Vrij makkelijk en soepel

Zeer prettig

Goedelvering, snelle service

Dinsdag aanvraag gedaan voor een rolstoel, Woensdag is deze afgeleverd . Prima service en snipper snelle levering. Zeer tevreden over Medicura.

Warrige levering/ophalen van hulpmiddelen

Wij hadden een ziekenhuis bed en 2 rollators besteld voor op een vakantie adres. De rollators zijn nooit op komen dagen, volgens de klantenservice met een notitie van de bezorger dat "ze niet meer nodig waren", maar wij hebben geen bezorger gezien en geen telefoontje gehad dus weten niet waar die notitie vandaan gekomen kan zijn. Bij het ophalen ging het weer mis, en stond de transportbus op ons huisadres in plaats van het vakantieadres waar het bed ook een week eerder was afgeleverd. Toen kon pas de volgende dag een nieuwe ophaalafspraak gemaakt worden, nadat we vertrokken zouden zijn uit het vakantiehuis. We hadden geluk dat de eigenaar van het vakantiehuisje enorm meegaand was en het ophalen ook na ons vertrek kon, maar het verliep niet echt soepel allemaal.

wat een geweldige service van Medicura

wat mij opviel na mijn operatie op zoek bij mijn zorgverlener was dat diverse dingen betaald moeten worden . Toen kreeg ik en link op de pc van medicura en zag dat men daar vele dingen in leen kon verkrijgen en dat hun dat met de zorgverlener verder afhandelen .Gewoonweg geweldig .mijn complimeneten aan jullie .

Rolstoel

Rolstoel aangevraagd voor leen gebruik. Werd de volgende dag al aan huis geleverd . Duidelijke uitleg aan telefoon, goede service .

Fantastisch

Fijn om een hoog-laagbed te hebben. Wat een gemak.

Gewoon goed

Gewoon geen probleem

Goed & snel

Goede service zeer snelle levering

Hele snelle Levering

Snelle Levering En Zeer Vriendelijke Werknemer .

Een erg goede service en de mensen zijn vriendelijk!

Heel vrienden

Goede service heel erg vriendelijk man

Thuisbezorging zeer goed

Telefonisch niet netjes behandeld Voor de rest ben ik superblij dat jullie er zijn het loes

Prima geregeld

De spullen stonden klaar bij de receptie. Hartelijk dank. Met vriendelijke groeten, Jacqueline van Hoppe.

Prima service en snel geleverd

Prima service en snel geleverd

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Erg klantvriendelijk en goede uitleg van alles.

Snelle, juiste levering

Levering volgens afspraak (ondanks drukke feestdagen). Zeer vriendelijke bezorger die het pakket op de gewenste plek op de begane grond neerzette.

Heel goed

Zeer behulpzaam

Vlotte levering van leenbedsteun

Pas een week ervaring met medicus

Snel en netjes

Gewoon heel netjes en duidelijk!

Om door een ringetje te halen

Prima service en behandeling van de aanvraag.

Helemaal top!!

Ik heb gebeld een hele vriendelijke Dame gesproken. Mijn spullen zijn netjes geleverd en in elkaar gezet. Deze man was ook super vriendelijk! Heel goed geregeld!

SNELLE LEVERING

JAMMER GENOEG KOM IK AL VANAF AANMELDING NIET ZELF INGELOGD. ALLES GAAT NU VIA DE THUISZORG. BEN WEL ZEER TEVREDEN OVER DE LEVERINGEN EN MATERIAAL

Afspraken nagekomen

Duidelijke communicatie over het pakket en levering. Zeer vriendelijke bezorger.

De hulpverlening is prima zowel telefonisch als bezorging van hulpmiddel

Prima. Mooi product

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snel en netjes geleverd.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert