snelle levering

goede kwaliteit

Prachtige stoel

Ik ben super blij met mijn sta op/ relaxstoel. Lang op moeten wachten omdat de verkeerde armleuning opklapbaar was gemaakt maar nu is hij er dan eindelijk. S' avonds lekker relaxen in mijn luie stoel.

Vriendelijk en behulpzame bezorger

Bezorger had zelf gedacht om bedtafel mee te nemen. Moeder was hier erg blij mee.

Heel erg klantvriendelijk en deskundig advies.

Heel aardig, denken goed mee en alles wordt supersnel geregeld. Héél erg blij mee.

slecht

Belachelijk die verpakking. Grote doos voor een bril. Had prima een brievenbusverpakking kunnen zijn. Zeker omdat het meestal voor oudere mensen bestemd is. Die zijn niet zo handig in pakketjes ontvangen.

verassend snel

snel antwoord en service

Professioneel

Alles loopt gewoon zoals het hoort. Bestellen, leveren, kwaliteit producten en de klantenservice gewoon top. Goed bereikbaar en doen wat ze beloven.

Fijne , snelle service

Keurig

Keurig op tijd de spullen geleverd.Vriendelijke meneer.Aĺles netjes klaargezet.Dank U

Prettige communicatie, meedenken, snelle service op tijd en volgens afspraak geleverd

Prima service vriendelijke en meedenkende werknemers. Afspraken worden nagekomen. Levering op tijd en correct. Hele prettige ervaring. Persoonlijke benadering!!

Ik was er niet bij toen het werd afgeleverd, maar mijn moeder is er blij mee.

Mijn moeder ligt nu beter in bed met jullie materiaal. Dank daarvoor!

Top service

Goede snelle service. Duidelijke site. Voldoende aanbod

Snel, vriendelijk en goede uitleg.

Goede service. Producten snel ontvangen en goede uitleg voor gebruik gekregen.

Goed super

Goede service houden zo

Gewoon goed

Goed en snel!

Overzichtelijke site, snel besteld en volgende dag al geleverd! Top!

Ongeïnteresseerd personeel

Terwijl ik geholpen ben gaan een tweetal klanten voor. Direct ontslag is de juiste oplossing.

Had spilled nodig, zen waren er Snelling en ophalen ging ok goed

Ik ben erg tevreden

Prima service en snelle levering

Zeer vriendelijk personeel en goede uitleg

Alles wordt goed uitgelegd. De mannen waren zeer vriendelijk

Snel besteld en snel bezorgd

Al gedaan in 1 zin

Snelle reactie en snelle levering of retourneren. Zeer tevreden

Goed afgeleverd

Bed is netjes in elkaar gezet goed en een nette persoon dankjewel

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert