Ivm familievakantie en slechte mobiliteit van onze moeder een scootmobiel gehuurd. Deze werd keurig afgeleverd bij ons vakantie adres. Hierdoor hebben we toch met hele familie een fijne herfsttocht kunnen maken met elkaar in de prachtige natuur !
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat de scootmobiel heeft bijgedragen aan een fijne herfsttocht. Wij streven ernaar om altijd de best mogelijke ervaring te bieden.
Zie GEWOON ENZ
Bedankt voor uw feedback.
Ben zo blij met jullie.simpel en snel aanvrage en dag erna had ik me rolstoel en benodigheden al thuis bezorgd gekregen Djw ervoor
Wij waarderen uw positieve feedback enorm! Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen en u tevreden bent over de snelheid van onze service. Wij zetten ons in voor een soepele ervaring voor iedereen. Wij stellen uw feedback zeer op prijs.
Prima, volgens de afspraken afgeleverd.
Dank voor het schrijven van een review.
Online alles geregeld. Volgende dag al mail dat in weekend geen levering mogelijk was dat dit de dag eerder zou zijn. Prima! Dag tevoren tijdsindicatie en vriendelijke dame die bed in de kamer heeft “opgetuigd”. Al met al prima service!
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Wij streven ernaar om onze diensten continu te verbeteren en uw ervaring helpt ons daarbij. Dank u wel!
Het plankje voor de rollator gast steeds los..niet gemakkelijk. Wil het eigenlijk terugsturen.
Wij betreuren het te horen dat u problemen ondervindt met uw rollator. Wij nemen deze situatie zeer serieus en zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om dit probleem verder te bespreken.
Alles is gemakkelijk te regelen en de afspraken worden goed nagekomen.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het verheugt ons te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Dank voor het delen van uw ervaring.
Hulpvaardig
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Ziekenhuis bed gehuurd via de site, ging heel eenvoudig. Zelf telefonisch contact opgenomen met medicra om zeker te zijn of mijn bestelling goed was doorgekomen. Vriendelijk kreeg ik een bevestigend antwoord van de klantendienst. De levering werd netjes op tijd doorgegeven per mail. De levering was op tijd en werd gebracht en in elkaar gemonteerd door een heel sympathieke dame. Als de ophaling over een paar weken ook zo vlot verloopt dan geef ik ze een dikke duim.
Wij waarderen uw positieve ervaring en zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Uw feedback is essentieel voor ons om te blijven verbeteren. Wij hopen dat de ophaling net zo vlot zal verlopen.
Alles goed geregeld
Bedankt voor uw feedback.
Diende een aanvraag voor een handbewogen rolstoel, de volgende dag werd het geleverd! Fantastische service.
Wij waarderen uw positieve feedback zeer. Het doet ons goed om te horen dat de levering van de handbewogen rolstoel naar wens is verlopen. Uw tevredenheid is voor ons het belangrijkste. Wij blijven ons inzetten om een uitstekende service aan u te bieden.
Fijne service en na goed overleg veel mogelijk!
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het doet ons goed om te horen dat u onze dienstverlening en de mogelijkheden die wij bieden als prettig heeft ervaren. Wij streven ernaar om dit niveau van service constant te houden. Dank voor uw vertrouwen in ons!
Vakkundig en vriendelijk personeel. Complimenten aan de chauffeur/bezorger. Geweldige tips gekregen.
Wij zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Uw positieve woorden zijn een opsteker voor ons allemaal. Wij zetten ons in om deze kwaliteit altijd hoog te houden. Dank u wel!
Netjes bezorgd en afgedroogd het regende. Wel een tip de mensen laten gaan zitten uitproberen op het bed bij mij duwde de zij rand die omhoog gezet kan worden in mijn benen en deed veel pijn dat kon ik niet hebben na de om, ben de dag erna naar de medicura winkel geweest en in overleg met hun hebben mijn zoon en man die eraf gehaald. Nu kan ik goed op de rand van het bed zitten met opstaan.
Wij waarderen uw feedback en zijn verheugd te horen dat de bezorging naar wens is verlopen. Het spijt ons te vernemen dat u ongemak heeft ervaren met het bed. Wij zullen uw ervaring meenemen ter verbetering van onze dienstverlening.
Goed bereikbaar, goede uitleg en fijne bezorging van produkten
Wij waarderen uw positieve feedback enorm en zijn blij dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Uw ervaring is voor ons van grote waarde. Dank u!
Heel goede service en goede uitleg en hulp bij bestellen
Wij waarderen uw hoge score en zijn blij om te horen dat u onze service als geweldig ervaart. Uw positieve woorden geven ons extra motivatie om onze diensten continu te verbeteren. Dank u wel!
Mijn enige negatieve opmerking is dat uw chauffeur ontzettend hard reed en daardoor niet op tijd kon remmen en de boom voor onze woning flink beschadigd heeft met het dak van de wagen. Veel takken van de boom, aan de voorzijde een gat nu zichtbaar. Toen ik hem daarop aansprak, haalde hij zijn schouders op.
Wij waarderen uw feedback en betreuren de situatie die u heeft ervaren. Het is van groot belang voor ons om een hoog serviceniveau te behouden en we nemen uw opmerking zeer serieus. Wij zullen dit intern verder oppakken.
ik blijf zeker klant bij jullie
Wij zijn blij dat u tevreden bent en kiezen om bij ons te blijven. Uw positieve ervaring motiveert ons om onze diensten verder te verbeteren.
Netjes optijd geleverd. En opgebouwd
Bedankt voor uw review.
goede ervaringen en net en vriendelijk personeel
Wij zijn blij om te horen dat u positieve ervaringen heeft met onze service. Uw tevredenheid is voor ons belangrijk. Wij waarderen uw feedback zeer en zullen ernaar streven om de kwaliteit van onze diensten voortdurend te verbeteren.
Goede service Top geregeld vriendelijke mensen die meedenken Zo kon toch iedereen mee op vakantie
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldeed en dat iedereen mee kon op vakantie. Wij streven ernaar om deze standaard te handhaven. Dank u wel voor het delen van uw ervaring.
Snelle service. Komen na wat afgesproken is.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en wij zijn blij dat u de snelheid van onze service als uitstekend ervaart. Wij streven ernaar dit niveau van dienstverlening te behouden. Dank u wel!
Snelle levering, makkelijk uitzoeken wat nodig is
Wij waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. Het is fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Wij streven ernaar deze kwaliteit constant te behouden.
Heel fijn, de volgende dag al geleverd. Super service.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm! Het is fijn te horen dat u onze snelle service waardeert. Dank u wel voor het delen van uw ervaring.