Het bestelde koelbandje is prima. Maar de verzending van een dergelijk klein onderdeel was volstrekte verspilling van verpakking. Een grote doos om een dun, plat pakje dat ook in de brievenbus gepast had. Dan had ik er niet voor thuis hoeven blijven of ophalen op een ander adres.
Wij begrijpen dat de verpakking van uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldeed. Het is belangrijk voor ons om te horen hoe u onze service ervaart. We waarderen uw feedback en nemen dit mee in onze overwegingen.
1 dag levertijd, ik hoefde t niet zelf eens op te halen. Fijn nieuw product om pijn tijdelijk te verminderen
Fijn om te horen dat de bezorging snel ging en het hulpmiddel nuttig voor u is. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw feedback.
Bestelling online gedaan. Ging supersnel en was zo geregeld. Rolstoel werd keurig op tijd geleverd en de uitleg was duidelijk. Zeer vriendelijke bezorger.
Fijn om te horen dat de bestelling soepel is verlopen en de levering naar wens was. Wij waarderen uw positieve feedback over de service en de bezorger. Uw ervaring is belangrijk voor ons.
Mijn zoon met autisme had kleine ongelukje gehad en had snel kinder rolstoel nodig en Medicura kon snel leveren en gratis kan ook lenen.
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u gebruik heeft kunnen maken van onze leenservice. Wij streven ernaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Dank voor uw feedback.
Product zou in voorraad zijn. Verzendbericht laat op zich wachten. Via telefoon informatie gekregen dat product toch niet in voorraad is. Informatie over niet voldoen aan levertijd krijgt de klant dus alleen op eigen initiatief.
Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent over de lange levertijd en de communicatie hierover. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om uw ervaring verder te bespreken.
Aangevraagd en de volgende werkdag gelijk bezorgt. Dik tevreden. Chauffeur heeft alles uitgelegd (inklappen van rolstoel enzo). Hele aardige en beleefde man.
Fijn om te horen dat de service snel en naar wens is verlopen. We zijn blij dat u tevreden bent met de uitleg van de chauffeur. Uw ervaring is waardevol voor ons.
Prettig aan de telefoon Alles wordt goed geregeld
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad. Wij streven ernaar om onze service zo prettig mogelijk te maken. Uw feedback is waardevol voor ons en motiveert ons om door te gaan met het bieden van goede ondersteuning.
In Het ziekenhuis kwamen we de shop van Medicura tegen Wat een vriendelijke behulpzame vrouw die ons hielp en wat een rust gaf dat. Te weten dat er binnen een dag een goed bed klaar staat thuis!! Vervolgens krijg je dezelfde dag na bestellen een.sms hoelaat ze er op de bezorg dag zullen zijn. En degene die het afleverd zorgt dat alles in elkaar zit en werkt top service!!
Fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze service en dat alles naar wens is verlopen. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en waarderen uw feedback.
Rolstoel waarbij linkervoet been steun niet vast bleef mijn man heeft het met tie rib moeten vastzetten anders had ik nog niet mee gekund
Wij hebben uw feedback genoteerd en nemen binnen enkele dagen contact met u op.
Ze hebben me altijd perfect behandeld en goed advies gegeven
Wij waarderen uw positieve ervaring en zijn blij te horen dat u tevreden bent over de behandeling en het advies. Het is fijn om te weten dat u ons personeel als behulpzaam ervaart.
Heel fijn dat ik de rollator kon lenen, met mijn gebroken been, alleen kwam deze voor mij net 2 dagen te laat, Ik ben 2x ontzettend hard en lomp gevallen. Vanalles gekneusd, Gelukkig niet nog meer gebroken. Dus heel jammer dat deze pas na ruim 2 dagen komt.
Wij begrijpen dat het vervelend is dat de rollator later arriveerde dan gewenst. Het is fijn om te horen dat u er gebruik van heeft kunnen maken. We hopen op een spoedig herstel voor u.
1 ervaring en 100% tevreden. Accuraat.
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Fijn geholpen welke keuze ik kon maken bij inlegverband. zeer tevreden.
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad en tevreden bent met de keuze bij het inlegverband. Wij streven er altijd naar om u goed van dienst te zijn.
Ik ben heel goed geholpen en zeer tevreden
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service. Wij streven ernaar om iedereen goed te helpen en waarderen uw feedback.
Hopelijk niet meer nodig , maar anders bezoeken wij zeker deze webshop
Fijn om te horen dat de levering snel was en het product aan uw verwachtingen voldoet. Wij waarderen uw feedback en staan klaar voor u als u in de toekomst weer gebruik wilt maken van onze webshop.
X
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Kan heel kort over zijn pakketje nog steeds niet geleverd!!!
Wij begrijpen dat het frustrerend is als uw pakketje nog niet geleverd is. U kunt erop rekenen dat wij binnen enkele dagen contact met u opnemen om dit verder te bespreken.
Heb voor de eerste keer gebruik ervan gemaakt. Kreeg een mail hoelaat ze het kwamen bezorgen en waren ook precies op tijd. Prima service.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de tijdige bezorging. Wij streven ernaar om een goede ervaring te bieden. Uw feedback is waardevol voor ons.
Het kraamhulp middel pakket bestellen is erg gemakkelijk, echter zou het wel fijn zijn als je de levering zelf zou kunnen inplannen en niet een dag van tevoren bericht ontvangen we komen het morgen leveren. Voor het verzetten van de afspraak moet je bellen, dit zou makkelijker gaan als je via een online agenda een dag/tijd zou kunnen kiezen. De klantenservice was verder erg behulpzaam en ook de chauffeur was erg vriendelijk en behulpzaam.
Wij waarderen uw feedback over het bestelproces en de levering. Het is fijn om te horen dat u de hulp van onze medewerkers op prijs stelt. We nemen uw suggestie mee voor verbetering en hopen dat u verder tevreden bent met onze service.
Rolstoel werd snel geleverd, is solide en zit ook nog eens lekker? Hoop er veel “plezier” van te hebben.
Fijn om te horen dat de rolstoel snel geleverd is en aan uw verwachtingen voldoet. We waarderen uw feedback en hopen dat het u goed van dienst zal zijn.
Gewoon goed en snel wij zijn er blij mee.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en snelheid. Wij doen ons best om aan uw verwachtingen te voldoen. Uw feedback is waardevol voor ons.
Heel goed verlopen.
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Prettige ervaring en snelle handeling Ik zou het iedereen aanraden
Fijn om te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad en onze service als snel en netjes heeft ervaren. We waarderen uw aanbeveling enorm.
Fijn dat je indien nodig na een online bestelling toch in een winkel nog kan gaan passen in geval van rugcorset
Wij waarderen uw positieve feedback over onze bereikbaarheid en de mogelijkheid om producten in de winkel te passen. Het is goed om te horen dat u tevreden bent met de ondersteuning die wij bieden. Uw ervaring is belangrijk voor ons.
Heel blij met mijn bestelling bij Medicura. De informatie over de krukken was duidelijk en uitgebreid, waardoor ik een goede keuze kon maken. Bestellen en leveren ging makkelijk en snel en ik ben zeer tevreden met de krukken.
Fijn om te horen dat de informatie duidelijk was en het bestelproces soepel verliep. We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop. Uw feedback is waardevol voor ons.