een luisterend oor voor de oudere

goed geregeld en fijne mensen die deze oude man begeleiden

Betrokken

Betrokken en betrouwbaar

Een hulpmiddel met hoofdletter H

Geen goede sevice

Als je iets groots terug moet sturen wordt het gratis thuis opgehaald. Als je iets kleiners door omstandigheden toch niet nodig hebt moet je het zelf opsturen voor €8,95 .

Heel fijn meegedacht in welke mogelijkheden er waren

Vriendelijk en goed bezorging. Bed netjes geinstaleerd

Goed en snel bezorgd

Fijn dat jullie zo gauw mogelijk die ooglapjes hebben verstuurd

goede service

Snel geregeld om spullen te lenen. Snel gebracht

Het kon niet

Mijn man kreeg een speciale rollator welke met instructies geleverd zou worden en dit zou 2 uur duren. Helaas was de chauffeur nauwelijks bereid iets te doen en hij wilde mij als partner instructies geven terwijl mijn man op het toilet was. Met 5 minuten hooguit was hij weg. De rollator niet goed ingesteld en moesten we het zelf maar uitzoeken

Gebrekkig

Mijn oorspronkelijke aanvraag was zoekgeraakt. Er werd mij verteld dat ik het beste een nieuwe aanvraag kon doen, die was vervolgens vertraagd. Het idee is dat je met 35 weken zwangerschap je hulpmiddelen in huis hebt, maar was nu 2,5 week later. De customer service reageerde wel snel maar niet heel begripvol.

Uitstekende service!

Vriendelijk, behulpzaam en professioneel

goede zorg

Aangeraden door fysio en kan mij er prima mee redden

Zoek het maar uit hoe die werkt!

Zowel mijn ergotherapeut als de afspraken planner hadden het over 1,5 tot 2 uur nodig te hebben voor uitleg en inregelen van de rollator. Met heel veel moeite was de chauffeur bereid om de rollator 1-hoog te brengen, waar onze woonkamer is. Eigenlijk wilde hij meteen weg. Na enig aandringen tot een zeer beknopte uitleg. De rest moest ik maar uit de handleiding halen. Ik kan er redelijk mee overweg, maar merk dat het niet goed is ingeregeld. Sommige bouten en moeren zitten gewoon los. De drieënhalf is 3 punten voor de rollator en een 0,5 punt voor de service.

Heel goed

Goedemorgen geholpen aan de telefoon duidelijke informatie. Via de website besteld en snel geleverd. Zeer tevreden.

Zeer slecht

Teveel om op te noemen ,wat er mis ging ,stoel die ze kwamen ruilen was erg vies,en als de rugleuning recht stond ,en ik ging erop zitten zakte hij 5 cm ,ik gaf die stoel terug ,er werd weer gebeld ik moest van de stoel foto maken ,heb ik gedaan ,maar op de sticker stond geen nr ,dus die zouden ze brengen ,ik zei stuur maar op ,werd niet gedaan ,dus afspraak gemaakt ,hele dag thuis zitten wachten ,ik heb om 16.15 gebeld waar ze bleven ,stonden in de file ,zou rond 19.00 miss er zijn ,ik zei dan hoeft het niet meer ,gooi de sticker maar in de brievenbus ,telefonistes was niet zo aardig ,ze zei U word morgen terug gebeld ,ben nu al weer 2 weken verder niks meer gehoord ,en dat waren de service!!! Ik heb gezegt deze stoel is goed en die blijft hier.De chauffeur die de stoel kwam omruilen bedank ik voor zijn vriendelijke service ,en hij begreep wel waarom ik die stoel niet wou vr gr Mia

Goede adviezen en hulp.

Tevreden

Snelle levering

Snelle en vriendelijke bezorging hulpmiddelen

Hulpmiddelen snel bezorgd. Hele vriendelijke bezorger. Wel was bedleestafel beetje beschadigd aan het blad maar functionaliteit was prima. Kortom goede service

very good

I was great experience.

Slechte communicatie

Blijkbaar verliep de vergoede periode vanuit de zorgverzekering. Ze zeggen 1x gebeld te hebben maar geen gehoor 3 maanden geleden en ze hebben mails gestuurd maar achteraf in de berg met spam terecht gekomen met geluk 1 email gevonden van hun waarin staat dat ik ze nog 471 euro verschuldigd ben. Kleine moeite om een papieren brief te sturen om te laten weten dat er betaald moet worden of dat de spullen retour gestuurd moeten worden. Zit al krap met geld dan nog dit gewoon schandalig om zo je geld te verdienen.

Goed, duidelijk en prettig geholpen.

Er wordt meegedacht en uitgezocht, telefonisch goed bereikbaar. Bij aflevering goede uitleg gekregen.

Mii ervaring in het verleden bij een bekende

Nette aflevering goede afspraken

Nette spullen en netjes geleverd en neergezet

Makkelijk bestellen Netjes geleverd Overzichtelijkebsite

Producten snel geleverd en geplaatst waar nodig

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert