heel aardig en professioneel

aardige service van eerste telefoon tot het hulpmiddelen leveren

Goed geregeld

We kunnen het maar 3 maanden huren maar op de sitestaat 26 weken hoezit dat graag antwoord

Ik vroeg om een rolstoel te lenen. Werd correct en aardig geholpen. Mevrouw bood ook nog een douchekrukje aan, niet aan gedacht maar dit krukje werkt heel handig voor mij. Levering de volgende dag en als afgesproken. Kortom zeer tevreden.

Goed, alleen jammer dat de spullen er veeelste vroeg bij waren

Goed, alleen jammer dat de spullen er veeelste vroeg bij waren

Goed advies , doen wat ze beloven.

Zeer goede service. Goed advies gehad en zeer snel thuisbezorgd.

heel goed

Onze eerste ervaring met Medicura is positief. wij zijn heel snel en tot volle tevredenheid geholpen.

Perfecte levering

Alles werd netjes binnengebracht in elkaar gezet, en uitleg gegeven

Had een bestelling gedaan en het kwam de volgende dag al. De bezorger was heel vriendelijk en legde alles netjes uit. Hij was er zelfs eerder als de aangegeven tijd. Top service.

nette spullen die jullie brengen

nette spullen die jullie brengen

Erg goed geholpen

Ben zeer tevreden alles kwam zeer snel op orde bedankt

Snelle en goede service.

Alles (bed, rollator en douchekruk) was heel snel geregeld. Gewoon goede service. Prima bed trouwens!

Snel en klant vriendelijk uitgevoerd.

Na een telefoontje werd de papegaai snel geleverd. Een zeer. Vriendelijke medewerker die kwam hem ook installeren. Een zeer prettige ervaring in moe¡lijke tijden.

snelle service

bezorger installeerde het bestelde zonder te vragen

zeer erbarmelijk

aangezien ik tijdelijk aangewezen ben op een rolstoel en hier dus geen ervaring mee heb vind ik dat door bezuinigingen de veiligheid van klant ernstig in gevaar wordt gebracht moest bij aankomst constateren dat er al geen zitkussen aanwezig was en deze apart moest worden aangevraagd daar bij komt dat ik vind dat iemand die hier tijdelijk op is aangewezen standaard een achterbeveiliging moet hebben waardoor deze niet zo gemakkelijk achterover kan kiepen

Hulpvaardig en vriendelijk

Hulpvaardig en vriendelijk.

Fijn

Top geregeld

Het bed staat het was vriendelijke man

Supersnelle service

Telefonisch contact gehad, meedenkende medewerker en snel geholpen. Dit was top! De levering van mijn rolstoel was wat minder. Het leek of deze persoon wat haast had. Zette de rolstoel binnen voor de tussendeur, waardoor ik er niet meer langs kon met mijn krukken. Hij wilde weglopen toen ik vroeg krijg ik er ook een uitleg bij? Snel gegeven en weg was hij

Goede communicatie en afspraken

Alles netjes op tijd geleverd . Vriendelijke jongen .

Klachten worden niet behandelt

Verkeerde levering en daarna geen gehoor. Vervelend als je de spullen nodig hebt in de kraamtijd.

Snelle levering

Fijn dat er eerste geprobeerd mag worden. Zeer snelle levering

Goed en snel

Correcte en snelle levering.

Heel prettig

Snelle bezorging en nette rolstoel.

Vriendelijk en behulpzaam!!!!!

Vriendelijk, behulpzaam. goede uitleg.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert