vriendelijke en kundig

vriendelijke en kundige uitleg over het gevraagde apparaat in dit geval een scootmobiel

Slecht

Geen enkel begrip voor de client en praten alleen over onmogelijkheden ipv helpend te zijn.

Snelle service die je eigenlijk niet wilt hebben

Na een telefoontje de volgende dag al alles in huis Een hoop zorgen uit handen genomen door de snelle service!

Klantvriendelijke en deskundige informatie.

Lieshout, 16 december 2022. Ook de tweede keer werd ik uiterst vriendelijk ontvangen en adequaat geinformeerd en geadviseerd, over de verschillen tussen de beschikbare hulpmiddelen.

Snelle levering, netjes op de plaats gezet, kortom toppie!

Gewoon goed. Bedankt!

Prima produkt

Vlotte levering.

Klantvriendelijk behulpzaam en netjes Snelle levering

Snel en goed

Als accuraat en heel fijn.

goede service

Makkelijk te bereiken en snelle levering

Prima levering

Snelle levering van mijn trippelstoel.

Uitstekende service en snel geleverd.

Goede service en alles op tijd geleverd

Alle bestelde spullen zijn op tijd geleverd en het bed is opgebouwd door een behulpzame medewerker. Bed op mijn naam gezet omdat ik t zelf nodig had . Was snel en makkelijk geregeld

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

Ik had een zending broekjes ontvangen voor mijn man, die bleken kleiner uit te vallen. Er werd een proefzending een maat groter gestuurd, die had ik de volgende dag al binnen. Broekjes waren goed en de zending werd aangepast en omgeruild. Prima service, een tevreden klant, top!!

snel en goed materiaal.

Wij gaan naar Engeland naar familie. Daar hebben ze de douche in het bad zitten. Nu kan ik thuis oefenen met de badplank om deze te gebruiken straks in Engeland. Ik heb een spierziekte en we zijn 14 dagen in Engeland. Dus ik kan met een gerust hart weg.

Snel en vriendelijk

Fijn dat de kraamartikelen kostenloos te huren zijn. Ook snel en kostenloos geleverd. Vriendelijke bezorgmedewerker die de (enorme) doos als vanzelfsprekend even voor je binnen zet. Het enige wat in mijn ogen zonde is, is dat je het gehele standaard pakket moet afnemen. Ik heb niet alle artikelen uit het pakket nodig, maar het is niet mogelijk om minder artikelen te ontvangen.

Fijne snelle levering van de douchestoel

Jullie waren zo te vinden op het internet! Bedankt!

Producten uitstekend, klantvriendelijke medewerkers. Echter bestellen via de site duurt erg lang. Bezorging pas na 5 dagen. Goed om rekening mee te houden in de planning.

Toppie service,

Zowel aan de telefoon als de meneer die de rolstoel afleverde, super service. Mw. aan telefoon goede uitleg betr. hoe en wat verzekering en welke opties er zijn. Meneer die rolstoel bracht, heeft ook even uitgelegd, betr. instellingen hoogte, inklappen etc.

Toppie service,

Jullie Kijken niet naar handicap

Mijn man is linkszijdig gehandicapt, verlamd. Jullie verkopen alleen standaard! Wij zijn erg teleurgesteld dat we deze gekocht hebben en niet geschikt is voor zijn handicap.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert