Rolstoel moeten aanvragen voor mijn zoon, snel geholpen, snel geleverd

Volgens afspraak goed geregeld.

Aanvragen was makkelijk voor de verzorging .

Heel goed en een snelle levering.

Goede service vriendelijk personeel!

Zou dit bedrijf aan iedereen aanraden.

de bezorger was vriendelijk, behulpzaam en legde uit wat hij ging doen en gedaan had. nam verpakkingsmateriaal mee terug ik weet niet wat er beter kan, daarom een 8

Meer aandacht voor paarse krokodil dan klant

Meerdere telefoontjes waren nodig om een bed en rolstoel te kunnen huren. Kastje-muurverhaal. Uiteindelijk hield ik mijn poot stijf en kon het geregeld. Betrof weekendhuur voor vakantie (thuis was al een bed van een onderaannemer). Levering kon afgesproken, het ophalen op de maandag kon pas na levering op vrijdag. Complimenten voor de chauffeur die even belde toen eea niet duidelijk was bij levering.

Discreet en deskundig

Medireva heeft deskundige medewerkers, die behulpzaam en discreet zijn. Ze denken goed mee voor oplossingen. Voor elke expertise een geschikte en fijne medewerker, zowel voor administratieve vragen, problemen met hulpmiddelen en vragen over het gebruik ervan. Er wordt op maat mee gedacht, heel fijn vooral bij meerdere aandoeningen die elkaar soms in de weg zitten qua behandeling.

Duidelijke uitleg.

Levering optijd. Goede uitleg. Chauffeur was zeer behulpzaam en nam het plasticfolie enz. mee.

Geweldige service

Fantastisch meer kan ik niet zeggen, binnen 1 dag is mijn bed en rolstoel geleverd en zonder zorgen. Vriendelijke bezorging en ophaal service.

De bestelling, levering en de spullen zelf zijn echt meer dan prima. Heel prettig contact en alle afspraken nagekomen. Erg tevreden!

Handig en duidelijk

De bezorger was aardig en vriendelijk.

Fijn

Fijn geholpen!

SUPER SERVICE

Goede service. Correct.

Fijn bezorger!!

Prettig

Goed materiaal

Perfect. De rolstoel netjes afgeleverd. Vriendelijke man. Rolstoel in uitstekende staat.

Slecht

Bezorging verliep zonder problemen. Echter was de ondersteek vies! En zat nog bloed/urine/ontlasting op van de vorige gebruiker.

Verzendkosten DUUR

Ik heb helaas mijn bestelling nog niet uitgevoerd. De reden is dat ik voor een buisje met dopjes van 40cm verzendkosten moet betalen van TIEN EURO. Terwijl het door de brievenbus kan. belachelijk. Ik probeer het eerst wel op een makkelijke manier.

zeer vriendelijk en correct.

Snelle levering door erg vriendelijke man. Perfect!

service

Heel goede en snelle service

snelle en ook klantvriendelijke levering.

Gewldig.

Fijn telefoongesprek,en de order kwam de dag erna al binnen.

Snelle en fijne service. Je krijgt netjes een sms bericht hoelaat ze komen leveren en halen het ook weer op.

Snelle en goede service

het werkt perfect

bestellen en snel geleverd

Slecht

Rollator werd voor de voordeur gezet en hij ging weer geen uitleg en geen beschrijving

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert