deskundig advies voor gebruik hulpmiddel m.b.t. mijn handicap

Ik vond de ergo therapeut zeer deskundig m.b.t mijn handicap. Ik heb mij echt ondersteund gevoeld tijdens ons gesprek.

Top service

Meerdere hulpmiddelen geleend het afgelopen jaa4. Service is top en de vriendelijkheid van de medewerkers. Ze denken mee en zijn correct met afspraken nakomen. 2 keer problemen gehad met de motor van het hoog laag bed em binnen 24 uur werd het gerepareerd.

Vriendelijk personeel en goede hulp

Prima dames uit Eindhoven Catharina ziekenhuis

Alleen minder mooi dat ik alles terug moet brengen t.z.t.

Fijne service altijd bereid voor oplossing

Goed materiaal trage levering

Het bestelde materiaal is prima.. Zou beter zijn als u niet bij levering zet...voor 17.00 uur besteld volgende dag geleverd...ik heb het donderdag besteld dus joepie vrijdag in huis...dus niet pas na 2x gemaild te hebben pas de woensdag erna...bijna een week dus...

Ik heb helaas geen thuis bevalling gehad.

Helaas kon ik niet thuis bevallen omdat ons dochtertje aan de grote kant was. Ik heb in de kraamhotel gelukkig mogen bevallen ipv het ziekenhuis.

Snel en vlekkenloos

De bestelling was snel en vlekkenloos geregeld.

Snelle service en levering.

Ze waren erg snel geleverd de producten die ik nodig had.!

Zeer accuraat en professioneel.

Afspraken goed nakomen. Ook nazorg perfekt net zoals de snelle en accurate service.

Empatisch, meedenkend, oplossingsgericht

De medewerkers van medicura zijn zeer empatisch en meedenkend naar een oplossing waar je zelf nog niet overna hebt gedacht. Daarnaast is de levertijd echt super snel! Binnen 2 Werkdagen al! Ook is er de mogelijkheid om producten bij een winkel zelf op te halen. De medewerkers horen de situatie aan en denken mee naar een fijne passende oplossing. Tip: ik had gebeld om incomplete/ beschadigde artikelen om te ruilen. Kwam er op maandag iemand aan de deur om de artikelen te retourneren en op dinsdag kwam er nog iemand aan de deur. Ik zag maandag avond dat er ook nog iemand op dinsdag kwam. Ik had toen nog gemaild dat dat niet nodig is. Kwam er toch iemand.

Opstastoel gekocht netjes geleverd. Niet helemaal op het afgesproken uur maar kan ook niet altijd. Goed geregeld.

Vlotte levering

Prima 3

Veelkeuze snelle Levering

Mijn verkeerde bestelling met snel via onderhoud hersteld

Produkt oke, levering lekker snel

Zie boven

In eerste instantie de verkeerde klossen geleverd, maar snel opgelost!

In eerste instantie waren de verkeerde hoogte klossen geleverd. Maar na een telefoontje werd dit meteen opgepakt en stond de bezorger 2 dagen later op de stoep met de juiste hoogte.

Super tevreden

Geweldig zo vlug als allies geleverd word

Goed product en vlotte afhandeling

Nvt

Prettig te woord gestaan, teleurgesteld over de informatie op het aangeschafte produkt

Online 2 slabben met drukknopen besteld. Op de site stond geen kleurkeuze, dus 2 slabben besteld, die blauw waren afgebeeld. Bij de geleverde slabben werd aangegeven dat er ook rode en groene waren Daarom naar Uden gereden om een blauwe slab te ruilen tegen een rode of groene slab. Bleken er in Uden ook alleen maar blauwe bekend te zijn....

slechte communicatie

Tot nu toe heb ik geen goede ervaringen omdat de communicatie heel slecht was. Eerst zou ik een rollator krijgen (volgens het systeem gewoon kunnen reserveren) en tot op de dag van levering wist ik niet beter, maar ineens kwam toch de mail dat de rollator niet beschikbaar was. Dat wordt dan gemaild, dus ik moet toevallig op tijd nog de mail zien om dan te weten dat de bezorgafspraak niet doorgaat. Vervolgens kwam de tweede keer de rollator een half uur later dan de ingeplande bezorgtijd. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar bél dan even met de klant of stel ruimere bezorgtijden af. Na levering rollator bleek dan ook nog eens dat de remmen het niet goed doen en volgens mij de wielen voor ook niet (maar ik heb er te weinig verstand van en mijn ergotherapeut heeft vakantie). Ik betaal 4 euro per dag voor deze rollator....

Snelle bezorging

Omdat ik tijdelijk een rolstoel nodig heb, heb ik die aangevraagd bij Medicura! De volgende dag werd die al bezorgd en kon ik er al gebruik van maken.

kan nog geen oordeel geven

Helaas kan ik nog geen oordeel geven want de stoel is nog niet zoals hij moet zijn , ik wordt maandag11 aug gebeld van wat er gaat gebeuren, zodra de stoel in orde is zal ik u mijn mening geven, Met vriendelijke groet, M C J van Roosmalen

Redelijk

Fijn dat ze laten weten wanneer ze langs komen om de spullen te bezorgen. Erg jammer dat je niet kan aangeven welke spullen je wel en niet wilt hebben, krijg zoveel producten die ik niet nodig heb/ook niet kwijt kan in huis. Had geen klossen nodig/rugsteun etc. En waarom leveren ze het in een mega grote doos heel onhandig. Het krukje is vele malen kleiner dan die ik bij een vorige bevalling had, de breedte is echt heel smal. Het is handig dat het in huis ligt maar daar is ook alles mee gezegd.

Positief

Druk bedrijf, maar alles vlgs afspraak.

Ik ben heel blij met mijn rollater

Ik had deze al gezien bij mijn goede vriendin

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert