Top geregeld, meer dan ik verwacht had.

Alles stipt op tijd afgeleverd, helemaal geïnstalleerd. Medewerker. Gaf uitleg over hoe een en ander werkt.

Snel en vriendelijk

De bezorger was heel vriendelijk en legde alles meteen uit.

Snel en goed

Snel en goed

Zie onderstaand

Qua telefonische bereikbaarheid nul sterren, qua overige service vijf.

Vriendelijk behulpzaam .

Profesioneel

Behulpzame mensen, hoog-laag bed werd binnen één dag geleverd.

Fijn bedrijf

Super netjes geholpen. Door het lenen van hun rolstoel kon ik er op uit. Heel fijn.

Op tijd geleverd, ziet er allemaal goed uit

Snel en duidelijk

Telefonisch goed bereikbaar en dnel geholpen

Snelle en goede levering van materiaal

Na een kleine operatie had ik een aangepast zitkussen nodig. Dit werd gedaan volgens afspraak geleverd en morgen weer opgehaald.

Geweldige service

Het was een verademing om eens met een instantie re maken te hebben waarbij ik met 1 telefoontje binnen no time iets heb kunnen regelen. Goede service. Een belletje, paar dagen later rolstoel in huis. Hoe fijn!

Iets extra’s bij besteld en dit was geen probleem.

Vriendelijke medewerkers, correct en komen afspraak na

Ik ben blij met de krukken

Uitstekende service

Tevreden

Netjes binnen genoemde tijd Vriendelijke chauffeur, behulpzaam en voorzichtig

Fast delivery

Very quick delivery, but communication about the package dispatch was slow. Otherwise, I was super happy

Prima verzorgd, makkelijk te bestellen en vlot geleverd

Ik heb nog een vraag: een kniestep is heel erg prettig als je een voet tijdelijk niet kunt gebruiken. Je bent veel mobieler dan met een rolstoel, minder afhankelijk van anderen en blijft het goede been goed gebruiken en ook het dijbeen van het aangetaste been. Misschien een idee om dit ook op te nemen in het assortiment?

Goede service, snel geleverd.

Goede service, snel geleverd.

Prima service. Defecte trippelstoel binnen twee dagen omgeruild.

Goede levering en product van goede kwaliteit

Ik ben tevreden met de service van Medicura. De website, de levering en het geleverde product zijn allemaal super. Enige min-punt is onduidelijke communicatie over ophaaldatum van het geleverde product.

Super snel geregeld & goede service

Super snel geregeld & goede service

Na wat onduidelijkheid toch alles in orde

Snelle en professionele hulp

aan iedereen aan te bevelen.

In de winkel werd ik vriendelijk ontvangen en duidelijk geadviseerd bij aankoop en lenen van hulpmiddelen.

Zeer goede

Vriendelijk