Online besteld binnen 1 dag geleverd en ook nog op gezet het bed. Toppers en klantvriendelijk
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het verheugt ons dat de levering van het bed vlot en naar tevredenheid is verlopen. Uw ervaring is waardevol voor ons. Dank u wel!
Goede communicatie
Dank u voor het delen van uw review.
Een goede service. Zeer positief ervaren. Besteld en binnen een dag geleverd. Product voldoet ook aan mijn verwachtingen. Zeer tevreden en aan te bevelen.
Wij zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en het bestelproces. Uw positieve ervaring is waar wij naar streven. Dank voor uw aanbeveling, dit waarderen wij zeer.
Bestellingen worden heel erg snel verwerkt. De levering was in mijn situatie altijd direct de daaropvolgende dag. Heel fijn.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelheid van onze dienstverlening. Wij zullen ons blijven inzetten om deze service op hoog niveau te houden. Dank voor uw vertrouwen!
Goede service en vriendelijk .
Zeggen maar ook nakomen.
Bedankt voor uw feedback.
Fijne en duidelijke communicatie. Nette leenrolstoel geleverd door aardige chauffeur
Wij zijn oprecht blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en de geleverde leenrolstoel. Uw positieve feedback motiveert ons om continu de best mogelijke ervaring te bieden. Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Hoog/ laag bed besteld. Alle afspraken die via internet gedaan zijn, in de praktijk ingevuld. Installatie professioneel door vriendelijke medewerker. Top!
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn te horen dat uw ervaring met ons aangenaam was en dat u tevreden bent over de installatie van uw hoog/laag bed. Wij streven ernaar om deze kwaliteit altijd te behouden. Dank u wel!
Een ideaal hulpmiddel voor als je naar de toilet moet ,ik heb met de walker geleerd om te schuifelen om naar de toilet te kunnen of door de gangen te gaan in het ziekenhuis. Het enig wat ik aan deze walker eigenlijk wel mis is aan de rechterkant een handrem. Ik zal de walker wel gaan missen, als ik eenmaal weer mijn been kan belasten. Deze hulpmiddel moet eigenlijk bij elke fysiotherapie aanwezig moeten zijn.
Wij waarderen uw feedback over de walker. Het is fijn te horen dat deze u goed heeft geholpen. Uw suggestie over de handrem nemen we ter harte. Hopelijk kunt u snel weer uw been belasten!
Niet klantvriendelijk. Zijn vast goed met hulpmiddelen nodig voor simpele aandoeningen maar bij serieuze ziektes denken ze alleen aan geld verdienen ipv de klant op een passende en veilige manier te helpen. Zal hier nooit meer gebruik van maken.
Wij waarderen uw feedback en vinden het jammer om te horen dat uw ervaring met ons niet aan de verwachtingen voldeed. Wij streven ernaar om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. We zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om dit verder te bespreken.
Telefonisch 3x moeten bellen. Verbinding verbroken in totaal bijna 2 uur in de wacht gestaan.
Wij betreuren het te horen dat u problemen heeft ondervonden met onze bereikbaarheid. Wij nemen uw feedback serieus en zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om dit verder te bespreken.
Zeer vriendelijke kundige bezorger ik ben meer dan tevreden!
Wij zijn bijzonder blij om te horen dat u meer dan tevreden bent over uw ervaring met ons. Uw positieve feedback is zeer gewaardeerd. Het is voor ons belangrijk om te weten dat onze inspanningen worden erkend. Dank u wel!
Echt super, zonder enig probleem de te grote rolstoel die ik besteld had en geleverd heb gekregen omgeruild voor een kleiner model. En dat ook nog één dag later, en dat ook nog door een vriendelijke behulpzame bezorger. Top service.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Feedback zoals die van u helpt ons om continu onze dienstverlening te verbeteren. Wij hopen dat wij u ook in de toekomst kunnen bijstaan met onze services.
Super service.
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Online een rolstoel te leen aangevraagd. Mooie stevige rolstoel en snel geleverd. Tijdsblok gekregen, vriendelijke behulpzame chauffeur.
Wij waarderen uw positieve feedback over onze service. Het is fantastisch om te horen dat u tevreden bent met de rolstoel en de levering ervan. Wij streven ernaar om altijd een uitstekende service te bieden. Dank u wel voor het delen van uw ervaring!
Online bestellen was niet gelukt. Een telefoonnummer vinden ging gemakkelijk. Daarna heel goed en vriendelijk geholpen
Wij waarderen uw positieve feedback en zijn verheugd dat u onze service als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Uw tevredenheid is waar wij naar streven. Dank voor het delen van uw ervaring.
zie boven
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Keurig bedrijf, hele vlotte levering. Top!
Wij waarderen uw lovende woorden enorm! Fijn om te horen dat onze snelle levering opvalt. Dank voor uw positieve beoordeling.
Netjes geleverd
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Snelle reactie na aanmelding door het ziekenhuis en de bevestiging. Duidelijke info over tijdtip dat materiaal geleverd zou worden dag ervoor. Afleveren in het aangegeven tijsdpad, vriendelijk en met respect voor het materiaal. En het materiaal ziet er allemaal keurig uit.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn te horen dat u tevreden bent over de snelheid en kwaliteit van onze dienstverlening. Uw ervaring motiveert ons om altijd het beste te blijven bieden. Dank voor het delen van uw ervaring!
Zeer tevreden, klant gericht en snelle levering.
Wij waarderen uw positieve feedback zeer. Het doet ons goed om te horen dat u onze dienstverlening als klantgericht en snel heeft ervaren. Dank voor het delen van uw ervaring.
HELEMAAL TOP ,VANDAAGAANGEVRAAGDMORGEN IN HUIS.VRIENDELIJKE MENEER DIE DE SPULLEN KWAM BRENGEN
Wij waarderen uw positieve feedback enorm! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. Wij streven altijd naar de beste service voor u.
Snelle levering, goed in huis geplaatst, in mijn bed ben ik er toch gezellig bij in de woonkamer en lig ik niet eenzaam in de slaapkamer me druk te maken als ik iets hoor. Zeer bevorderlijk voor mijn vooruitgang. Douchen gaat zo met veel minder pijn en ongemak.
Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent en dat u zich nu meer zelfredzaam voelt. Het is fijn om te horen hoe onze producten bijdragen aan uw vooruitgang. Dank voor uw positieve feedback!
Mijn ervaring is prima, verder geen negatief commentaar.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is goed te horen dat u tevreden bent over onze service en snelheid. We blijven ons inzetten om deze ervaring voor u te blijven garanderen. Wij stellen uw recensie zeer op prijs!
Medicura telefonisch: Luisterend oor, meedenkend Medicura winkel Boxtel: Heeft na telefonisch overleg met onze verzekeraar Zilverenkruis Buitenland en intern overleg met jullie organisatie voor oplossing gezorgd. Bezorgdienst: keurig binnen afgesproken tijd. Complimenten voor jullie allen
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u onze dienstverlening als zeer goed heeft ervaren. Uw complimenten geven ons extra motivatie om elke dag het beste van onszelf te geven. Dank voor het delen van uw ervaring!