Via mijn zus, die in de zorg werkt, vond ik deze website. Ik heb hielspoor en zij raadde me de hielspoorzooltjes van Medicura aan. Snel en netjes geleverd. Product ook zeer goed. Ik merk na 2 dagen al verlichting in de voeten.
Wij waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het doet ons goed om te horen dat onze hielspoorzooltjes al na twee dagen verlichting bieden. Wij blijven ons best doen om u van dienst te zijn.
Afspraken goed nakomen en goede service vriendelijke man die het bed netjes in elkaar zet
Wij waarderen uw positieve ervaring met onze service enorm en zijn blij dat het opzetten van het bed naar tevredenheid is verlopen. Uw positieve beoordeling stimuleert ons om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn.
Flexibele service
Bedankt voor uw review.
Gewoon doen wst je beloofd en uitstekende reactie op een vraag.
Wij waarderen uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost. Uw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons in onze voortdurende inspanningen om onze dienstverlening te verbeteren. Dank u wel!
Erg goed Oscar de chauffeur gaf ons een perfecte service
Wij waarderen uw positieve beoordeling enorm! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de dienstverlening. Wij streven altijd naar het verlenen van de beste service. Dank u wel voor het delen van uw ervaring.
Telefonisch goed advies ontvangen en de zorg voor mijn vader was heel snel geregeld. Top!
Wij zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Uw positieve woorden zijn een bemoediging voor ons team om de kwaliteit van onze service voortdurend te verbeteren. Dank u voor uw feedback!
Fijn personeel zowel in winkel weert. Als mensen die produkten brengen. 1 tip. Indien u een mail stuurt. Let op. Ajj leenen giesen is overleden. U schrijft deze mail aan contact persoon, dochter. Voor mij valt t mee maar het kan ook heel pijnlijk zijn voor na bestaande
Wij waarderen uw feedback en begrijpen hoe belangrijk het is om zorgvuldig met informatie om te gaan. Wij zullen er alles aan doen om onze communicatie verder te verbeteren. Uw tip is zeer waardevol en wij nemen deze ter harte. Onze oprechte excuses voor eventuele ongemakken die u heeft ervaren.
Volgende dag al in huis. Alleen was het bed in eerste instantie geweigerd en had daar geen mail van ontvangen. Maar na een telefoontje alsnog geregeld en kreeg het toch te leen. Volgende dag al bezorgd.
Wij waarderen uw feedback enorm en zijn blij te horen dat alles uiteindelijk naar wens is verlopen. Uw opmerking over de communicatie nemen we ter harte. Verbetering hierin streven wij continu na. Dank voor het delen van uw ervaring.
Een geweldige service en ook de levering verliep uitstekend en zeer correct.
Wij zijn verheugd te horen dat uw ervaring met onze service en levering naar tevredenheid was. Uw positieve feedback wordt bijzonder gewaardeerd. Dank u wel voor deze mooie beoordeling!
Product in goede en nette staat, snel en keurig conform afspraak geleverd en opgehaald.
Wij zijn oprecht blij te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring te delen. Ook in de toekomst streven wij naar deze kwaliteit.
Geweldig product, netjes thuis bezorgd. Helaas kon de aardige dame ons geen uitleg geven hoe deze rollator/rolstoel werkt. We vinden het wel uit.
Wij waarderen uw positieve woorden over de snelle service en zijn blij dat u tevreden bent met het product. Het spijt ons dat u geen uitleg heeft ontvangen. Wij nemen uw feedback ter harte om onze dienstverlening te verbeteren.
Goede en snelle levering
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Snelle levering, begripvol . Erg vriendelijk personeel.
Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is fijn om te horen dat u onze service waardeert. Wij streven ernaar om altijd het beste te bieden aan onze klanten. Dank voor uw positieve woorden!
Als professional al jaren een hele fijne samenwerking mee
Wij zijn vereerd om te horen dat u al jaren tevreden bent met onze samenwerking. Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat wij voor u een betrouwbare partner zijn. Dank u wel!
Papegaai aangevraagd, snel geleverd. Helaas niet helemaal geinstalleerd zoals zou moeten.
Wij waarderen uw feedback enorm. Het is ons doel om een naadloze service te bieden en we nemen uw opmerking over de installatie van de papegaai serieus. Uw ervaring helpt ons om onze diensten te verbeteren.
Perfect gegaan goede stoel, ik gebruik hem soms in huis
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de stoel die u bij ons heeft aangeschaft en deze met plezier gebruikt in huis. Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Dank voor het delen van uw ervaring!
Als je wat nodig hebt, wordt het geregeld en bij je thuis in elkaar gezet. Heel fijn
Wij waarderen uw positieve beoordeling enorm. Het is goed om te horen dat u tevreden bent met onze service. Uw ervaring is waardevol voor ons en helpt ons in onze voortdurende streven naar verbetering. Dank u wel!
Bij levering vriendelijk en geduldig, de tijd nemend om uitleg te geven. Daarna mailcontact gehad omdat iets moest worden geruild en ondanks dat dit een beetje moeizaam ging, omdat ik het niet begreep toch vriendelijken correct afgehandeld. Ik ben zeer tevreden! Houden zo!
Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service. Uw positieve ervaring is waar wij naar streven. Het is fijn dat de omruiling naar wens is verlopen, ook al was het proces ietwat ingewikkeld. Dank voor uw feedback!
vriendelijke bejegening, meedenkend en adviserend welke hulpmiddelen nodig zijn. De hulpmiddelen zijn keurig op het afgesproken tijdstip gebracht. Zeer vriendelijke en correcte man die alles installeerde en op z'n plaats zette.
Wij waarderen uw feedback enorm en zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Uw positieve woorden over de vriendelijke bejegening en meedenkende benadering stimuleren ons om deze lijn voort te zetten. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
Ik ben uit het ziekenhuis gekomen na een achillespees operatie.kreeg daar het advies om een rolstoel met been verhoging te huren omdat het been niet te lang omlaag mog hangen.op jullie site gekeken ging heel gemakkelijk en de dag erna mooi geleverd geworden en alles uitgelegd super service.
Wij waarderen uw feedback enorm en zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de service die wij hebben geboden. Uw ervaring motiveert ons om onze diensten continu te verbeteren. Dank u wel!
Het omruilen van het product kon bij ons in het ziekenhuis.
Wij waarderen uw positieve ervaring met betrekking tot het omruilproces. Het is fijn om te horen dat dit naar tevredenheid is verlopen. Uw feedback helpt ons continu verbeteren. Dank voor het delen van uw ervaring.
Goede communicatie en afspraken.
Dank u voor het delen van uw review.
Het maakt niet uit waarvoor ik belde iedere medewerk(st)er is mega behulpzaam geweest, helpt snel en vragen advies wanneer niet meteen antwoord op de vraag gegeven kon worden. Benodigdheden meteen de volgende werkdag bezorgd en indien nodig meteen ingenomen, hele fijne goede ervaring gehad
Snelle levering en goed product
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
+ In de winkel Helmond vriendelijk personeel en goed geholpen. Uitleen van ziekenhuisbed met tafeltje en rolstoel perfect ( brengen en ophalen) - koopspullen kun je niet meteen bestellen bij de gratis leenartikelen omdat deze direkt betaald moeten worden. Tip; de bezorger een pinautomaat en factuur meegeven.