Snelle en goede levering.

Van bestelling tot levering is het prima verzorgd.

Erg fijne ervaring.

Ik heb zwangerschaps spullen net binnen en tot nu toe is het een fijne ervaring. Het was binnen een dag bezorgd, spullen zien er prima uit.

Geweldig snelle service

Morgens vroeg gebeld en dag later bezorgd

Levering op tijd met handige hulpmiddelen

Ik kon ruim op tijd mijn kraampakket bestellen en kreeg deze binnen nog ruim vóór de uitgerekende datum. Er zaten spullen in die allemaal van pas zouden kunnen komen.

Niet zo goed

Ik had online een nieuwe bedgalg gekocht en aan de beschadigingen te zien is het een 2dehands. Het handvat hangt slordig met 2 verschillende banden aan de standaard. De levering was netjes op tijd.

Hele goede service

Ook een ontzettend snelle service, echt heel fijn

douche stoel was er snel

aanmelden online lukte niet, maar telefonisch snel geregeld,

Prima en snelle service!

Super service

Vriendelijk en snelle levering

Ik ben heel vriendelijk geholpen en het werd snel en zorgvuldig geleverd.

Goed.

Het ging deze keer snel met mailen en leveren.

Slecht!

Rolstoel met duwondersteuning werkte niet naar behoren. De accu was leeg en na opladen hoogop 10 minuten ondersteuning. Lopen met een rolstoel met duwondersteuning die het niet doet is heel naar, je loopt constant tegen de accu aan. Omruilen kon niet want er waren geen exemplaren meer beschikbaar. Na telefonische melding - een hele behulpzame medewerkster - geen andere rolstoel beschikbaar maar wel de belofte om de facturen niet te hoeven betalen. Bij thuiskomst toch 2 facturen in de mail. Kortom: heel slecht geregeld allemaal!

bij omwisselen van trippelstoel de instellingen controleren en aanpassen

Ik heb een een trippelstoel in bruikleen. Deze stoel is aangepast naar mijn lichaam. Deze stoel is defect geraakt. Ik heb dit gemeld en de volgende dag is deze stoel omgewisseld. Deze stoel was niet aangepast. Het zitvlak stond te laag. De chauffeur heeft met mijn gereedschap de zithoogte aangepast. Verder staat de rem en handel om zitvlak aan te passen aan de linkerkant. Bij mijn vorige stoel staat alles aan de rechterkant zoals het ook doorgegeven was. IK zou graag een trippelstoel in bruikleen hebben zoals de als eerste geleverd is geworden met de handels aan de rechterkant en met de juiste zithoogte.

Goede service.

Waarom er geen beschrijving bij zit dat je de poten kunt bijstellen van de Postoel.

Zeer positief

Klantvriendelijk en behulpzaam.

Word prima geholpen.

De dames zijn vriendelijk en behulpzaam.

Artikel voldoet niet aan de omschrijving

Bij ontvangst bleek dat er alleen een aantrekhulp voor steunkouzen met bijbehorende uitleg in de verpakking zat. In de omschrijving en op de verpakking staat dat er een uittrekhulp gratis wordt meegeleverd. Deze was er niet bij. Gebeld met Medicura en nu 2 dagen later nog niets gehoort van de productspecialist.

Goede service, snelle levering

Op maandag gebeld voor hulpmiddelen, vrijdag op eigen verzoek geleverd binnen aangegeven tijdsbestek. Vriendelijke chauffeur, alles kundig in elkaar gezet en uitgelegd.

Fijne aflevering

Fijne producten

Goed en degelijk materiaal

Goede levering met juiste uitleg. Staat conditie vd spullen erg goed.

Fijn

Het was een fijne echo, iemand moest ingewerkt worden dat deden ze goed en ook alles checken of echt alles goed was dus dat is fijn!

Snelle levering

Goed geregeld

Prima afgehandeld

Snelle levering.

Duidelujke website. Produkt naar wens. Vermelde levertijd was duidelijk.

Bericht dat dag eerder zou komen kwam helaas niet, verder prima

Ik had mijn bestelling gedaan en die kwam optijd binnen kon het ook goed volgen. Maar tijdens het vervoer was er wat schade aan de toiletstoel, heb dit gemeld en kreeg gelijk korting, of kon de stoel retour sturen, perfecte communicatie was het met de verkoper.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert