Snelle reactie en levering.

goede afspraak en levering

Vlotte levering

Snelle levering goede hulpmiddelen

Snelle levering. Vriendelijke chauffeur Top we zijn er blij mee

Netjes en op tijd geleverd

Het bestellen van mijn hulpmiddelen ging heel makkelijk en snel gemaakt via de website. Ook de levering aan huis was goed geregeld. De medewerker was vriendelijk en zette netje mijn ziekenhuisbed voor me in elkaar.

Stipt op tijd netjes afgeleverd. Zou alleen graag de verzekeringspapieren willen ontvangen. Chauffeur was dit vergeten en zou het naleveren.

snel en goed geregeld

na aanvraag rolstoel voor mijn moeder was deze snel geleverd. Goede en duidelijke communicatie en je wordt keurig op hoogte gehouden. Tot nu toe prima ervaring.

Goede snelle service

Ze dachten mee en en waren betrokken. Erg fijn

Snel en goede service

Zeer snel geregeld

Volgens verwachting

Snelle bezorging

Artikel op verkeerd adres bezorgd! Ook op een nr. 9 maar niet van mij!! Uiteindelijk na veel zoeken toch gevonden… Medewerker van U aan de telefoon, maar kon er niets aan doen… was even bang mijn geld kwijt te zijn, maar gelukkig is alles goed gekomen.

N.v. t.

Behoud ik het beste voor mijzelf

Zeer goed geholpen via telefoon

Nog geen mening is tekort tijd bestek. Groet, haar echtgenoot H. Hoogenhout.

Goede nette levering. Zeer tevreden.

geweldig

omdat ik slecht ter been ben, had ik een rolstoel nodig, normaal beweeg ik met mijn scootmobiel, maar dan ging in dit geval niet, want we zouden een lang weekend naar onze dochter in Duitsland en kon ik de scootmobiel niet mee krijgen, daarom een rolstoel geleend om mee te nemen, zodat ik ter plekke toch nog mee kon doen.

keurig afspraken nagekomen en meegedacht

Fantastisch

Top geregeld alles en snel

deskundige en klantvriendelijke afhandeling

Als extra: diverse deskundige adviezen bovenop mijn al bestaande vragen.

Goed en correct

Duidelijke communicatie vooraf. Goede en correcte levering.

Snelle re- actie en levering

Houdt zich aan gemaakte afspraken en er wordt meegedacht wat nodig is. Wat superfijn is omdat mijn vader en ik (dochter) geen ervaring hebben in hulpmiddelen.

Snelle, correcte en vriendelijke service

Correct

Duidelijke site. Gemakkelijk bestellen. Concurrerende prijzen . Snelle en nette bezorging. Kortom , gewoon goed.

Doen wat ze moeten doen.

Beroerde communicatie over toewijzing bed

In eerste instantie kreeg ik te horen dat de zorgverzekeraar mij geen bed wilde toewijzen. Tien telefoontjes later werd alsnog een bed ter beschikking gesteld. Ik was razend.

Goed geholpen.

Vriendelijke bezorgers.

Heel efficient!!

Heel efficiënt en duidelijk.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert