Tijdige en juiste levering van het gevraagde

Keurige afhandeling

Via de site een rolstoel besteld en deze is een dag later aan mij bezorgd. Nu in gebruik tot ik hem niet meer nodig heb, daarna laat ik hem weer ophalen door het vriendelijk personeel.

Geen alternatieven voor niet passende bedklossen

Geen alternatieven worden geboden voor niet passende bedklossen.

Was goed

Snelle levering en goede service

Prima.

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Snel en correct

Meteen de volgende dag de wc verhoger al thuisgebracht

niets besteld

Ik had niets besteld maar kreeg toch en pakje wat ik moest terugsturen Gelukkig kreeg ik een antwoord nummer.Maar je moet wel ongevraagd de deur uit

Snel afgeleverd

Alles ziet er prima uit

Positief

Jullie hebben wat ik op een zeker moment wil (medisch) hebben en nodig is

Alles wat ik koop (indien medisch nodig) koop ik bij jullie.

Klasse service

Snel mijn rolstoel van jullie mogen ontvangen. Dit weekend regelmatig gebruikt bij Center Parcs. Bedankt voor de levering.

Prima produkt, prima service

Produkt makkelijk te plaatsen op wc . losse deksel erbij gekocht, past allemaal goed.

goed advies

goed advies .de klant krijg volop de tijd voor uitleg,dat is natuurlijk zeer goed. maar daardoor staan er weleens een rij wachtende.mischien een hulpje erbij?

Goede snelle service prima artikelen ben er heel blij mee

Medicura kwam snel met de oplossing voor toiletverhoging, eenvoudig aan te brengen, prima oplossing en geen koude zitting meer.. Ik heb bij Medicura ook mijn scootmobiel de One Air+ gekocht, een hele fijne, opvouwbare en stevige scootmobiel, Dat hij stevig is heb ik al ondervonden want ik maakte in het begin nog wel eens wat foutjes in de besturing waarbij ik bijvoorbeeld behoorlijk knel kwam te zitten hij hing helemaal scheef en daarna bleek dat er niets aan beschadigd was. Ik ben er ontzettend blij mee.

snel geleverd

alles is van hoge kwaliteit en snel. snelle levering

alles is van hoge kwaliteit en snel. snelle levering

Vlot, goed, weten wat ze doen en stuntelen niet; doen hun ding in 15 min en zijn weer weg

Wij zijn een zeer tevreden klant.

Wij zijn zeer tevreden. Met deze melding is alles gezegd. Ga op deze weg verder en U zal nog vele tevreden klanten hebben.

Heel erg fijn

Alles in een keer op tijd bezorgd. Hele aardige en behulpzame jonge man.

Goed geholpen en artikelen op juiste tijd en zorg gebracht.

Heel fijn werk gedaan met levering .

Ik zou het ook bij een ander aanbevelen .

Prima en uitstekend.

Onze ervaring is dat we keurig, snel zijn geholpen.

Hele fijne ervaring

Voor eerste keer besteld op deze website. Snelle levering. Prima product. Inmiddels probleemloos in gebruik genomen.

Is prima

Alleen het voeteneind van het bed is te hoog om tv te kijken En kan niet anders alles zit vast M v gr

Geweldige service

Nu al van alles nodig gehad thuis en ze leveren snel. En denken mee wat goed is

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert