Top, snelle, goede service

Snel geregeld en goede service

Mijn aanvraag voor een rolstoel nadat ik mijn been heb gebroken was snel. De service was goed, uitleg bij aflevering was fijn.

Snelle service

Snel geleverd

Prima en snelle service. Vriendelijke, begripvolle meedenkende medewerkers

Zie hierboven.

Super goed

Heel netjes verzorgd top

‘s middags besteld, volgende morgen in huis. Prima kwaliteit.

Zie boven

Snelle, goede service

Goede indicatie van tijdstip levering.

Levering volgens afspraak, bed slaapt lekker.

Zoals afgesproken alles precies geleverd. Keurig op tijd bezorgd en gemonteerd door een zeer vriendelijke Medicare medewerker. Complimenten.

zeer goed.

snel contact, snelle levering en plaatsen van het geleende produkt. Ik ben zeer tevreden

snelle en correcte afhandeling

Zoals boven aangegeven

Heel goed

Producten werden bezorgd op de gewenste leverdatum. De bezorger was optijd

Goed, correct en vriendelijk.

Gewoon perfect

Alleen maar complimenten. Goede levering en duidelijk wanneer ze de spullen kwamen brengen.

Alles is prima geen klachten

Snelle en correcte levering

Bestelling 2 maand te vroeg afgeleverd, waarom dan de keuze om datum in te vullen?

Je hebt het toch nodig en kan het een half jaar lenen via de zorgverzekering, echter zijn mijn zwangerschapshulpmiddelen 2 maand te vroeg geleverd. Beter te vroeg dan te laat, maar het is een gigantische doos... waarom kun je dan een datum aangeven?

Slechte communicatie intern.

Ik maak een afspraak voor een technische storing, er wordt geen monteur met kennis van zaken gestuurd maar een bezorger. Sorry, maar daar slaan jullie de plank goed mis.

Snelle service

Het was makkelijk om online te bestellen en er werd snel geleverd.

Uitstekend geholpen

In Antonius Nieuwegein prima advies voor elektrische rolstoel. 1 week op proef en nu nieuwe aangeschaft! Helemaal gelukkig er mee!

Goed geregeld

Goed, snel, duidelijk

Levering volgens planning en voldoet.

Over de administratieve afwerking kan ik niets zeggen, omdat de d0chter als mantelzorger alles heeft behandeld. Het geleverde produkt is prima.

Uitstekende dienstverlening!

De verkoopadviseuse nam alle tijd en moeite om samen met mijn dementerende familielid een aantal rollators uit te proberen, in te stellen en uiteindelijk een afgewogen keuze maken. Niets dan lof voor haar flexibele, dienstverlenende instelling. Ook de afwikkeling achteraf (nasturen van een stokhouder) en de administratieve afhandeling zijn allemaal keurig en tijdig verlopen.

Wauw

Heel klantgericht er wordt met je meegedacht. Snelle levering We zijn heel tevreden

Gewoon geweldig!

Binnen 3 dagen mijn pakket ontvangen alles compleet en behulpzaam! 100 punten voor jullie!

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert