Door medicura is het onjuiste adres doorgegeven aan de vervoerder GLS. Dit kon niet aangepast worden. Vervolgens 3 dagen later bezorgd bij de buren van het verkeerde adres. Naja bezorgd.. er stond een kapotte doos in de regen bij de buren van het onjuiste adres. Meerdere keren contact gehad met Medicura. Zij konden/wilden niets doen. Als hoogzwangere vrouw moest ik maar door de buurt opzoek naar mijn hulpmiddelen.
Wij betreuren het dat u een negatieve ervaring heeft gehad met de levering van uw bestelling. Wij nemen uw feedback serieus en zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om dit verder te bespreken. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk.
Voor mijn moeder een fietstrainer besteld. Snelle levering: volgende dag in huis. Het is een stevige fietstrainer. Helaas ontbreekt een Nederlandse handleiding van de bijbehorende digitale fietscomputer, anders had ik 5 sterren gegeven.
Wij waarderen uw feedback en zijn blij om te horen dat de fietstrainer naar wens is. Het spijt ons te vernemen over het ontbreken van een Nederlandse handleiding. Wij nemen dit mee in onze overwegingen voor verbetering.
Goede service, snelle levering. Op tijd bezorgd.
Wij waarderen uw positieve woorden over onze service en snelle levering. Uw feedback helpt ons om de kwaliteit van onze dienstverlening te blijven verbeteren. Dank u wel.
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Xie boven
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Op tijd. Beleefd aan de telefoon. Medereerker di het bed bracht was ook beleefd en netjes
Wij waarderen uw positieve beoordeling enorm. Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Uw ervaring is belangrijk voor ons. Dank u wel!
Mijn rolstoel is keurig op tijd en netjes naar boven gebracht. Meneer die het bezorgd heeft was erg vriendelijk en gaf mij nog aanwijzingen hoe ik het best kon gebruiken. Dank u wel
Wij zijn verheugd te horen dat uw ervaring met ons naar wens was en dat u tevreden bent over de levering van uw rolstoel. Uw positieve feedback wordt zeer gewaardeerd!
Makkelijke site, snelle levering. Keurig binnen tijdvak dat dag vooraf wordt doorgegeven. Aardige chauffeur die alles netjes uitlegt. Materiaal (in mijn geval een rolstoel) van goed kwaliteit.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze service en de kwaliteit van de rolstoel. Uw ervaring motiveert ons om te blijven streven naar excellente service. Dank u wel!
Dank u voor het delen van uw review.
Vriendelijke medewerker, duidelijke communicatie, snel handelen.
Wij waarderen uw vriendelijke woorden over de communicatie en de snelheid van onze service. Uw ervaring is van onschatbare waarde, en wij streven er altijd naar om deze te verbeteren. Dank u voor het delen van uw feedback!
Ik heb een ding fout besteld en de chauffeur heeft dit al gelijk opgelost. Super gewoon.
Wij waarderen uw positieve feedback en zijn verheugd te horen dat onze service voldeed aan uw verwachtingen. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Dank u wel voor de geweldige recensie!
Na bestelling van hulpmiddel werd deze snel en volgens afspraak geleverd
Wij waarderen uw positieve feedback over de snelle levering van het hulpmiddel. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij streven ernaar om deze kwaliteit voort te zetten.
Prima ervaring; bestellen is eenvoudig, en de levertijd is accuraat binnen de verwachte levertijd.
Wij waarderen uw positieve feedback over de eenvoud van het bestelproces en de nauwkeurigheid van onze levertijd. Uw ervaring is voor ons zeer waardevol. Dank voor het delen hiervan.
Goede service, heel fijn en ze zetten het meteen in elkaar
Wij waarderen uw positieve feedback zeer. Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de snelheid van levering. Wij streven ernaar om altijd een uitstekende ervaring te bieden.
Goed verzorging van van snelle levering en een goed product.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fantastisch om te horen dat u tevreden bent met onze service en het product. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang.
Alles uitstekend geleverd en in elkaar gezet
Wij zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met onze service. Het is altijd ons doel om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring heeft. Uw positieve feedback wordt zeer gewaardeerd.
vriendelijk en goed
Bedankt voor uw feedback.
De chauffeur van 15 min te vroeg, mijn moeder was nog niet thuis. Helaas ging de deur beneden niet open en moest mijn zieke vader helemaal naar beneden komen. Daarna zijn de spullen binnen gezet maar de rolstoel is niet even ingesteld. Nu zijn de voetensteunen ongelijk en moeten met inbus en steeksleutel versteld worden. En lijken niet gelijk af te stellen te zijn. Het is ons tot op heden nog niet gelukt helaas.
Wij betreuren de ontstane situatie. Het is zeker niet onze bedoeling dat u ongemak ervaart door de levering en het instellen van de rolstoel. Wij waarderen uw gedetailleerde feedback, deze biedt ons waardevolle inzichten om onze dienstverlening te verbeteren.
Mooi op tijd. Alles werd netjes in elkaar gezet. Spullen zien er perfect uit. Zeer tevreden dus
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij streven altijd naar de beste kwaliteit en een soepele ervaring. Uw positieve feedback motiveert ons om dit voort te zetten. Dank u wel.
Goed geholpen in een fijne winkel in Utrecht. Ook de klantenservice hielp hoedden snel.
Wij waarderen het enorm dat u uw positieve ervaring met onze winkel in Utrecht deelt. Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent over de service die wij bieden. We streven ernaar om deze standaard altijd hoog te houden.
De eerste keer gebruik gemaakt van u diensten. Na telefonisch contact direct volgens afspraak geregeld.
Wij waarderen uw positieve feedback en zijn blij te horen dat onze dienstverlening naar wens is verlopen. Uw ervaring is waardevol voor ons. We streven ernaar om constant de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. Dank u wel.
Bij het bezorgen van mijn bedhekje is allemaal keurig en netjes verlopen. Chauffeur was vriendelijk, korrekt, optijd. Hij heeft bedhekje netjes aan bed vastgemaakt. Ben zeer tevreden hierover.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent over de bezorging en installatie van het bedhekje. Wij streven ernaar om altijd een dergelijke service te leveren. Dank voor uw beoordeling!
Ordering and updating my order on line was very easy. The delivery driver was please and very profesional.
Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de professionaliteit van onze bezorging. Het is ons doel om uw ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uw feedback wordt zeer gewaardeerd!
Heel tevreden over de spullen en de bezorger een dikke 20
Wij waarderen uw positieve beoordeling enorm. Het is fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij streven naar het hoogste niveau van service en kwaliteit voor u. Dank voor uw feedback!
De artikelen waren van goede kwaliteit , De levering was op tijd en het bed was snel geplaatst
Wij waarderen uw positieve beoordeling zeer. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de snelheid van onze service. Uw ervaring is waar wij naar streven! Wij blijven ons best doen om aan uw verwachtingen te voldoen.