Prima materiaal en snelle levering

Zie titel.

Geweldige service

Vriendelijke mensen, behulpzaam en echt een fijne service!! Echt een aanrader!!!

Zo geregeld

Vrijdag mailtje gestuurd en zaterdag werd de rolstoel al thuis afgelverd Top service

In oplossing mee gedacht

Zijn enorm netjes en snel geholpen.

Was mijn eerste kennismaking en was prima

Goede service en vriendelijk

Vriendelijk, meedenkend goede service

Snelle levering, over compleet pakket, makkelijk besteld

Snel en fijn en compleet pakket

De stokhouder is stuk

Kan niet goed zien hoe ik het zitgedeelte naar beneden kan krijgen

Kruk kwam niet op de afgesproken dag,na een telefoontje de kruk2 dagen later alsnog geleve r d

snelle levering

kan ik nog niet geven, net binnen gekregen

Materiaal kan beter

De chauffeur had alleen best veel moeite om het bed alleen in elkaar te zetten. Ook voor de aansturing heeft hij enkele keren moeten bellen. De po past niet goed in de stoel. Het bed tafeltje was erg gammel, ook het tweede is even gammel. Niet geschikt voor een kopje met vloeistof.

Alles snel en efficiënt geregeld. En vriendelijk.

Super netjes

Voelt goed ze doen hun best voor je

Superfijn

geen zorgen wanneer zij voor je onderweg zijn.

komen na wat ze beloven. en zeer mooi materiaal . personeel is zeer bekwaamd en vriendelijk.

Gewoon goed

Rolstoel opgehaald, douchekruk werd geleverd. Prima geregeld.

Geweldig!

Ongelooflijk aardige bezorger en snelle bezorging!

snel maar niet compleet

Naast de aankoop van diverse hulpmiddelen, huur ik momenteel een hometrainer van u. Die is afgeleverd maar er zit niet een simpele gebruiksaanwijzing bij (1 A4-tje) Dat vind ik een gemis waardoor ik niet tot een hogere beoordeling kom.

Besteld en dag erop al bezorgd

Super vlot en netjes op tijd bezorgd!

Super netjes.

Goede communicatie en snelle levering (verhuur)

Heb een scootmobiel voor de vakantieperiode gehuurd. Werd na helder overleg keurig op tijd bezorgd op ons vakantieadres in Limburg en daar ook weer op de afgesproken tijd opgehaald. Klantvriendelijk en vertrouwd bedrijf.

Super!

Snelle levering, netjes gebeld dat ze dag eerder dan aangegeven in de buurt waren dus of ze de spullen dan mochten bezorgen.

Op tijd en netjes afgeleverd en geplaatst.

Okay.

Is goed

Gaat makkelijk met bestellen

Erg positief.

Snelle levering. Fijne rolstoel.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert