Lenen een product uit aan je (vergoed door de verzekering) en bezorgen dit bij jou thuis. Dat is prima (vandaar de halve ster). Hun verdienmodel: Eén dag van tevoren aangeven dat JIJ het product terug moet brengen. Nergens word je daarover geïnformeerd. Je moet dan maar geluk hebben dat je die dag of de dag erna tijd hebt om het product terug te brengen, want per dag eisen ze dan een betaling van je. Fysieke winkel: Neemt het product doodleuk aan, laat jou nergens voor betalen, geeft aan dat het goed is zo en het is opgelost. Klantenservice: Reageert niet op je mailtjes (al 4 gestuurd). Ondertussen blijven ze wel betalingsherinneringen sturen en dreigen ze je door te sturen naar een Incasso bureau!
Het spijt ons te horen dat u niet de verwachte service heeft gekregen. Wij nemen uw feedback zeer serieus en zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om het probleem te bespreken. Wij streven ernaar om onze dienstverlening continu te verbeteren.
Alles is prima gegaan.
Dank voor het schrijven van een review.
Heel snel geleverd. Alles is compleet.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelheid van levering en de volledigheid van uw bestelling. Wij blijven ons inzetten voor uitstekende service!
Ik lag zelf lag in het ziekenhuis maar mijn schoondochter zei dat alles goed is verlopen
Wij zijn verheugd om te horen dat alles goed is verlopen. Wij waarderen uw terugkoppeling enorm en zullen ons best blijven doen om uitstekende service te blijven leveren. Sterkte met uw herstel.
Duidelijke website, uitstekende kwaliteit producten tegen concurrerende prijzen, eenvoudig bestelproces en supersnelle levering.
Wij waarderen uw positieve beoordeling enorm! Fijn om te horen dat u onze website en de kwaliteit van onze producten waardeert. Wij streven ernaar om altijd een uitstekende service te leveren. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.
* Geweldige service * Just on time
Wij zijn verheugd te horen dat u onze dienstverlening als geweldig ervaart. Uw tevredenheid is van groot belang voor ons. We waarderen uw positieve feedback zeer.
Snel een handige rolstoel bezorgd gekregen!
Wij zijn blij om te horen dat u onze service als goed heeft ervaren en dat de levering van uw rolstoel snel plaatsvond. Bij Medicura streven we ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen. Dank voor het delen van uw positieve ervaring.
Rolstoel is netjes, binnen het tijdvak geleverd met de juiste uitleg.
Wij waarderen uw positieve feedback en zijn blij te horen dat u tevreden bent met de levering en uitleg. Uw ervaring is belangrijk voor ons. Dank voor het delen!
Sochtends een aanvraag gedaan voor een bed, s’avonds de aangekondigde bevestiging voor de levering de volgende ochtend. Met tijd wanneer de chauffeur te verwachten. Een opgewekte en zeer vriendelijke chauffeur die het bed inelkaar zet. Een hele grote pluim voor jullie, onder de indruk hoe goed jullie zaken regelen!
Wij waarderen uw positieve feedback enorm! Het is geweldig om te horen dat onze service aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij streven continu naar verbetering en uw feedback helpt ons daarbij. Dank u wel voor het delen van uw ervaring.
Alles op tijd en volgens afspraak geleverd
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Uw ervaring motiveert ons om te blijven streven naar de beste service mogelijk. Wij hopen dat we u in de toekomst verder mogen helpen!
Top snelle levering en goede service
Wij waarderen enorm dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze service en snelle levering. Wij streven ernaar om dit niveau van dienstverlening voortdurend hoog te houden. Dank u wel!
Snel geregeld. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Wij waarderen uw positieve ervaring bij Medicura enorm. Uw opmerkingen over snelheid en vriendelijkheid zijn zeker opgemerkt. Wij streven ernaar om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Uw feedback helpt ons hierbij. Hartelijk dank!
Nette service alles volgens afspraak
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Verder een nette collega die de spullen komt brengen.
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze materialen en de naleving van afspraken. Uw positieve feedback wordt op prijs gesteld.
Wordt snel geholpen
Dank voor het schrijven van een review.
alles op zeer korte termijn in het weekend bezorgd, en voorzien van duidelijke uitleg.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is goed om te horen dat u tevreden bent over de snelheid en duidelijkheid van onze dienstverlening. Wij streven ernaar om deze kwaliteit altijd te handhaven. Dank voor uw review!
Wanneer je hulpmiddelen (tijdelijk) nodig hebt is het fijn om aardige mensen om je heen te hebben. Chauffeur was kundig en de spullen zijn netjes op tijd geleverd en mijn moeder heeft er veel baat bij, dankjewel Medicura!
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat onze service naar wens was en we blijven ons inzetten om de ervaring zo prettig mogelijk te maken. We hopen dat alles naar behoren blijft functioneren voor uw moeder.
Ik ben heel goed tevreden over het service.
Wij zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze service. Uw positieve ervaring is waar wij naar streven. Dank voor het delen van uw ervaring en we blijven ons inzetten om deze standaard hoog te houden.
Heel makkelijk op de site uit te zoeken en snel geleverd
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fantastisch om te horen dat u onze website gebruiksvriendelijk vindt en tevreden bent over de snelle levering. Wij streven continu naar een optimale service voor u.
Goede ervaring! Ben tevreden!
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Als er een probleem is, zijn zij verantwoordelijk om dit zo snel mogelijk op te lossen. Verantwoordelijkheid en snelle reactie.
Wij waarderen uw positieve woorden en zijn blij te horen dat u onze verantwoordelijkheid en snelle reactie op prijs stelt. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat u een uitstekende ervaring heeft. Dank voor uw feedback!
Netjes en snel geleverd!! Fijn personeel!!
Zeer goede kwaliteit
Goed geholpen.
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Goede professionele mensen die de spullen komen brengen
Wij waarderen uw positieve feedback zeer. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelheid van onze service en de kwaliteit van onze producten. Wij blijven ons best doen om deze standaard hoog te houden.