Goede service het bed wat ik heb gehuurd werd netjes in elkaar gezet

Veel keus in datgene wat ik nodig had.Prijs/kwaliteitverhouding is goed.

Heel goed.

Ik heb nu voor de 2 e keer n scootmobiel gehuurd voor op n vakantiepark en dat wordt super geregeld. Netjes op locatie gebracht en gehaald.

Goed en snelle levering

Makkelijk via site te bestellen Goed en snelle levering Vriendelijke chauffeur

Geweldig!

Bestelling werd de volgende dag door een zeer sympathieke medewerker bezorgd en in elkaar gezet.

Zeer kleine rolstoel

Ondanks aangeven van gewicht en lengte

Fijn dat dit mogelijk is.

Fijn dat dit mogelijk is om tijdelijk artikelen te lenen, zodat ik beneden in huis kan slapen en herstellen van een operatie.

Fijne service waarbij de gekochte hometrainer naar de zolder gebracht werd.

Zorgzaam

De dames aan de telefoon denken goed mee. Geven goede adviezen en regelen een aantal zaken naar wens van de client

Fast response and fast delivery

Goed tevreden en zeer vriendelijk

Ze denken met je mee hebben tijd voor effe een praatje terwijl ze gewoon verder werken ze leven echt met je meteen de levering is optijd zoals afspraak dus voor mij een dikke 10

X

X

Hele fijne service

Iedereen in de winkel is vriendelijk, neemt de tijd en is deskundig.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Prima geregeld.

Alleen had ik geweten of er veel samenstellingen van drankje zijn.

Alles is en gaat heel professioneel!

Vriendelijk en betrouwbaar

Vriendelijke en vlotte hulp bij producten

Vlotte en vriendelijke hulp bij het lenen van hulpstukken. Bij vragen over producten altijd een goede duidelijke uileg

Goed en snel.

Geen klachten

zeer goed

Bestelde spullen kwamen netjes op tijd, alles werd in elkaar gezet, hele goede service

Prettig, snel en tot aan onze deur in het appartement afgeleverd.

In eerste instantie een rolstoel gehuurd via de automaat in het Maas ziekenhuis van Boxmeer. eenvoudig en snel. In tweede instantie nog meer hulpmiddelen besteld via internet die keurig netjes werden afgeleverd op 4 hoog in ons appartement.. Daar waren wij erg blij mee.

Prima geholpen

Goede uitleg en overleg

Makkelijk te bestellen/lenen

De spullen worden wel 'pas' 5 weken voor de uitgerekende datum (in geval van zwangerschap) bij je thuis bezorgd, maar in principe heb je ze eerder ook niet nodig. Neerzettoestemming gegeven omdat we niet thuis waren, dit is ook netjes gedaan.

Fantastisch geholpen

Op de dag dat ik kwam werd alles gelijk geregeld. Kreeg gelijk een rolstoel mee en overige producten werden een dag later gebracht. Hierdoor kon ik een dag later het ziekenhuis uit en lekker naar huis om verder te herstellen. Top geregeld allemaal

Snelle en nette afhandeling van het gevraagde.

Snelle afhandeling van het gevraagde artikel

Snel en makkelijk geleverd

Zeer snel geleverd en op de verwachte tijd

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert