Snel en duidelijk

Besteld en de volgende dag in huis. Dat is wat je wilt.

Helaas is het voeteinde van het hoog/laag bed erg hoog. Hierdoor is tv kijken erg moeilijk.

Zeer lange wachtijden aan telefoon en levering produkten

Geeven niet tijdig aan wanneer hulpmiddelen terug moeten en wanneer ze geleverd worden.

Goed en beleefd

Ik werd vriendelijk en zeer beleefd te woord gestaan Ik werd direct begrepen waar het over ging En de volgende dag al bezorgd.

Geweldige service!

Gebeld, uitgelegd wat mijn moeder nodig had. De dag erna met de post binnen! Gratis en voor niks.

Prettige communicatie

Goed en op prettige manier te woord gestaan.

Deze producten zijn mij een grote steun

Op tijd mail gestuurd en toch geleverd

Had s’avonds een mail gestuurd dat wij pas vanaf 11.00 thuis zouden zijn. Stonden ze om 10.30 uur aan de deur vlas de buren. Hij had de mail niet doorgekregen. Gelukkig was hij nog in Nuenen en kwam hij hem later brengen. Het ontbrak duidelijk aan goede communicatie. Verbeterpunt.

Netjes geleverd

Netjes door chauffeur gebeld zoals afgesproken was toen hij bij de poort stond, vriendelijk chauffeur netjes afgeleverd.

Afspraken goed nageleefd

Alles zoals afgesproken

Leveringen goed en op tijd. Vriendelijkeengoedgeholpen in de winkel.

Snelle levering en vriendelijk en vakkundig personeel

Snel na de aanvraag werd de rolstoel geleverd. Top geregeld. Vriendelijk, vakkundig en behulpzaam personeel.

zeer professioneel

Klantvriendelijk behulpzaam netjes afgeleverd

Zeer goed uitgevoerd.

De afspraak om te bezorgen werd stipt nageleefd. De medewerker van uw bedrijf was zeer correct en vriendelijk. Legde het gebruik van de rolstoel goed uit. Hulde!

snelle goede levering

Geweldige Chauffeur, Fijn jullie mooie( verberde/leenstelsel weer heelll blij Mee

Komen afspraken na

Op tijd en net product geleverd

1e levering gebruikt product. Na reclamatie nieuw product ontvangen.

Product! Helaas moesten we er wel een paar keer achteraan om nieuw pfoduct te ontvangen

Levering op tijd door vriendelijk personeel.

Snel geregeld .snel geleverd vriendelijke bezorger en goed uitgelegd.

Snelle levering

Goed geholpen door deskundige medewerker

Khamenei op tijd netjes gewerkt geen rommelig achter gelaten en belangrijk heel vriendelijk

Eerste keer

Goeie service

Geweldig!

De dames hebben alles gereld !

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert