Goeie service

Vriendelijke personeel service is ook goed

uitstekend

prettige service

Eenvoudig te bestellen en de volgende dag bezorgd.

Voor onze terminale moeder hebben wij een speciaal kussen besteld om haar comfortabel te laten zijn. Het kussen online besteld en werd de volgende dag al geleverd. Moeder is er blij mee en wij met haar. Dank voor de snelle levering!

Altijd goede service

Zoals gezegd altijd goed

top

nette bezorging en goede uitleg alles volgens afspraak en ook weer netjes opgehaald

Ik had besteld kreeg het maar niet! Gebeld het product was niet op voorraad. Aardige mevrouw zij dat het volgende week binnen zou komen en dat was ook zo.

Super-,snel, vriendelijk en goede kwaliteit

X

Perfect stoel

Perfect stoel

super

de trippel stoel werd op woensdag door de ergo therapeut en vrijdag werd hij al bezorgt

Slecht

Product gekocht blijk bij het openen van de verpakking een gebruikt product te zijn Met zichtbare beschadiging. Product terug gestuurd kosten €8,25. Wacht op een reactie.

Heel goed

Heelsnel en correct.

Ik ben heel tevrede met het dousche matje eindelijk 1 die wel goed blijft zitten

Prima levering

Alles wordt op een vriendelijke manier, schoon geleverd. En weer goed opgehaald.

snel en vriendelijk

Snel geholpen en geleverd

Prachtig

Het is heel goed gelijk in gebruik genomen

Vriendelijke en snelle bezorging

Vriendelijke en snelle bezorging en goed materiaal

hij is goed voor op de douche misschien iets kleiner gekund

wij hebben een aanvraag gedaan voor een douche stoel deez is besteld en keurig op afspraak geleverd bedankt

Werkt heel goed

De hulpmiddelen zijn super werkt soepeler en de antislipmat werkt heel goed

Goed, vind het wel vervelend wanneer ik met verpleegkundige moet overleggen en er ontstaat een discussie over het aantal broekjes per dag.

Snelle levering

Gemakkelijk het voorwerp gevonden en een redelijke prijs en een snelle levering. Het enige is dat hij iets kleiner is dan het originele.

Bestelde product werd snel en netjes geleverd

prima service

Doen wat afgesproken is.

Er werd door de medewerkster goed geluisterd, ze vroeg door en kreeg zo een helder beeld van de achtergrond van onze vraag. Ze was geduldig en vriendelijk.

zeer slechte ervaringen

werd niet op de juiste datum geleverd bij aankomt op vakantie bleek een volle accu maar 20 min mee te gaan zodat ik hem niet kon gebruiken om met mijn gezin op pad te kunnen

Geweldige service.

Na mijn bestelling werd op afspraak de hulpmiddelen schoon en correct binnen de afgesproken tijd afgeleverd. Bedankt.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert