Van bestelling tot levering is het prima verzorgd.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle en goede levering. Wij streven er altijd naar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uw feedback is waardevol voor ons.
Ik heb zwangerschaps spullen net binnen en tot nu toe is het een fijne ervaring. Het was binnen een dag bezorgd, spullen zien er prima uit.
Het is fijn om te horen dat de ervaring tot nu toe positief is en dat de levering snel heeft plaatsgevonden. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en zijn blij dat u tevreden bent met uw bestelling.
Morgens vroeg gebeld en dag later bezorgd
Fijn om te horen dat de service snel en naar wens is verlopen. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en waarderen uw feedback.
Ik kon ruim op tijd mijn kraampakket bestellen en kreeg deze binnen nog ruim vóór de uitgerekende datum. Er zaten spullen in die allemaal van pas zouden kunnen komen.
Fijn om te horen dat de levering op tijd was en dat de hulpmiddelen nuttig voor u zijn. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw feedback.
Ik had online een nieuwe bedgalg gekocht en aan de beschadigingen te zien is het een 2dehands. Het handvat hangt slordig met 2 verschillende banden aan de standaard. De levering was netjes op tijd.
Wij begrijpen dat u een minder positieve ervaring heeft gehad met uw bedgalg. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om dit verder te bespreken.
Ook een ontzettend snelle service, echt heel fijn
Fijn om te horen dat de service aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent over de snelheid. Wij streven ernaar om een positieve ervaring te bieden.
aanmelden online lukte niet, maar telefonisch snel geregeld,
Fijn om te horen dat de douche stoel snel geleverd is. We begrijpen dat het aanmelden online niet soepel verliep, maar zijn blij dat u telefonisch verder geholpen bent. Wij streven ernaar om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken.
Super service
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Ik ben heel vriendelijk geholpen en het werd snel en zorgvuldig geleverd.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de vriendelijke service en de snelle levering. Wij streven ernaar om een positieve ervaring te bieden en waarderen uw feedback.
Het ging deze keer snel met mailen en leveren.
Fijn om te horen dat de communicatie en levering naar wens waren. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en zijn blij dat dit is opgevallen. Dank voor het delen van uw ervaring.
Rolstoel met duwondersteuning werkte niet naar behoren. De accu was leeg en na opladen hoogop 10 minuten ondersteuning. Lopen met een rolstoel met duwondersteuning die het niet doet is heel naar, je loopt constant tegen de accu aan. Omruilen kon niet want er waren geen exemplaren meer beschikbaar. Na telefonische melding - een hele behulpzame medewerkster - geen andere rolstoel beschikbaar maar wel de belofte om de facturen niet te hoeven betalen. Bij thuiskomst toch 2 facturen in de mail. Kortom: heel slecht geregeld allemaal!
Ik heb een een trippelstoel in bruikleen. Deze stoel is aangepast naar mijn lichaam. Deze stoel is defect geraakt. Ik heb dit gemeld en de volgende dag is deze stoel omgewisseld. Deze stoel was niet aangepast. Het zitvlak stond te laag. De chauffeur heeft met mijn gereedschap de zithoogte aangepast. Verder staat de rem en handel om zitvlak aan te passen aan de linkerkant. Bij mijn vorige stoel staat alles aan de rechterkant zoals het ook doorgegeven was. IK zou graag een trippelstoel in bruikleen hebben zoals de als eerste geleverd is geworden met de handels aan de rechterkant en met de juiste zithoogte.
Wij begrijpen dat een goede afstelling van uw trippelstoel essentieel is voor uw comfort. Het spijt ons te horen dat de stoel niet naar wens is aangepast. Wij waarderen uw feedback en nemen dit mee in onze dienstverlening.
Waarom er geen beschrijving bij zit dat je de poten kunt bijstellen van de Postoel.
Wij waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt. Het is goed om te horen dat u tevreden bent over de service. We begrijpen dat duidelijke informatie belangrijk is en nemen uw opmerking mee voor toekomstige verbeteringen.
Klantvriendelijk en behulpzaam.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
De dames zijn vriendelijk en behulpzaam.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de hulp die u heeft ontvangen. Wij streven ernaar om een vriendelijke en behulpzame service te bieden. Dank voor uw feedback.
Bij ontvangst bleek dat er alleen een aantrekhulp voor steunkouzen met bijbehorende uitleg in de verpakking zat. In de omschrijving en op de verpakking staat dat er een uittrekhulp gratis wordt meegeleverd. Deze was er niet bij. Gebeld met Medicura en nu 2 dagen later nog niets gehoort van de productspecialist.
Op maandag gebeld voor hulpmiddelen, vrijdag op eigen verzoek geleverd binnen aangegeven tijdsbestek. Vriendelijke chauffeur, alles kundig in elkaar gezet en uitgelegd.
Fijn om te horen dat de levering vlot en naar wens is verlopen. Wij streven ernaar om onze service zo aangenaam mogelijk te maken en waarderen uw feedback.
Fijne producten
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Goede levering met juiste uitleg. Staat conditie vd spullen erg goed.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en de kwaliteit van het materiaal. Wij streven ernaar om een goede ervaring te bieden, en uw feedback is waardevol voor ons.
Het was een fijne echo, iemand moest ingewerkt worden dat deden ze goed en ook alles checken of echt alles goed was dus dat is fijn!
We zijn blij te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad en dat alles goed is gecontroleerd. Het is belangrijk voor ons dat u tevreden bent met de service die geboden wordt. Uw feedback waarderen wij zeer.
Snelle levering
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Prima afgehandeld
Dank u voor het delen van uw review.
Duidelujke website. Produkt naar wens. Vermelde levertijd was duidelijk.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de duidelijkheid van onze website. Het is altijd ons doel om een goede ervaring te bieden. Wij waarderen uw feedback.
Bericht dat dag eerder zou komen kwam helaas niet, verder prima
Wij waarderen uw feedback en begrijpen dat het vervelend kan zijn als een bericht niet op tijd komt. Het is fijn om te horen dat u verder tevreden bent met onze service. Dank voor het delen van uw ervaring.
Ik had mijn bestelling gedaan en die kwam optijd binnen kon het ook goed volgen. Maar tijdens het vervoer was er wat schade aan de toiletstoel, heb dit gemeld en kreeg gelijk korting, of kon de stoel retour sturen, perfecte communicatie was het met de verkoper.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en communicatie. Het is goed dat uw ervaring met de bestelling positief was, ondanks de schade tijdens het vervoer. Wij waarderen uw feedback en blijven ons inzetten voor een goede ervaring.