Erg verdrietig, SLECHT
Ik ben afhankelijk van een scootmobiel. Deze heb ik kunnen huren voor mijn week vakantie in Den- Haag. Echter bleek de scootmobiel niet goed te zijn. De batterij viel uit of hij ging heel snel leeg en dan stond ik middenin Den - Haag. Wat ze mij vantevoren niet hebben gevraagd toen ik de scootmobiel aanvroeg, waarvoor ik hem ging gebruiken. De scootmobiel was prima geschikt voor in het winkelcentrum maar de scootmobiel was niet geschikt voor in Den Haag. De scootmobiel ging niet harder dan 5 km/h en er zat geen vering in waardoor je elk stoepje, tegeltje, oneven heden voelde. Na het centrum toe was 4 km en daar heb ik ongeveer anderhalf uur overgedaan. Eenmaal in het centrum aangekomen moest ik de scootmobiel weer opladen. We hebben meerdere keren met medicura gebeld om aan te geven dat de scootmobiel niet functioneerde en of we hem konden omruilen. Ze gaven aan dat ze hem konden ophalen maar dat ze geen nieuwe konden leveren. Aangezien ik afhankelijk ben van een scootmobiel zou mijn hele vakantie over zijn en kon ik niks meer doen. Ik vind het een hele slechte zaak en ik zou willen adviseren om bij de intake mensen te vragen waarvoor heeft u de scootmobiel nodig als dat betekent dat je lange afstanden gaat rijden dat ze een kleine scootmobiel niet aan te raden. Deze gaat langzaam en is niet geschikt om in de stad te rijden. Ook vind ik dat als er iets mis is met een scootmobiel dat ze deze dan ter plekke moet worden kunnen omgeruild. Heb je deze zelf niet voorradig dan moet het bedrijf op zoek gaan extern naar een andere scootmobiel en deze aan de klanten geven. Ik vind het heel erg spijtig hoe het is gegaan afgelopen week, dit had niet gehoeven en kan mensen alleen maar adviseren die een scootmobiel gaan huren of een ander hulpmiddel om goed uit te vragen of het de juiste product is die ze gaan huren.
Kortom,... meerdere keren gebeld en er kwam geen oplossing vanuit medicura. Ik wacht nog steeds op een excuus en oplossing.