Alles gewoon goed

Spullen netjes geleverd, goed geholpen door de klantenservice.

Perfecte en snelle service

Ik kwam voor een ziekenhuisbed voor mijn zieke vrouw. Binnen een kwartiertje was alles ingevuld en de volgende dag werd het bed al keurig aan huis afgeleverd en volledig geïnstalleerd. Perfecte service dus.

Nette levering, goede service

Positief

Klantvriendelijk, snel, makkelijk en meedenkend.

Na overleg met een zeer vriendelijke, meedenkende dame van de klantenservice heb ik e.e.a. besteld en de eerstvolgende werkdag werden deze spullen al keurig afgeleverd door alweer een zeer vriendelijke medewerker. Hij legde uit hoe alles werkt en nam tijd voor vragen. En dat ze het dan ook weer komen ophalen als ik het niet meer nodig heb is wat mij betreft de kers op de taart. Zo wordt je ontzorgd in een tijd waarin er al genoeg te zorgen valt.

top service

Top service. Aardige chauffeur/installateur met kennis van het geleverde product.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Als ik ze bel dan denken ze gelijk mee

Snelle en keurige levering

In de winkel heel prettig geholpen en de volgende dag zijn alle spullen netjes en snel geleverd.

Altijd snelle levering, zeer tevreden.

Hulpmiddelen voldoen aan wat ik nodig heb

Vriendelijk, snel, efficient, klantgericht

Altijd goede ervaringen met Medicura. Dat helpt enorm als je hulp in welke vorm dan ook nodig hebt. Op Medicura kun je rekenen op de momenten dat je het hard nodig hebt.

Snel,netjes,betrouwbaar goede service.

Besteld in de middag, de volgende dag netjes alles geleverd. Ook de bezorger keurig en netjes alles in gereedheid gebracht, en daar waar uitleg voor nodig was duidelijk uitgelegd. Wij zijn dan ook enorm tevreden.

Goed en efficient afgehandelt

De bestelling was volgende dag huis.

Goed en slecht

Slechte ervaring het bed blijkt stuk te zijn.

Goed.

Handelen erg snel, had de volgende dag rolstoel al in huisG

Hele fijne ervaring Super ..

Ben kei blij met mijn home trainer

Fast and easy delivery, good quality. I would definitely recommend.

Vriendelijk en heel zorgvuldig

In het St. Antonius ziekenhuis Nieuwegein kregen we van Jacqueline zorgvuldige en duidelijke uitleg wat belangrijk is bij de keuze en het gebruik van een rollator. Ook de bezorging is heel klantvriendelijk verlopen. Ik kan de Medicura Zorgwinkel een ieder aanbevelen.

Vriendelijk, correct en duidelijk

Wij worden prima geholpen en krijgen goed advies

Professioneel en correct

Telefonisch direct doorverbonden met ergo therapeut , bestellingen en aanpassing direct besproken met de mogelijkheden, en welke opties een langere levertijd hebben. Logitiek netjes optijd, chaufeur heeft nog enkele dingen verplaatst na t plaatsen van het bed. Goeie service

Vlugge service

Heel klantvriendelijk en vlugge service.

Gemakkelijk een goede service

De website is heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De bestelling werd snel geleverd en ik kreeg er een goede uitleg bij. Helemaal prima!

Keurig in orde

Goede ervaring met bezorger

Een dikke 10

Hele snelle service, super

Gemakkelijk te bestellen

Correcte aflevering

Zo door gaan

Slecht

Zit al vanaf 29 november te wachten op de bestelling en word niet geleverd.. heb er ook al een keer achter aangebeld en ze zouden 30 november leveren maar niet gedaan.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert