Alles prima geregeld

Online een bestelling voor een rolstoel geplaatst, alles netjes en prompt de volgende dag bezorgd. Contact met de bezorger en klantendienst was vriendelijk en professioneel

Vriendelijk

Zeer vriendelijk

Vond alleen de telefoniste niet vriendelijk, maar de gene met wie ze steeds moet overleggen wel. Ik bel niet voor hulpmiddelen als het niet nodig zou zijn Bezorging was verder prima

Opgelucht en zeer tevreden en dankbaar

Mijn uitgerekende datum werd aardig wat naar voren geschoven dus heb ik gebeld en werd er gezorgd dat ik het pakket de volgende dag binnen kreeg zodat ik gelukkig nog de tijd had om alles voor de bevalling klaar te zetten.

Klantenservice uitstekend

Na een telefonisch contact direct alles geregeld en op een kort termijn een afspraak kunnen maken.

Deskundig

Deskundig advies. Goed materiaal

Vriendelijke en behulpzame chauffeur

Top service

Belde om een bed, rolstoel en douchekruk te bestellen voor na een grote operatie. Werd erg vriendelijk te woord gestaan en meteen geholpen. De meneer die het bed kwam halen was netjes op tijd, erg vriendelijk en behulpzaam. Bedankt voor alle goede zorgen!

Fantastisch!

Goede en snelle service een aanrader!

ONTEVREDEN

Defect apparaat binnen 2 jaar valt ineens ineens onder verkeerd gebruik. Echter laat ook de thuiszorg zien dat het in ons geval niet anders te gebruiken is. Dus maar een nieuwe besteld en via IDeal betaald. Netjes geleverd, maar tot twee keer toe zijn we benaderd voor het tonen van een betalingsbewijs, omdat ze de betaling niet terug kunnen vinden in hun systeem.... bijzonder... Al met al veel gedoe. De mensen aan de telefoon zijn vriendelijk, maar wij noemen dit alles geen service.

Goed bevallenook met leveringen

Ervaring is goed

Niet passend

We hebben klossen besteld voor onder het bed, maar nu blijken deze niet te passen. Er is geen andere optie vanuit medicura. Jammer aangezien er veel verschillende poten onder bedden zitten.

Erg betrouwbaar en prima service.

Ik had een ziekenhuisbed besteld voor de tijd na een operatie. Het bed werd op de afgesproken tijd thuis bezorgd en geïnstalleerd. Ook kreeg ik uitleg over de bediening van het bed en werden er bedhekken en een papagaai geïnstalleerd. Dit gebeurde op een zeer klantvriendelijke manier door een medewerker, die geduldig alles heeft uitgelegd. Verdiende 5 sterren!

Hele aardige jongen die de spullen kwam brengen.

Waardeloos

Bestelling is nog steeds niet geleverd. Telefonisch contact met Medicura : of ik dan normaals wil bestellen. .... Ben je nu helemaal gek geworden! Waar is mijn bestelling !! EN ANDERS GRAAG GELD TERUG !!!!!

Topservice

Als je dan al baalt van je immobiliteit, dan is het geweldig dat je een pakket gratis kunt lenen. En dan wordt het ook nog eens gebracht door 2 vriendelijke mannen. Heel blij mee!!

Geweldig super fijne service en snelle levering

Makkelijk te bestellen Snelle levering

super snel

Volgende dag in huis. Perfect

top

Zeer positief

Heel fijn, snelle service, vriendelijke bezorger. Hulpmiddel is mooi schoon.

Super snelle bezorging

Vandaag besteld is morgen geleverd. Super! Wij zijn blij

Meedenkend

Meedenkend personeel. Mogelijkheid tot lenen; huren en kopen. Bij lenen verwerken zij contact met verzekering. Track & trace. Levering 1 uur later dan track & trace zei. Site niet bereikbaar vanuit buitenland (Afrika) waardoor ik niks kon voorbereiden. Kopen ietsjes duurder dan andere sites. Maar, niet vooraf betalen, zoals bij sommige sites.

Snelle levering en goed bereikbare klantenservice!

Snelle levering en goed bereikbare klantenservice, erg prettig!

Fijne vriendelijke bezorging en alles wordt tiptop en goed werkend achtergelaten.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert