Prima geholpen

Via de website een hulpmiddel besteld en dat werd keurig thuis bezorgd. Top.

Heel fijn dat alles zo snel geregeld kan worden! Top producten en makkelijk geregeld

Vriendelijke behulpzame chauffeur.

De betreffende medewerker zette het bed snel in elkaar en nam de tijd me alles uit te leggen.

zie hierboven.

Snel geregeld en geleverd

Makkelijk online besteld en volgende ochtend geleverd.

Uitstekende zo goed als nieuwe rolstoel.

Gewldig

Fijn thuis afgeleverd en geen oude zooi maar keurig netjes

Snelle levering

Zit prima en stevig .

Snel geregeld goede service

Online makkelijk geregeld en snel geleverd Hopelijk als we aangeven als hij weer terug kan dat hij dan ook snel retour kan om andere mensen te helpen.

Snelle levering!

4 sterren voor de snelle levering en de service en kennis van de man die het bed en looprek kwam brengen. Aan de telefoon vertelde een medewerker dat er een extra lang bed besteld was en vroeg of dit klopte. Ik vertelde daarop dat ik alleen de lengte van mijn man had opgegeven, dus dat ik verder niets wist over de lengte van het bed. Dit is toen veranderd in de normale lengte van 2 meter. Inmiddels weet ik dat die extra lengte dus zeker geen overbodige luxe zou zijn geweest. Bij het zitten in bed raken de voeten het bedeind en dat is niet heel fijn met een gebroken/*geopereerde heup. Hopelijk leest de telefonisch medewerker dit ook en begrijpt ze straks waarom een extra lang bed geen overbodige luxe is.

Excellent response time and excellent delivery

A bed was delivered at very short notice and erected by an extremely pleasant employee Excellent service Thank you

Snelle levering

Vriendelijke behulpzame bezorger.

Uitstekende service

Prima advies. Keurig op tijd geleverd en opgehaald.

slechte communicatie

Ik werd 5 juli geopereerd een week daarvoor belde ik op om een toiletverhoger te bestellen en een leuning voor in bed. Toen werd mij verteld dat de bestelling die ik plaats altijd de volgende dag bezorgd word. Dus ik kon het dan 3 juli bestellen. Ik bel op 3 juli voor de bestelling ik zou rond 18 uur een SMS krijgen hoe laat het bezorgd word. Maar ik kreeg geen SMS. Ik 4 juli weer gebeld ja we rijden niet in u woonplaats het word via DHL bezorgt 5 juli. Dat kan niet want dan lig ik in het ziekenhuis. Ja waarom besteld u het dan zo laat. Ik zei dat moest van jullie. Nu moest ik het maar bij iemand anders laten bezorgen. Hier was ik echt niet blij mee. Het is dat ik het echt nodig had na mijn operatie vooral die toilet verhoging. Anders had ik het echt laten gaan

top

top service

De service is prima. Alleen het matras had een nare nicotine geur.

goede en snelle service, top

snel gereageerd, alleen adres was aangepast (op laat moment wellicht), waardoor toch op verkeerde adres werd bezord maar na telefonisch contact adequaat opgepakt en goed bezorgd

Snelle en adequate dienstverlening

Slechts een paar minuten nodig gehad om leenartikel te bestellen.

Nog geen ervaring nog geen week in gebruik

Het moet nog wennen aan de papegaai

Top!!

Product zoals omschreven, ‘s avonds besteld, dag erna geleverd!

Snelle levering en alles goed in orde

Snelle goede service

Snelle levering, makkelijk en snel weer opgehaald

Jullie zijn goed bezig

Magnesiumstraat 7