Snel en vriendelijk

Fijn dat de kraamartikelen kostenloos te huren zijn. Ook snel en kostenloos geleverd. Vriendelijke bezorgmedewerker die de (enorme) doos als vanzelfsprekend even voor je binnen zet. Het enige wat in mijn ogen zonde is, is dat je het gehele standaard pakket moet afnemen. Ik heb niet alle artikelen uit het pakket nodig, maar het is niet mogelijk om minder artikelen te ontvangen.

Super!!

Heel erg snel rolstoel geregeld! Top!!

Passende zorgmiddelen thuusgebracht

Via web besteld en keurig het brstelde thuis afgeleverd

Hartstikke goed

Snelle reactie Nette manier van afhandelen

Snelle service, Ruggensteun schroef los.

Er zat een schroef los, boutje was ook weg. Ik had er doorheen kunnen klappen en dat zou echt erg zijn want ik heb mijn bovenarm gebroken en zit niet in het gips. Inmiddels zit de schroef weer vast. Mischien in de toekomst even alles nalopen, want de andere schroeven zaten ook een beetje los. Voor de rest was ik tevreden.

Snelle service, Ruggensteun schroef los.

perfect

Uitermate vriendelijk en behulpzaam geholpen. Goede uitleg van bediening.

perfect

Uitermate vriendelijk en behulpzaam geholpen. Goede uitleg van bediening.

slecht

ik vind het niet duurzaam om een klein pakje in zo.n grote doos te verzenden en bij retourneren zelf het adres moet verzorgen en ook zeker niet klantvriendelijk om ook nog eens 7,25 euro te moeten betalen.

Eerste ervaring met jullie zeer tevreden

Goede service en alle spullen zijn op tijd geleverd

Het bed is geplaatst door een behulpzame medewerker . Ik kon zonder problemen het bed op mijn naam overzetten omdat ik t voor mezelf nodig had . Over een aantal maanden heb ik weer wat spullen nodig en zal die weer hier bestellen

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert