Prima snelle levering

Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon

Alles netjes op tijd bezorgd en geïnstalleerd

Super fijn en vriendelijk geholpen l

Prima werk geleverd

Bezorger was vriendelijk en duidelijk. Op tijd en snel geleverd.

Al eerder gebruik van gemaakt en prima service met super contact.

Goede service en snelle levering!

Fijn dat jullie alles zo soepel leveren

Fijn dat jullie je afspraken nakomen

uitmuntend

snelle levering en vriendelijk personeel

Netjes en goed verzorgt

Snel netjes en correct worden de spullen geleverd Een aangepaste stoel via ziektekosten verzekering Erg mooie en fijne stoel Veel mogelijkheden qua zitten rugleuning enz..

prima service

Zeer tevreden over de afwerking van bezorgen en ophalen.

Kniebrace kan beter.

Het geeft wel steun, maar de naad die achter het been loopt is geeft na een paar uur pijn. Ik had de omvang gemeten voor de maat van de brace, maar bij de bovenkant van de brace was het te klein. De stof was ook weinig rekbaar.

ontevreden

vreselijk bed geleverd omdat hoofd en voeteinde heel hoog zijn ! De plaats die ik vrijgemaakt had ,is net als de vorige x toen zelf geregeld. Zodat je tv kan kijken als je de hele tijd op bed ligt. Nu kan je door het hoge voeteind tv niet zien . De bezorger vond het ook een moeilijke situatie, maar ikzelf was niet aanwezig anders was het bed retour afzender. Had ik dit vooraf geweten had ik iets anders geregeld. Na weer heen en weer geschuif met de meubels staat het gedrocht. Na contact hierover kan het tegen betaling geruild worden tegen een bed met laag voeteinde ,wat betekend dat het gewoon voorradig was. Kortom is dit de eerste maar ook tevens de laatste keer.

Netjes afgeleverd, netjes op tijd en niet de duurste

Zie boven

Snelle service en levering

Bordring aangeschaft Werkt oerfect

Prima.

keurig geregeld en bezorgd.

Helemaal prima

Snelle levering, vriendelijk personeel en hulpmiddelen precies zoals verwacht.

Super goed!

Wegens me bevalling bekkeninstabiliteit gekregen. De verloskundige gaf aan anders even een rolstoel te gebruiken tot ik bij de fysio minder last zou hebben ervan. Dit gedaan besteld en heel snel geleverd scheelt veel pijn en kunnen toch een rondje lopen met onze kleine baby en de andere kids

Ben volkomen tevreden

Snelle levering en goede begeleiding bij het plaatsen

Snelle levering

Na mijn bestelling zijn de spullen snel geleverd

Zeer snelle en goede service

Snel telefonisch kontakt. Vriendelijke medewerkster Rolstoel werd een dag later bezorgd. Rolstoel zag er nieuw uit. Loopt heel soepel en is zeer goed wendbaar.

Heldere site, snelle levering.

Volgens afspraak stond de wagen voor de deur met het bed, een uiterst vriendelijke medewerker plaatste het bed in de woonkamer. Gaf duidelijke uitleg, en had echt plezier in zijn werk, het enige waarmee ik kon helpen was een kop koffie met een zoetje, maar ook die had hij bij ‘m (hahaha)

zeer goed verzorging

Super service

Zeer goed.

Medewerker was er op tijd nam de tijd om de papagaai in elkaar te zetten en uit leggen hoe het werkte.

Top geregeld !

Nvt

onvoldoende

geen korting ondanks lidmaatschap kbo

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert