Fijn en direct contact. Heel tevreden!

Snelle reactie, goed afspraken over bezorgen en afhalen, goede rolstoel die aan de wensen voldoet.

tevreden over product en snelle bezorging

tevreden over product en snelle bezorging

Uitstekende service

Alles wat besteld is komt tijdig en goed ingepakt binnen

Veel hulp gehad net mijn bestelling, en de aflevering etc perfect verzorgd.

zeer correct in afspraken en voorlichting

Positieve instelling

Ze denken mee en zijn zeer behulpzaam

De dame aan de telefoon dacht met me mee, stelde zelfs een extra gipsbeensteun voor aan de rolstoel voor. Misschien heel normaal maar voor mij niet omdat ik nog nooit een rolstoel nodig heb gehad. Ook vertelde ze me dat wij ons niet druk hoefde te maken hoe de rolstoel thuis te krijgen. "We komen hem morgen wel bezorgen",zei ze. Dit is nog eens service, complimenten!

Goede ervaringen met Medicura

snelle acurate service

Wij zijn goed geadviseerd en snel geholpen. De afspraken werden volledig nagekomen.

Prima levering van de kraamhulpmiddelen, en ook prima meegedacht toen bleek dat ik een bed had met wel erg veel poten (en dus meer klossen nodig had).

Perfect, snel en goed geholpen

Erg fijn en goed te woord gestaan. Artikel werd de volgende dag geleverd en na een seintje van ons ook weer snel op de afgesproken dat opgehaald. Fijn dat je een tijdsindicatie krijgt wanneer ze langskomen

Professioneel

Wij zijn in de winkel in Den Bosch uitstekend geïnformeerd en geholpen. Alle leen- en huurspullen zijn compleet en strak op tijd afgeleverd. Prima dus !

Duidelijke uitleg aan telefoon !

Optijd volgens afspraak geleverd, ziet er netjes uit.

ontspant de spieren en lekker warm

top !!!!

loeplamp besteld ..kwam keurig op tijd ..en de lamp is perfect..Medicura is voor mij top !!!!

In de winkel attent en goede voorlichting.

Bij het bezorgen waren er wat onduidelijkheden en moest de bezorger alleen 2 zware matrassen voor recycling meenemen. Was veel te zwaar voor hem alleen. Wij konden gezien onze leeftijd en rugklachten hem niet helpen. De bezorger heeft op onze vraag wel mee de "lattenbodem" om hoog gebracht zodat de matrassen op de juiste hoogte kwamen te liggen.

prima waar

fijn op tijd

Super alles goed geregeld

Als je belt goed geholpen en ook alles goed geregeld bij het opzetten

Professional, friendly

All went quickly and well.

Uitstekende service!

Uitstekende service en goede uitleg voor gebruik producten.

Uitstekend!

Snelle oncompliceerde afhandeling. Zeer vriendelijke chauffeur!

fijne snelle service top

fijne service snelle levering en vooral een overzichtelijk en duidelijk site voor aanvragen

Die is prima

Word op tijd geleverd..6 pakjes zijn precies genoeg. Ik heb een nieroperatie kwaadaardige tumor.gehad...met gelukkig een goede uitslag...maar gebruik op dit moment meer tenas....Heb catheter in...waar regelmatig de urine langs loopt....en vermoed dat ik er deze keer niet mee uit kom. Groetjes Maria

Zeer snelle levering, goede communicatie!

Snelle service!

Goede en snelle service!

Toppy service

Supper snel en erg vriendelijk, goede uitleg ben zeer tevreden

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert