Waardeloos met name door GLS

Door medicura is het onjuiste adres doorgegeven aan de vervoerder GLS. Dit kon niet aangepast worden. Vervolgens 3 dagen later bezorgd bij de buren van het verkeerde adres. Naja bezorgd.. er stond een kapotte doos in de regen bij de buren van het onjuiste adres. Meerdere keren contact gehad met Medicura. Zij konden/wilden niets doen. Als hoogzwangere vrouw moest ik maar door de buurt opzoek naar mijn hulpmiddelen.

Snelle levering, goed product

Voor mijn moeder een fietstrainer besteld. Snelle levering: volgende dag in huis. Het is een stevige fietstrainer. Helaas ontbreekt een Nederlandse handleiding van de bijbehorende digitale fietscomputer, anders had ik 5 sterren gegeven.

Snel en betrouwbaar

Goede service, snelle levering. Op tijd bezorgd.

Snelle goede service

Voor aflevering het geleverde beter controleren

Xie boven

Was fantadtisch

Op tijd. Beleefd aan de telefoon. Medereerker di het bed bracht was ook beleefd en netjes

Heel goed

Mijn rolstoel is keurig op tijd en netjes naar boven gebracht. Meneer die het bezorgd heeft was erg vriendelijk en gaf mij nog aanwijzingen hoe ik het best kon gebruiken. Dank u wel

Makkelijke site, snelle levering. Keurig binnen tijdvak dat dag vooraf wordt doorgegeven. Aardige chauffeur die alles netjes uitlegt. Materiaal (in mijn geval een rolstoel) van goed kwaliteit.

Makkelijk snel

Perfect!!

Vriendelijke medewerker, duidelijke communicatie, snel handelen.

Netjes alles gebracht

Ik heb een ding fout besteld en de chauffeur heeft dit al gelijk opgelost. Super gewoon.

Na bestelling van hulpmiddel werd deze snel en volgens afspraak geleverd

Zie hieronder

Prima ervaring; bestellen is eenvoudig, en de levertijd is accuraat binnen de verwachte levertijd.

Gewoon geweldig, bellen voor een bed en de volgende dag in huis.

Goede service, heel fijn en ze zetten het meteen in elkaar

Heel goed

Goed verzorging van van snelle levering en een goed product.

Uitstekende service

Alles uitstekend geleverd en in elkaar gezet

goede bezorging

vriendelijk en goed

Te vroeg en liever iets meer begeleiding

De chauffeur van 15 min te vroeg, mijn moeder was nog niet thuis. Helaas ging de deur beneden niet open en moest mijn zieke vader helemaal naar beneden komen. Daarna zijn de spullen binnen gezet maar de rolstoel is niet even ingesteld. Nu zijn de voetensteunen ongelijk en moeten met inbus en steeksleutel versteld worden. En lijken niet gelijk af te stellen te zijn. Het is ons tot op heden nog niet gelukt helaas.

Correcte service.

Mooi op tijd. Alles werd netjes in elkaar gezet. Spullen zien er perfect uit. Zeer tevreden dus

Fijne winkel in Utrecht

Goed geholpen in een fijne winkel in Utrecht. Ook de klantenservice hielp hoedden snel.

Correct en snel geregeld .

De eerste keer gebruik gemaakt van u diensten. Na telefonisch contact direct volgens afspraak geregeld.

Zeer goed.

Bij het bezorgen van mijn bedhekje is allemaal keurig en netjes verlopen. Chauffeur was vriendelijk, korrekt, optijd. Hij heeft bedhekje netjes aan bed vastgemaakt. Ben zeer tevreden hierover.

Exceptional, Very good

Ordering and updating my order on line was very easy. The delivery driver was please and very profesional.

Heel tevreden over de spullen en de bezorger een dikke 20

De service was erg snel

De artikelen waren van goede kwaliteit , De levering was op tijd en het bed was snel geplaatst

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert