Snel, accuraat en op maat

Na een kleine speurtocht voor een rolstoel kwam ik bij medicus terecht . Ze hebben mij prima geholpen. Kan niets anders zeggen

Tevreden

We zijn uiters vriendelijk geholpen door Yvonne de verkoopster uit Weert. Wat ons zeer tegen viel dat we niet rechtstreeks met de winkel in Weert konden bellen. En een slechte communicatie was met het bedrijf. Tot driemaal toe dik 25 minuten in de wacht gestaan omdat er niet werd gereageerd op een terugbel notitie. Tijdens de levering had de chauffeur weinig tijd om even rustig alle punten nog eens na te lopen.

Levering van rolstoel vlot en goed verlopen. Goede uitleg hoe alles werkt.

Fijne service, behulpzaam

Ik ben goed geholpen, medewerker behulpzaam en snelle service

Alles perfect geregeld. Netjes gewerkt

Positief

Ben heel goed en vlot geholpen

Afspraak is gewijzigd maar goed gecommuniceerd.

Goede communicatie.

Alles goed en snel geregeld.

Vriendelijke mensen aan de telefoon, afspraken werden punctueel nagekomen. Kortom ik ben zeer tevreden over Medicura.

Prima houden zo

Talles prima geregeld en geplaPrima ats kon niet beter

Makkelijk te bestellen en adequaat conform afspraak bezorgd

Het bestellen was eenvoudig. Bezorging conform men aangaf gedaan.

Goed geregeld, duidelijk contacten vriendelijke mensen

Snel

geen enkel probleem

Uitstekende dienstverlening

Zeer vriendelijke geduldige bezorging met kennis van zaken. Producten netjes en goede kwaliteit

Goede communicatie, snelle levering

Voor mijn zwangerschap diverse hulpmiddelen besteld! Erg snelle levering en van te voren goede communicatie met medicura.

Fraai kussen!!

Mooi op tijd en een fraai kussen

Netjes alles thuis geleverd

Hele goeie ervaring

Snelle levering

Fijn en goede uitleg

Heel fijn goede uitleg en vriendelijk

Snelle levering!!

De rolstoel voor mijn vader aangevraagd en gewoon de volgende dag al in huis!!

Voor een uitje had ik een brede rolstoel nodig op korte termijn Via google op Medicura gekomen, de website is super duidelijk en binnen een dag had ik mijn huur rolstoel ook al binnen. Door de chauffeur de nodige uitleg gekregen en een paar dagen later de rolstoel weer laten ophalen. Makkelijk, duidelijk en snel!

Betrouwbare partner in deze stressvolle periode

In deze onverwachte en toch altijd weer stressvolle situatie is het altijd prettig als een betrouwbare leverancier laat zien wat mogelijk is en daarna snel en volgens afspraak leverde

Prima webshop

Het bestellen van producten en de snelle levering is top!

Goede service en levering op tijd

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert