Fijne kleinschalige clinic goede kwaliteit en persoonlijke aandacht

Goede ontvangst waar ik me vanaf het eerste bezoek op mijn gemak voelde en alle tijd voor me werd genomen.

Is super goed

Hele nette mevrouw met goede uitleg van produkt

Fijne uitleg en erg vriendelijk

Alles precies geleverd zoals afgesproken

Alles is precies gegaan zoals afgesproken

Kwaliteit product minder

Helaas niet de volgende dag geleverd, zoals vermeld op de site. Pols duim brace besteld 39.95, kwaliteit valt tegen, erg scherp aan de randen van klitteband. En teveel ruimte bij handpalm.

Kei goed

In de zorg winkel in Oss goed geholpen,goede uitleg en snelle levering.Zeer vriendelijke en kundige bezorgers.

ik ben heel blij met jullie, zo meedenkend als jullie zijn.

voorheen had ik geen zorg nodig. Stond dus vreemd tegenover producten als katheterzorg enz. Jullie wisten mij een passend advies te geven. Fijn is dat!

Perfect product dat binnen 24 uur is geleverd.

Ze komen hun beloftes na.

Goede service en snel geholpen

Zeer snel geleverd en vakkundig en zeer klantvriendelijke bezorger. Super tevreden.

Excellent service

Good

Snel bezorgd

Het kraamhulpmiddelen pakket is snel en op gewenst moment naar keuze geleverd. Zeer tevreden!

Medicura is voor iedereen aan te bevelen

Met 1 prettig telefoontje heb ik de bedtafel aangevraagd en daags erna is deze via Post NL bezorgd door Medicura. Het artikel zag er precies zo uit als ik verwacht had. Mijn vrouw is er heel erg blij mee.

snel en klantvriendelijk

Snel geleverd en de bezorger nam alle tijd om vragen te beantwoorden.

Ruim voldoende

Snelle service, vriendelijke en behulpzame chauffeur.

goed materiaal

prima levering en degelijk materiaal

was snel geregeld en geleverd zeer tevreden

-------

Ruime keuze snelle levering Zeer vriendelijk personeel

Snelle reactie en voortreffelijk geholpen

Zeer positieve wijze van handelen van de bezorger en installateur van mijn ziekenhuis bed! Uitermate correcte manier van handelen en een leuke spontane gesprekspartner! Leuk om hem als mens te hebben ontmoet!

Goede en snelle dienstverlening

Tevreden

Tevreden

Slechte service

Ons bed moest omhoog maar de spullen die we geleend hadden waren de verkeerde. Mijn man had opgebeld om te zorgen voor lagere klossen onder het bed. Toen werd ons verteld dat het niet meer ging want de nota was al gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. We moesten maar huren ergens anders... Ik vind dat een slechte gang van zaken doen. Echt heel erg slecht. Totaal niet zorgverlenend en meedenkend. Puur uit op geld van de verzekering.

Snel en simpel geregeld.

Bestelde een rolstoel voor het weekend. Maandag waren ze precies op tijd. Niks op aan te merken verder.

Vriendelijke en correct

Houden zich aan afspraak en zeer vriendelijke bezorgers met duidelijke uitleg

Bestelprocedure website is duidelijk. En snelle levering. Prima!

Zie hierboven.

Magnesiumstraat 7