Een snelle en vriendelijk Thuiszorg winkel

Vriendelijke en behulpzame man. De gehuurde materialen zien er bijna niet gebruikt uit.

Geweldig geholpen.geen enkel probleem.staan voor je klaar.

Helemaal top

Super eenvoudig en snel geregeld en geleverd!,

Goede levering

Bestelleb ging makkelijk. Communicatie verliep ook goed. Netjes op tijd geleverd en bed mooi in elkaar gezet. Ging erg snel allemaal

Top product

Top spullen op tijd binnen

Servicegerichtheid

Met de avond van te voren verkregen tijdslot om aan te geven wanneer de spullen geleverd worden is het helder en duidelijk voor beide partijen De verkregen informatie per telefoon was prettig en duidelijk

Vriendelijk en snel

Mijn ervaring is heel goed met medicura. Ze zijn heel vriendelijk en leveren snel. Ook krijg je duidelijke uit leg.

Mijn ervaring is uitstekend.

Snelle levering.

Heel tevreden

Geweldige service dank je!

Prima service, zowel telefonisch als thuis!

Prima service! Van het bestellen tot het thuisbezorgen aan toe!

Snelle service

Vriendelijke bezorging en snel

Netjes geregeld to nu toe.

Uitstekende service en super snel

In een klik besteld en snel bezorgd

Mooi op tijd en keurige levering

Netjes afgeleverd

Het bestellen ging makkelijk en ook de levering was mooi op de afgesproken tijd en netjes

Monteur was vriendelijk. Goede service. Het enige wat een beetje tegenviel was, dat de stangen van de zijkanten van het bed niet meegenomen werden. Ik heb daarover contact gehad met medicura. Ze zeiden dat die bij het bed hoorden, maar ik heb echter geen plaats om die op te bergen.

Makkelijk via de site , goed bezorgd en op de afgesproken tijd

alles correct geleverd

alles netjes en verzorgd geleverd wat ik besteld heb

Geweldige service, mooie spullen

Alle benodigdheden binnen 1 dag geleverd. Allemaal keurig nette spullen.

Alles snel geleverd door behulpzame en vriendelijke medewerker.

Zeer positief,denken mee

Dachten echt mee met wat voor mij op dit moment de beste oplossing is ,en het wordt thuis geleverd zodat ik ook niet extra mensen moot regelen om dingen op te halen

Zeer vriendelijke bezorger, op tijd geleverd

Bestelling was gemakkelijk te plaatsen, werd keurig bevestigd en op tijd geleverd. Bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam. Verving terplekke de afstandsbediening van het bed die niet goed werkte. Prima service!

Goede directe dienstverlening

Flexibel en meedenkend

Zeer vriendelijk te woord gestaan in de winkel. Er werd met ons meegedacht en goed advies / tips gegeven

Goede , snelle, vriendelijke levering

Na telefonisch contact te hebben gehad werd me goed advies gegeven. De hulpmiddelen werden een dag later bezorgd binnen de tijd die vooraf was aangegeven.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert