Duidelijke vriendelijke service

Duidelijke uitleg. Rolstoel in elkaar gezet met mijn moeder. Bejegening naar mijn moeder heel erg lief. Bedankt!

Snelle levering

1 dag na het bestellen al geleverd. Vriendelijke bezorger en op het afgesproken tijdstip.

Fijne levering, goed geregeld

Een rolstoel telefonisch geleend en een douche krukje via internet. Het douchekrukje was echt top geregeld. De rolstoel was een beetje verwarrend, had geen bevestiging gehad via mail. Wist eigelijk niet of de rolstoel wel of niet geregeld was. Na een mail kreeg ik duidelijk antwoord terug dat alles geregeld was.

Snelle en correcte levering

Keurig op tijd geleverd, goede uitleg gekregen over gebruik rolstoel.

Vlot geleverd, niet overdadig verpakt.

Goed advies , en op voorraad

Werd snel geholpen

Bestelling/levering /artikel top

Bestelling en het geleverde artikel voldoen aan de verwachting. Per mail goed op de hoogte gehouden mbt levering. Zeer tevreden.

gewoon prima

goede service snelle levering prima materiaal van zeer goede kwaliteit

tot nu toe nog weinig ervaring met scootmobiel. dus even afwachten

tot nu toe prima

Correct en netjes,komen afspraak na.

Ben blij met de keuze die wij gemaakt hebben.

Hoog laag bed geleend

Ik had hoog laag bed aangevraagd en bed was netjes bezorgd en in elkaar gezed door de bezorger,Had ook tafelje en bad stoel geleend en tafelje kon moeilijk omlaag en omhoog en volgende dag hadden we nieuwe tafelje gekregen helemaal naar onze wens en bezorger was hulpzaam en lief..Dank u

keurig geleverd

keurig op tijd geleverd

Luisteren naar de wensen

Je krijgt wat er wordt beloofd

Vriendelijke chauffeur, nette spullen

vriendelijke behulpzame medewerker aan de telefoon

het valmatras wat ik moest aanschaffen voor mijn moeder was volgens de site niet leverbaar. daarom belde ik met jullie bedrijf. de man aan de telefoon keek er naar, overlegde met een collega en zorgde dat ik hem wel kon bestellen. Klein minpunt was dat de leveringsdatum incl tijdstip niet gehaald werd en ik een klein berichtje achteraf kreeg dat het product nu niet leverbaar was. 3 dagen later heeft mijn moeder het gelukkig alsnog ontvangen.

Perfect geholpen!

De medewerkers zijn aardig, geduldig, kundig en denken goed mee.

Bezorging was perfect!

Omgooien zoals het kussen volliep met lucht en zacht enstevig aanvoede. Ik heber nog iet op gezeten maar het lijkt me heerlijk.mooi materiaal! Mijn eerst indruk. Erg mooi en comfortabel.

Hele fijne en goede service

Ik heb goed gebruik kunnen maken van de rolstoel die ik heb kunnen lenen. Was erg comfortabel en het product was net zoals de beschrijving. De service was erg fijn, fijne bezorger en het inplannen om de rolstoel op te laten halen ging erg makkelijk. Al met al top service

Makkelijk bestellen, goede communicatie

Ze heeft er baat bij

Mijn moeder heeft nu minder last met de dat de pomp piept

Belachelijke verpakking,

Dat had ook in een stevige plastic zak verstuurd kunnen worden

Snelle levering en topkwaliteit

Leenrolstoel besteld en volgende dag geleverd, echt top!

Bijna alles ok , vriendelijke vezorger

Helaas was een produkt van de rolstoel rechts i.p.v links en een ding vergeten bij de bestelling. Wel snel verholpen , werd dezelfde dag nog geleverd, positief dus!

Mijn ervaring in een woord TOP

Zie boven

Voor het laats iets gekocht

Laten je eerst een half uur in de wacht en dan ben je te laat met bestellen en dan duurd het nog 4dagen voor je het binnen hebt en toen was het te laat patiënt overleden dus weer terug sturen ook weer kosten nee nooit meer iets nodig

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert