**********

Lenen een product uit aan je (vergoed door de verzekering) en bezorgen dit bij jou thuis. Dat is prima (vandaar de halve ster). Hun verdienmodel: Eén dag van tevoren aangeven dat JIJ het product terug moet brengen. Nergens word je daarover geïnformeerd. Je moet dan maar geluk hebben dat je die dag of de dag erna tijd hebt om het product terug te brengen, want per dag eisen ze dan een betaling van je. Fysieke winkel: Neemt het product doodleuk aan, laat jou nergens voor betalen, geeft aan dat het goed is zo en het is opgelost. Klantenservice: Reageert niet op je mailtjes (al 4 gestuurd). Ondertussen blijven ze wel betalingsherinneringen sturen en dreigen ze je door te sturen naar een Incasso bureau!

Alles is prima gegaan

Alles is prima gegaan.

Snel geleverd

Heel snel geleverd. Alles is compleet.

Heel goed gegaan

Ik lag zelf lag in het ziekenhuis maar mijn schoondochter zei dat alles goed is verlopen

Top bedrijf

Duidelijke website, uitstekende kwaliteit producten tegen concurrerende prijzen, eenvoudig bestelproces en supersnelle levering.

Geweldige service

* Geweldige service * Just on time

Goede service!

Snel een handige rolstoel bezorgd gekregen!

Op tijd geleverd met uitleg

Rolstoel is netjes, binnen het tijdvak geleverd met de juiste uitleg.

Binnen 24 uur een bed geregeld

Sochtends een aanvraag gedaan voor een bed, s’avonds de aangekondigde bevestiging voor de levering de volgende ochtend. Met tijd wanneer de chauffeur te verwachten. Een opgewekte en zeer vriendelijke chauffeur die het bed inelkaar zet. Een hele grote pluim voor jullie, onder de indruk hoe goed jullie zaken regelen!

Fantastische service

Alles op tijd en volgens afspraak geleverd

Zeer goede en klant vriendelijke service

Top snelle levering en goede service

Snel geregeld. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Nette service alles volgens afspraak

Fijn materiaal en keurig de afspraken nagekomen !

Verder een nette collega die de spullen komt brengen.

Wordt snel geholpen

uitstekend

alles op zeer korte termijn in het weekend bezorgd, en voorzien van duidelijke uitleg.

Aardige kundige chauffeur

Wanneer je hulpmiddelen (tijdelijk) nodig hebt is het fijn om aardige mensen om je heen te hebben. Chauffeur was kundig en de spullen zijn netjes op tijd geleverd en mijn moeder heeft er veel baat bij, dankjewel Medicura!

Heel Goed.

Ik ben heel goed tevreden over het service.

Heel makkelijk op de site uit te zoeken en snel geleverd

Prettig en vlot geholpen

Goede ervaring! Ben tevreden!

Geen klachten

Als er een probleem is, zijn zij verantwoordelijk om dit zo snel mogelijk op te lossen. Verantwoordelijkheid en snelle reactie.

Toppie !!

Netjes en snel geleverd!! Fijn personeel!!

Zeer goede en brede sling, na gebroken schouderblad

Zeer goede kwaliteit

Ik ben helemaal naar wens geholpen, mijn hartelijke dank.

Goed geholpen.

Snelle service en wat is geleverd ook heel goed

Goede professionele mensen die de spullen komen brengen

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert