Matig

Het bestelde koelbandje is prima. Maar de verzending van een dergelijk klein onderdeel was volstrekte verspilling van verpakking. Een grote doos om een dun, plat pakje dat ook in de brievenbus gepast had. Dan had ik er niet voor thuis hoeven blijven of ophalen op een ander adres.

Snelle bezorging van nuttig hulpmiddel

1 dag levertijd, ik hoefde t niet zelf eens op te halen. Fijn nieuw product om pijn tijdelijk te verminderen

Fantastisch geregeld

Bestelling online gedaan. Ging supersnel en was zo geregeld. Rolstoel werd keurig op tijd geleverd en de uitleg was duidelijk. Zeer vriendelijke bezorger.

Onze bestelling is snel geleverd

Mijn zoon met autisme had kleine ongelukje gehad en had snel kinder rolstoel nodig en Medicura kon snel leveren en gratis kan ook lenen.

Levering faalt: duurt veel te lang

Product zou in voorraad zijn. Verzendbericht laat op zich wachten. Via telefoon informatie gekregen dat product toch niet in voorraad is. Informatie over niet voldoen aan levertijd krijgt de klant dus alleen op eigen initiatief.

Super snelle service

Aangevraagd en de volgende werkdag gelijk bezorgt. Dik tevreden. Chauffeur heeft alles uitgelegd (inklappen van rolstoel enzo). Hele aardige en beleefde man.

Prettig aan de telefoon Alles wordt goed geregeld

Helemaal gerust!

In Het ziekenhuis kwamen we de shop van Medicura tegen Wat een vriendelijke behulpzame vrouw die ons hielp en wat een rust gaf dat. Te weten dat er binnen een dag een goed bed klaar staat thuis!! Vervolgens krijg je dezelfde dag na bestellen een.sms hoelaat ze er op de bezorg dag zullen zijn. En degene die het afleverd zorgt dat alles in elkaar zit en werkt top service!!

Snel echter kapot

Rolstoel waarbij linkervoet been steun niet vast bleef mijn man heeft het met tie rib moeten vastzetten anders had ik nog niet mee gekund

Altijd leuke mensen

Ze hebben me altijd perfect behandeld en goed advies gegeven

Fijn dat je deze materialen, die zo hard nodig zijn, kunt lenen.

Heel fijn dat ik de rollator kon lenen, met mijn gebroken been, alleen kwam deze voor mij net 2 dagen te laat, Ik ben 2x ontzettend hard en lomp gevallen. Vanalles gekneusd, Gelukkig niet nog meer gebroken. Dus heel jammer dat deze pas na ruim 2 dagen komt.

Uitstekende service

1 ervaring en 100% tevreden. Accuraat.

Fijne ervaring

Fijn geholpen welke keuze ik kon maken bij inlegverband. zeer tevreden.

Ik ben heel goed geholpen en zeer tevreden

Snel geleverd en prima product

Hopelijk niet meer nodig , maar anders bezoeken wij zeker deze webshop

Goed geregeld..

X

Waardeloos

Kan heel kort over zijn pakketje nog steeds niet geleverd!!!

Helemaal geweldig

Heb voor de eerste keer gebruik ervan gemaakt. Kreeg een mail hoelaat ze het kwamen bezorgen en waren ook precies op tijd. Prima service.

Fijne en vriendelijk

Het kraamhulp middel pakket bestellen is erg gemakkelijk, echter zou het wel fijn zijn als je de levering zelf zou kunnen inplannen en niet een dag van tevoren bericht ontvangen we komen het morgen leveren. Voor het verzetten van de afspraak moet je bellen, dit zou makkelijker gaan als je via een online agenda een dag/tijd zou kunnen kiezen. De klantenservice was verder erg behulpzaam en ook de chauffeur was erg vriendelijk en behulpzaam.

Rolstoel werd snel geleverd, is solide en zit ook nog eens lekker? Hoop er veel “plezier” van te hebben.

Gewoon goed en snel wij zijn er blij mee.

Uitstekende service

Heel goed verlopen.

Heel erg netjes

Prettige ervaring en snelle handeling Ik zou het iedereen aanraden

Goede bereikbaarheid en uitstekende hulp

Fijn dat je indien nodig na een online bestelling toch in een winkel nog kan gaan passen in geval van rugcorset

Goede informatie en snel besteld en geleverd

Heel blij met mijn bestelling bij Medicura. De informatie over de krukken was duidelijk en uitgebreid, waardoor ik een goede keuze kon maken. Bestellen en leveren ging makkelijk en snel en ik ben zeer tevreden met de krukken.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert