Top service van de laatste keer!!

Fantastisch

De rolstoel wordt netjes thuisgebracht en opgehaald.

Supersnelle levering van gewenste rolstoel!

Zo fijn om een rolstoel te kunnen lenen! Nu kan ik rondgereden worden zo af en toe want een eindje lopen en/of lang staan is voor mij geen optie meer.

Tevreden met prijs en product

Na bezoeken diverse sites gekozen voor Medicura vanwege duidelijke website en schappelijke prijzen. Bestelling is correct aangeleverd.

goede service

goede snelle service aan huis

Vakkundig

Het bed en tafeltje zeer snel leverbaar. Echter bleek het bed niet te zijn schoongemaakt dat samen met de vakkundige monteur nog heb schoongemaakt!! Dit is het enigste minpunt wat mij erg tegen is gevallen

Snelle levering.

Word de volgende dag bezorgd

Produkt zelf is prima

22-5 besteld, volgens website op voorraad. 2x gemaild waar produkt bleef: moest 1e x nog binnenkomen (? Volgens website wàs het op voorraad bij bestelling), 2e x oponthoud door Pinksteren… Uiteindelijk geleverd op 7-6 door GLS. Zouden bezorgen op dinsdag 6-6. Kwam niet uit, zelf verzet naar donderdag 8-6. Werd bevestigd door GLS. Dinsdag bericht dat het al op woensdag 7-6 geleverd zou worden, ondanks afspraak… Kwam ook niet uit. Neerzettoestemming verleend, deze werd bevestigd. Desondanks op 7-6 bij buren afgegeven… Maar eind goed, al goed: sokaantrekker is geleverd en is in orde!

Snel besteld snel gekregen en fijn dat ze een berichtje van tevoren sturen dat ze de volgende dag komen en tussen welk tijdstip

Prima ervaring

Snel geleverd en geen poes pas.

Prima product

Wc verhoger besteld, de volgende dag in huis. Goede kwaliteit.

Zeer duidelijke instructies van vriendelijk personeel

Wij zijn zeer tevreden. Echter een puntje: Wij hadden graag in een weekend het bed willen bestellen (pinksteren) en moesten wachten tot de eerstvolgende werkdag (Dinsdag) en dan 1 werkdag qua levertijd. Dit betekende dat m'n man 3 dagen op een eigen oncomfortabel moest slapen met een gebroken rug. Ik had verwacht dat er ook een weekendservice zou zijn.

Telefonisch zeer goed

website een drama, 5 keer adres ingeven en akkoord weer vragen om een adres.

Prima.

Vlotte levering van goede spullen

Helaas was de beenhoes die op de pakbon als aanwezig was aangegeven er in werkelijkheid niet Als het goed is arriveert die vandaag alsnog per post

Goede eerste ervaring met klantenservice en bezorger

Voorafgaand aan een operatie was ik bij de Medicura zorgwinkel in Helmond waar ik hoopte op meedenken over beschikbare hulpmiddelen voor thuis na de operatie. Ik kreeg daar niet de hulp waarop ik hoopte als totale leek op zorggebied. Ik werd verwezen naar de telefonische klantenservice. Daar ben ik tot volle tevredenheid geholpen. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden, ik was helemaal gerustgesteld. Ook de bezorging en bezorger waren helemaal TOP!!

Fijne, betrouwbare organisatie

Deskundig advies, betrouwbaar in het leveren en goede kwaliteit van de materialen.

Alles tot nu toe goed geregeld

Ik heb na een lange ziekenhuis opname een hoog/laagbed, speciale matras en andere hulpmiddelen nodig. Die zijn allemaal netjes en op tijd geleverd. De dag heb ik nog een keer moeten wijzigen. De tweede keer kreeg ik ‘s avonds geen SMS met tijdsindicatie, maar na een telefoontje naar het 24-uurs nummer bleek de levering gelukkig wel ingepland. Het zou fijn zijn als je na een telefonische bestelling wel een bevestigingsmail krijgt, zodat je weet dat alles goed is ingepland. Dat is mijn enige verbeterpunt.

Fantastisch

Snel service

Snel geholpen

Toiletstoel te leen gevraagd direct antwoord gekregen

Super vriendelijk, behulpzaam personeel

Snel en accuraat

Het is snel geregeld

Goed en op tijd bezorgd.

Ik had een gratis kraampakket gehuurd bij Medicura voor en na mijn bevalling. Vriendelijke chauffeur, alles werdt compleet en netjes op tijd afgeleverd waardoor er weer een "zorg" van mijn schouder viel! Top!

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert