Slecht service!

Ik heb bij medicura scootmobiel geleden. Gisteren onderweg naar huis stopt die in eens .. ik probeerde klantenservice bellen maar die was niet bereikbaar terwijl ze beloven klanten 24/7 service. Ik heb vanochtend hun gebeld en gemeld dat scootmobiel staat op tankstation. Mevrouw Manon zei dat hun chauffeur heeft geen tijd vandaag om bij mij te komen en sleutel ophalen ( tankstation ligt 2 km vanuit mijn huis ) . En dat ik moet creatief zijn en wel naar tankstation komen .. ik heb gebroken knie en geen kennis hier .. ik kan wel met de taxi komen maar niet op mijn kosten… mevrouw was arrogant aan de lijn .. en zei dat als scootmobiel wordt gestolen dan is mijn schuld! Ik snap niet ik betaal per week 80€ en door dat ze hebben geen personeel is mijn schuld.

Snelle en vriendelijke service

Rolstoel werd snel geleverd, chauffeur bood ook hulp aan waarvoor dank!

Makkelijk geregeld, snelle vriendelijke levering met duidelijke uitleg.

Erg snel geholpen, prima rolstoel en makkelijk in gebruik

Super!

Zo fijn dat ik gratis via fbto een rolstoel mag lenen zo kom ik toch nog buiten met mijn gebroken voet. Heel erg fijn,dat dit mogelijk is.

Snelle reactie en goed uitgelegd

Snel geleverd zonder gedoe

Ik had na mijn operatie een rolstoel nodig. Bij medicura kon ik het heel makkelijk regelen en binnen twee dagen werd het geleverd! De bezorger was heel aardig en hielp met de rolstoel. Ik vind het heel fijn dat je het zo makkelijk kunt regelen met een doorverwijzing en de verzekering. Dat is echt top!

Totaal ongeïnteresseerd ingepakt

1 dag voor de ingebruikname de toiletverhoger uitgepakt. Blijkt dat bijgeleverde klemmen zijn afgebroken. Voor ons een raadsel, wat hopelijk wordt opgelost.

Supersnelle en mette afhandeling van begin tot en met levering

Normaal baal ik van het bellen en afhandelen van klanterservices/ telefonische verzoeken. Maar bij Medicura was dat gewoon top. Begrepen meteen wat ik bedoelde, dachten mee, snelle levering! Zeer nette telefoniste en ook de chauffeur die het bed kwam brengen. Erg prettig.

ben er blij mee

ben er blij mee

Werdt netjes geholpen op 1ste paasdagen

Goed contact met klant.

Bij contacten met Medicura word ik altijd goed geholpen en goed geadviseerd. Ook door hun chauffeurs. Dank allemaal!

Prima. Heel zorgvuldig geplaatst en super snelle levering.

Goed advies en snelle levering.

Het enige wat ik mis is een hulpmiddel voor drempel. Handig om ditee te nemen bij advies voor een rolstoel. Nu kan ik niet de tuin in, jammer!

Betrouwbaar, goed, tempo aflevering kan beter

Duidelijke en toegankelijke website. Bestellen gaat eenvoudig. Periode voor aflevering is dagen langer dan bij vergelijkbare marktpartijen. Niet erg als je dat van tevoren weet en geen haast hebt

Nette en vlotte service

Netjes te woord gestaan aan de telefoon en daarnaast 's avonds een SMS ontvangen voor lever tijd . Bezorgen is netjes op tijd en vriendelijke bezorgen en nog duidelijke advies voor als je mee hulpmiddelen nodig heb en hoe je die kan bestellen .

goede en duidelijke hulpverlening.

ik heb het ervaren als een zeer goede hulp verlener .

Super snelle levering

Binnen 24 uur in huis

Vriendelijke en adequate medewerker/chauffeur. Persoonlijk.

Hier kun je goed zaken mee doen: vlot geregeld zonder gedoe. Wordt meegedacht.

Snelle bezorging en kwalitatief goed materiaal

Na de aanvraag werd de rolstoel snel bezorgd. Chauffeur gaf goede uitleg over de rolstoel

Super service

Waar ik bij Medipoint ingewikkeld traject moest volgen om een snel een rolstoel te lenen,kon ik bij Medicare simpel en snel terecht en werd mij de volgende dag zelfs een spiksplinternieuwe rolstoel afgeleverd Super !!!!

fantastische service

rolstoel in perfecte staat, zo goed als nieuw snelle levering

Geweldig, wat een empatische mensen en vlotte afhandeling.

Nadat ik via internet op zoek was naar een bedhek, kwam ik bij Medicura terecht. Na een telefoontje met een vriendelijke, meedenkende medewerker, is het gevraagde artikel de volgende dag op de afgesproken tijd afgeleverd en was de bezorger zelfs bereid om het hekje op de juiste manier te monteren met daarbij een duidelijke uitleg te geven. Een geweldige instantie dus!

Gemakkelijk te bestellen en duidelijke omschrijving

Produkt voldoet aan de verwachtingen. Levering termijn stipt.

Snel geregeld prima service

Mijn ervaring is goed