Goede en nette service. Snel alles geregeld.

Goede en nette service. Snel alles geregeld.

Tevreden en dankbaar

Telefonische kontact gegad. De medewerker was super helpvol en vriendelijk. Het product, in dit geval een rolstoel werd gebracht tot voor de deur, op de afgesproken datum en tijd. Komende zes maanden mag ik de rolstoel gebruiken. Fantastisch!

Snel en makkelijk

Snel geleverd makkelijk aan te vragen

Super snel en makkelijk geregeld

Ongelukken gebeuren in de kleinste hoeken,. Dat ineens lig ik op de grond met breuk in been /op naar de ziekenhuis, lieve dochter op mobiel gelijk geregeld met jullie dat ik de volgende dag iemand met een rolstoel kwam. Super snel en zonder jullie goede service had ik deze ervaring veel erger gevonden. Dankjewel

Goed passende reserve onderdelen.

Probleemloze vervanging van reserve onderdeel en levering.

goede service

besteld en snel afgeleverd

Snelle levering, makkelijk te regelen

Na een blessure was het erg handig om een ​​rolstoel en een douchekruk te hebben. De artikelen zijn heel gemakkelijk online te boeken en werden de volgende dag geleverd.

Zeer goede dienstverlening

Vanaf de online bestelling, het daarop volgend telefoontje, de levering en daarna het ruilen van een product niet anders dan zeer netjes geholpen en te woord gestaan. Dienstverlenende snelle en vlotte service!

Snel ingeleverd

Het regelen was makkelijk, volgende dag thuis en de chauffeur was vriendelijk.

Levering op tijd ondanks mijn late bestelling . Goede service thuis .

Ik werd onverwacht geopereerd en had nog maar 1 1/2 werkdag om spullen te bestellen . Was geen probleem . De aflevering was mooi op tijd en de service van de medewerker die alles kwam brengen was erg goed en vriendelijk

Geweldige service!

De rolstoel en rollator stond al klaar in ons vakantiehuisje. Bij vertrek hebben we ook niets hoeven doen. De leermaterialen werden eveneens netjes opgehaald. Mede door de service van Vakantiepark It Wiid.

Snelle levering.

Binnen één werkdag werd het hulpmiddel kosteloos bezorgd.

Komt afspraken altijd optijd na

Altijd netjes optijd!!!

Goed geregeld

Bestelling correct, goed en volgens afgesproken tijd geregeld. Bezorger is zeer behulpzaam.

Snel

Snelle levering. Door chauffeur correct en goed geplaatst

Niet transparant over kosten bij huren.

Ipv 77 euro voor een bed betaal ik achteraf bijna 200. Komen ineens kosten bij die niet op de website staan, telefonisch is er niks over gezegd en van te voren wordt geen prijsopgave gestuurd. Levering zelf was prima, alleen als je zelf moet betalen zou ik dit zeker niet doen.

Heel vriendelijk en een goede service

Heel vriendelijk geholpen, er wordt ook goed meegedacht.

Geweldig!

Ben blij met snelle bezorging en artikel. De aardige bezorger die gaf keurig netjes alles aan. Top! Ga zo door

Netjes! Alles volgens afspraak

Netjes! Alles volgens afspraak

Top service

Makkelijk te regelen en de volgende dag al thuis bezorgd. Super.

Alles prima afgeleverd en snel

Tot nu toe prima! Heb de spullen nog niet uitgepakt daar waar nog de bevalling nog niet is begonnen.

Zonder problemen en vragen bezorgd

Zonder problemen of vragen ,product geleverd.

Tevreden over service

Een onervaren chauffeur die een bed in elkaar moet zetten. Hij vergeet een paar pinnen waardoor blijkbaar het hoofd gedeelte niet omhoog kan. Dus moet er een volgende dag weer iemand voor komen. Niet echt handig. Geef mensen goede uitleg. Wat het bed betreft is t niet echt handig aan t voeteneind een hoge stang te plaatsen zodat je geen tv kunt kijken. Heel raar. Je kunt je al niet verplaatsen en het is dan toch fijn om tv te kunnen kijken. Niet over nagedacht.

Prima alles naar wens en snel geregeld

Prima geregeld

Nette, goede levering, mooi materiaal.

De wensen worden serieus opgelost. Alleen jammer dat het een oud model bedtafeltje is. Rolt moeilijk en zwaar. Bed is oké en superblij met de bedverlenger.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert