vriendelijk en makkelijk

Super vriendelijke chauffeur en personeel . Maar rolstoel die ik had , sprong bij ieder bobbeltje in de weg de re-beensteun los. Zodat je been met steun naar buiten zwiepte. Even repareren dus . Verder super dat je zo voor een dagje een stoel op deze manier kan lenen!

Klantgerichtheid is dramatisch op kantoor, er wordt 0.0 meegedacht.

Ik bestelde een rolstoel, douche kruk en een (huur) scootmobiel omdat ik met m’n rechterbeen volledig in het gips zit. Zonder scootmobiel of rolstoel zat ik aan huis gekluisterd. Ze hadden beloofd dat alles op dinsdag 27-6 geleverd zou worden. Een dag voor levering werd er gebeld dat de ze de levertijd van de scootmobiel verkeerd hebben ingeschat. Het wordt woensdag. Vervelend en jammer maar kan gebeuren. Een paar uur later wordt er gebeld dat het donderdag wordt. Dit leverde problemen met mijn afspraken. Dus ik wilde de rolstoel eerder ontvangen. Dat kon alleen moest ik dan 70,- euro transportkosten betalen tbv levering van de scootmobiel. Na wat geklaag zou ze die kosten halveren. Medicura maakt een fout en de klant is de dupe. Ik vind die werkwijze absurd. Uit principe wilde ik de gehele bestelling annuleren maar daar zou ik alleen mijzelf mee hebben. Als je een inschattingsfout maakt moet je het ook menselijk oplossen, zeker als je in de zorghulpmiddelen werkt. Uiteindelijk heb ik nog 2 en driekwart dag langer aan huis gekluisterd gezeten en mijn afspraak af moeten zeggen. En er 0.0 aan dienstverlening voor terug gekregen. Als ik een dergelijk probleem op moest lossen zou ik de rolstoel e.d. eerder leveren en de scootmobiel uiteraard naleveren zonder transportkosten. Als het al zover komt zoals in deze situatie zou ik minimaal 3 dagen huur tbv scootmobiel in mindering brengen eind van de rit.

Snel en netjes

Vriendelijke bezorgers en vakkundig advies

Snelle service, vriendelijke medewerkers

Werd goed en snel geholpen. Internet werkte niet helemaal goed maar dame aan telefoon loste alles keurig op. Snelle levering en producten waar je iets mee kan.

Super blij!!

Erg fijn om de snelle levering én dat de bezorger de postoel even boven voor me neer zette!!

Netjes geholpen door de bezorger

super geregeld

makkelijk te bestellen eventueel telefonische hulp geweldig meedenkend zeker aan te bevelen

Eenvoudig en doeltreffend geregeld

Snel en eenvoudig een rolstoel geregeld

Perfecte service

Vriendelijk te woord gestaan door klantenservice en doen wat ze beloven . Snelheid van handelen vwb geleverde hulpmiddelen . Grote collectie aan hulpmiddelen.

Great service!

Very easy to use the service and quick, friendly delivery.

Snelle en nette levering

Na bestelling een snelle en nette levering van kraampakket. Alleen jammer dat je niet meer je benodigdheden aan kan vinken (voorheen kon je zelf samenstellen). Nu een rugsteun meegeleverd die ik niet ga gebruiken, maar wel af moet nemen omdat ik rest van het pakket wel wil ontvangen. Deze onderdelen zijn niet los te bestellen.

Geweldige ervaring, heel tevreden!

Medicura is laag drempelig te benaderen. Ze zijn ook informatief en vriendelijk. Mijn complimenten!

Slechte klantenservice, hoge price/kwaliteit

Slechte klantenservice, hoge price/kwaliteit

Zeer klantvriendelijk

Zeer kundig en vriendelijk personeel. Snelle levering van het bestelde product. Altijd leuk om in de winkel rond te struinen.

Overzichtelijke site en alles snel geregeld en bezorgd.

Overzichtelijke site en alles snel geregeld en bezorgd

Alles was perfect ze hebben alles goed gemonteerd ze waren vriendelijk en ze gaven goede uitleg

Keurig!

Snel en netjes geleverd door vriendelijke bezorger.

Blij met snelle afhandeling

Ik ben blij met de snelle afhandeling van mijn aanvraag voor een tijdelijke rolstoel .een aantekening wil ik plaatsen over het feit dat de voetsteunen erg snel naar buiten klappen wanneer we over een hobbelig trottoir lopen . En een las van de knop om de handgrepen op hoogte te verstellen is gescheurd zodat deze wiebelig aan voelt .

Hele goede service

Telefoniste was heel vriendelijk en de chauffeur ook

Alles correct en op tijd geleverd.

Alles netjes geleverd en gemonteerd. Tevens een duidelijke uitleg gekregen.

Adequaat en kwaliteit

Jullie voldoen aan t gevraagde

Prettige medewerker die het bed kwam leveren

Prettige medewerker die het bed kwam leveren

Snelle service

Kraampakket via Medicura besteld. Bestelling is makkelijk te doen via de site en als je wil de volgende dag al in huis. Heel prettig!

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert