helemaal goed

helemaal goed

geweldige service

heel fijn dat ik rolstoel kon lenen, aardige mensen die hem brachten en prima rolstoel

Prima produkten snel in huis

Snel in huis prima produkt. 2 stokken besteld.

Uitstekende service!

Prima service voor die mensen die hulpmiddelen nodig hebt. Materiaal, ziet er keurig uit, duidelijke uitleg erover door medewerkers. Houden zich aan tijdsafspraken bij bezorging.

Snelle duidelijke communicatie en levering

Snelle duidelijke communicatie en levering Zeer tevreden

Top levering

Echt super geregeld. Wel fijn dat de bezorgservice het helemaal boven wilde brengen.

keurig en in goed overleg

alles was keurig en op tijd bezorgd, toen de operatie niet door ging werd alles weer in goed overleg opgehaald tot dat de operatie wel door gaat, dan kan ik gewoon weer bellen voor een afspraak

vriendelijk en snel

Eenvoudige website, bestelproces vlot en duidelijk, vriendelijk mailtje met 'je spullen komen eraan' en daarna snel geleverd. Het enige wat ik kan bedenken is dat het handig zou zijn als er meer dan twee opties qua bedklossenhoogte zijn.

Ben heel tevrede met dr aankoop die ik gedaan heb.

Prima geregeld

Prima geregeld

Super handig en thuisgebracht

Fijn om alles te kunnen lenen en wordt nog bezorgd ook

Erg vriendelijk en behulpzaam

Al meteen vanaf het eerste contact werd ik van alle kanten geholpen! Heb nog geprobeert om een review op de website te plaatsen, maar dit is op de een of andere manier niet mogelijk. Bedankt en niks dan lof over jullie!

Alles is goed en mooi

Alles is goed

Makkelijk en snel

Ontzettend makkelijk om je hulpmiddel te bestellen op de overzichtelijke site. De levering was snel en geleverd door een heel behulpzame en vriendelijke bezorger. Ik ben zeer tevreden!

Vlotte vriendelijke levering

Snel Vriendelijk Goede kwaliteit

Goeie ervaring mee

De rolstoel die ik huur ziet er goed uit

Goede snelle service!

Snelle levering goede service

Erg goed

Snelle en correcte levering

Service is perfect

Goed en netjes behandeld, kwaliteit is goed

Prima Toko!

Alles werd vlot en correct afgehandeld, na twee dagen had ik mijn bestelling binnen (zat een zondag tussen) en het product werkt prima voor mij. Werking blijft natuurlijk persoonlijk met medisch gerelateerde zaken maar ik ben er blij mee.

Goede zorg

Goede zorgen. Ook bij het leveren van mijn product veel info gekregen over wat er voor mij eventueel nog mogelijk is.

klantvriendelijke, correcte en snelle behandeling

Medicura verzorgt alles goed. Netjes op afspraak. Correct geleverd en goed advies.

Goede service waarbij de koper centraal staat

Hoog-laag bed bestelt, door de verkoopster zeer goed begeleid en uitgelegd. Na de levering bleek de foutieve kleur geleverd, maar dit is zonder problemen snel en adequaat opgepakt en verholpen.

Beter kan niet

Ik wist niet dat het ook zo makkelijk kon. Binnen 10 minuten online mijn keuze gemaakt, de volgende dag geleverd. Makkelijk, snel, ontzettend vriendelijke bezorgster die alles installeerde.

Alles heel netjes bezorgd en heel fijn uitgelegd

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert