress als hoogzwangere en belde erachteraan omdat ze eigenlijk de 22e gelijk zouden worden opgestuurd, had Mariska mij verzekerd. Ze zouden die dag, de 23e, om 16.00u mee gaan met GLS en zouden binnen 2a3 dagen worden bezorgd, track&trace zou volgen per mail. Wederom vroeg ik: hoezo vóór 17.00u besteld, volgende dag in huis? Maandag 26 september weer gebeld, want geen track and trace ontvangen. Toen bleek dat de klossen nog niet verstuurd waren, ze zouden die dag de deur uit gaan. 27e ontving ik uiteindelijk de klossen, gelukkig nog niet bevallen. Klossen onder het bed geplaatst en die nacht was in en uit bed komen een lastige opgave. De klossen maar even opgemeten en toen bleek dat Medicura zonder overleg hogere klossen hadden gestuurd, want de bestelde klossen waren nog steeds niet op voorraad. Lang verhaal, kort: 12 september besteld, 27 september nog steeds niet in huis... Dit wil je niet als hoogzwangere. Ga voor je kraamspullen dus niet naar Medicura.