Spullen netjes geleverd, goed geholpen door de klantenservice.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Uw ervaring is waardevol voor ons. Dank u wel!
Ik kwam voor een ziekenhuisbed voor mijn zieke vrouw. Binnen een kwartiertje was alles ingevuld en de volgende dag werd het bed al keurig aan huis afgeleverd en volledig geïnstalleerd. Perfecte service dus.
Wij zijn blij om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldeed. Wij waarderen uw positieve feedback en zullen ons inzetten om deze standaard te behouden. Dank u wel voor het delen van uw ervaring.
Positief
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Na overleg met een zeer vriendelijke, meedenkende dame van de klantenservice heb ik e.e.a. besteld en de eerstvolgende werkdag werden deze spullen al keurig afgeleverd door alweer een zeer vriendelijke medewerker. Hij legde uit hoe alles werkt en nam tijd voor vragen. En dat ze het dan ook weer komen ophalen als ik het niet meer nodig heb is wat mij betreft de kers op de taart. Zo wordt je ontzorgd in een tijd waarin er al genoeg te zorgen valt.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Fijn om te horen dat ons proces en personeel u zo goed hebben kunnen ondersteunen. Uw ervaring beschrijft precies het niveau van service dat wij streven te bieden. We blijven ernaar streven om aan uw verwachtingen te voldoen.
Top service. Aardige chauffeur/installateur met kennis van het geleverde product.
Wij waarderen uw positieve beoordeling enorm. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en het is fijn om te horen dat u onze service waardeert. Wij blijven ons inzetten om een uitstekende ervaring te bieden. Dank u wel!
Als ik ze bel dan denken ze gelijk mee
Wij waarderen uw positieve woorden en zijn blij dat u onze dienstverlening als behulpzaam ervaart. Uw tevredenheid is van groot belang voor ons. Dank u wel voor uw feedback.
In de winkel heel prettig geholpen en de volgende dag zijn alle spullen netjes en snel geleverd.
Wij waarderen uw positieve feedback zeer. Fijn om te horen dat de levering naar wens verlopen is en u tevreden bent over de service in de winkel. Wij streven ernaar deze ervaring voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken.
Hulpmiddelen voldoen aan wat ik nodig heb
Wij waarderen uw feedback zeer en zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de snelheid van onze service. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons. Dank u wel.
Altijd goede ervaringen met Medicura. Dat helpt enorm als je hulp in welke vorm dan ook nodig hebt. Op Medicura kun je rekenen op de momenten dat je het hard nodig hebt.
Wij waarderen uw warme woorden enorm. Het is fijn te horen dat onze dienstverlening naar wens is. Wij vinden het belangrijk dat u op ons kunt rekenen. Dank voor deze mooie beoordeling!
Besteld in de middag, de volgende dag netjes alles geleverd. Ook de bezorger keurig en netjes alles in gereedheid gebracht, en daar waar uitleg voor nodig was duidelijk uitgelegd. Wij zijn dan ook enorm tevreden.
Wij waarderen uw positieve feedback en zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Uw ervaring is voor ons erg belangrijk en we streven er altijd naar om deze zo goed mogelijk te maken. Dank voor uw review!
De bestelling was volgende dag huis.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de efficiëntie van onze dienstverlening. Uw ervaring is belangrijk voor ons. Dank u wel!
Slechte ervaring het bed blijkt stuk te zijn.
Het spijt ons om te horen dat uw ervaring niet aan de verwachtingen voldeed. Wij waarderen uw feedback en nemen dit serieus. Binnen enkele dagen zullen wij contact met u opnemen om deze kwestie verder te bespreken. Wij streven ernaar om onze service continu te verbeteren, daarbij is uw input van grote waarde voor ons.
Handelen erg snel, had de volgende dag rolstoel al in huisG
Wij waarderen uw positieve feedback over de snelle afhandeling. Het is altijd onze doelstelling om u een goede service te verlenen. Wij hopen dat u tevreden blijft met onze diensten in de toekomst.
Ben kei blij met mijn home trainer
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw ervaring bij ons. Het betekent veel voor ons. Dank u wel!
Fast and easy delivery, good quality. I would definitely recommend.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fantastisch om te horen dat u onze service als perfect ervaart en ons aanbeveelt. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Hartelijk dank voor uw review!
In het St. Antonius ziekenhuis Nieuwegein kregen we van Jacqueline zorgvuldige en duidelijke uitleg wat belangrijk is bij de keuze en het gebruik van een rollator. Ook de bezorging is heel klantvriendelijk verlopen. Ik kan de Medicura Zorgwinkel een ieder aanbevelen.
Wij waarderen uw positieve beoordeling enorm. Fijn om te horen dat uw ervaring met ons zorgvuldig en vriendelijk was. Wij streven ernaar om altijd de beste service te bieden. Dank u wel voor het aanbevelen van Medicura Zorgwinkel.
Wij worden prima geholpen en krijgen goed advies
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u onze dienstverlening als vriendelijk, correct en duidelijk ervaart. Wij streven ernaar om deze hoge standaard te blijven hanteren. Dank voor uw vertrouwen in ons.
Telefonisch direct doorverbonden met ergo therapeut , bestellingen en aanpassing direct besproken met de mogelijkheden, en welke opties een langere levertijd hebben. Logitiek netjes optijd, chaufeur heeft nog enkele dingen verplaatst na t plaatsen van het bed. Goeie service
Wat fijn om te horen dat u onze service als professioneel en correct heeft ervaren. De inzet van ons team is erop gericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw positieve feedback wordt zeer gewaardeerd.
Heel klantvriendelijk en vlugge service.
Dank u voor het delen van uw review.
De website is heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De bestelling werd snel geleverd en ik kreeg er een goede uitleg bij. Helemaal prima!
Wij waarderen uw positieve feedback over onze service en het gebruiksgemak van de website. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent met de snelle levering. Wij streven ernaar dit niveau van dienstverlening voort te zetten. Dank voor uw feedback!
Goede ervaring met bezorger
Hele snelle service, super
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Correcte aflevering
Zo door gaan
Dank u voor het delen van uw review.
Zit al vanaf 29 november te wachten op de bestelling en word niet geleverd.. heb er ook al een keer achter aangebeld en ze zouden 30 november leveren maar niet gedaan.
Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft met onze diensten. Wij nemen uw feedback erg serieus en zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om dit verder te bespreken. Bedankt voor het delen van uw ervaring, dit helpt ons om onze diensten te verbeteren.