Heel goed

Snelle en vriendelijke levering

Goed.

Gekregen wat ik wilde. Werkt zoals het moet. Moet wel hemd of tshirt onder.

Wat afgesproken was werd nagekomen.

Je zoekt naar een zhuis bed op internet. Medicura kende ik als dochter al vanuit mijn werk. Wat zij in de tekst beloven komen zij na. Dat is tegenwoordig uitzonderlijk! Daarom wil ik dit graag benoemd hebben. Mijn vader vond degene die het bed bracht vriendelijk, ook fijn, want als er zo'n bed besteld moet worden is vaak al veel vooraf gegaan. Dus hartelijk bedankt voor de fijne service.

Super. Veel uitleg

Op tijd. Veel uitleg. Goed personeel. Netjes

Fijne chauffeurs beleefd en behulpzaam

Snel gevonden, snel geleverd!

Snel gevonden, snel geleverd!

Vriendelijk contact en denken mee!

Bed met matras te leen. Werkt prima en goede levering. Ondanks dat de bezorg datum verkeerd in systeem was gezet.

geweldig

Prima Service

Snelle en professionele levering

De bezorger (Mart) had kennis van zaken was heel vriendelijk en had plezier in zijn werk. Aanwinst voor het bedrijf.

Makkelijk besteld, snel geleverd en een zeer vriendelijke medewerker.

Zeer vriendelijke medewerker. Netjes binnen de afgesproken tijd geleverd. Alles stond snel binnen en nette uitleg over de materialen. Bestelling en communicatie met de medewerkers van het bedrijf verliep ook heel goed. Zeer fijne ervaring.

alles goed

ik werd vriendelijk en adequaat geholpen

top service

snel en prima geleverd wij zijn tevreden

Gemiddeld

Ivm laatste loodjes zwangerschap hulpmiddelen besteld... Krijg je een mail met bezorg tijd. Prima dan ga je daar van uit... lever datum kon je zelf kiezen dus dat is fijn... Staat de bezorger in eens 3 uur eerder voor de deur want er was wat uit gevallen... maar ik sliep en had de bel niet gehoord... tja een zwangere doen wel eens dutjes... toen ik doorhad dat ze bezorger voor de deur stond heb ik open gedaan... half slaperig.. en m'n telefoon ging ook nog (belangrijk belletje) is de bezorger ook nog geïrriteerd waarom het zo lang moest duren want hij stond er al even.... Ja hallo ??!! Ik sliep ??? En jij bent 3 uur te vroeg.... verder prima materiaal snelle levering ... service kan beter ...

Snelle service en goede producten Even mededeling het emailadres is nu [email protected]

Goed geregeld en nette bezorging

Fantastisch

Wordt goed geholpen en advies gegeven.

Prima geregeld en snel!

Een tip: ik wist niet dat de spullen door twee verschillende transporteurs zouden worden gebracht en dacht daarom dat de levering niet compleet was. Misschien heb ik iets over het hoofd gezien maar anders is het wel handig om dat te communiceren. Verder top geregeld!

Duidelijk transparant

Goed geregeld en goede service tijdens plaatsen van de hulpmiddelen.

Netjes en op tijd geleverd

Tevreden

Snel en duidelijk

Makkelijk via internet bestellen en bij bestellen

Uitstekende service!

zie hierboven

Goede levering.

Is voor mij de eerste aankoop hier

Service 0

Alle noodzakelijke hulpmiddelen werden op tijd bezorgd.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert