Supersnelle levering door vriendelijk personeel!

Na 1 telefoontje van onze vriendin kwam het gevraagde op 25 augustus thuis geleverd. De vriendelijke bezorger zette alles snel in elkaar. Supersnelle service! Marja Steuten

Goede en snelle service

Omdat ik voor mijn vakantie tijdelijk een rolstoel nodig had, was ik op zoek naar een goede website waar ik deze kon lenen. De rolstoel werd de volgende dag bezorgd met uitleg van de bezorger hoe alles werkte. Ik ben tevreden.

Besteld voor mijn moeder. Snelle levering, toilet-verhoger is ideaal, zeker met de armleuningen.

zaterdag bezorgd i.p.v. wat dinsdag was afgesproken . zaterdag bezorgen 3 dagen eerder was geen probleem.

uitzonderlijk vriendelijk, meedenkend en directe aanpak

wat ik in zeeuws vlaanderen niet voor elkaar kreeg om op korte termijn te laten leveren , is tijdens een telefoontje waarbij ik direct doorverbonden werd binnen 10 minuten geregeld zodat er de andere ochtend een hulpmiddel werd afgeleverd bij mijn op hoge leeftijd zijnde ouders. en dan hebben we het over een rolstoel met duwondersteuning.

Prima geregeld

Fijn dat je zo geholpen wordt als het even tegen zit.

Heel goed

Vriendelijke behulpzame bezorger / monteur. Echt positief

Bestellen ramp, verdere afwerking prima.

Heb serieus tussen 45 minuten tot 60 min aan de lijn gehangen voor ik iemand aan de lijn had. Heel vriendelijk te woord gestaan, wel heel veel vragen en vervolgens zeer nette en snelle bezorging!

Perfect.

Heel vriendelijke medewerkers, zowel achter de balie als in de bezorging. Denken met je mee..

Professioneel

Dag na mijn online bestelling werd ik gebeld. Ze merkte op dat de bestelling niet compleet was. Vriendelijk personeel en keurige service

Snel en duidelijk

Telefonisch goed bereikbaar De vragen die ik had werden snel goed uitgelegd

Snel en adequaat

Snel en adequaat , dat geldt voor het telefonisch contact als ook voor de bezorgers

goede en vriendelijke service

goede en vriendelijke service, alles naar wens,

Correct en net bedrijf.

Alles piekfijn in orde en heel aardige uitleg etc.door de chauffeur.

Snelle en goede dienstverlening.

Bed snel bezorgd en geïnstalleerd. Bestellen ging snel via site.

Super geregeld en snel in service

Blij met de levering

Fijn al die informatie ..

Blij met de app ..veel informatie ..en tips ..alleen kan ik verschillende oefenen niet doen omdat mijn been in een stijve brache zit ..

Betrouwbaar en correct

Betrouwbare, correcte firma, die zijn afspraken nakomt

Gemaakte afspraken nakomen

Navelbreukband besteld en via de maattabel is alles naar wens verlopen. Snelle goede service, en dat verwacht ik ook als klant. Dus mijn 5 sterren zijn gegrond.

Fantastische service

Binnen een dag alles geregeld wat we nodig hadden. Echt top!

zeer goede service

alles op de afgesproken geleverd ,met goede uitleg door bezorger

Heel goed.

Prima service, en keurig afgeleverd.

het afleveren van een huur rolstoel is goed verlopen. Mevr. wist niet hoe de duwondersteuning verwijderd moest worden en heeft gelijk naar haar collega gebeld die telefonisch uitleg gaf. Samen hebben we dit gedaan, super gemakkelijk. Het afspraak tijdstip is ruim en binnen deze tijd is eea netjes afgeleverd,

Heel goed

Goede 'Spullen,Goed aangekomen en door vriendelijke mijnheer afgeleverd!

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert