Toppie

Online besteld binnen 1 dag geleverd en ook nog op gezet het bed. Toppers en klantvriendelijk

Goede communicatie

Zeer positief

Een goede service. Zeer positief ervaren. Besteld en binnen een dag geleverd. Product voldoet ook aan mijn verwachtingen. Zeer tevreden en aan te bevelen.

Snel, zeer snel

Bestellingen worden heel erg snel verwerkt. De levering was in mijn situatie altijd direct de daaropvolgende dag. Heel fijn.

Goede service en vriendelijk

Goede service en vriendelijk .

Perfecte behandeling

Zeggen maar ook nakomen.

Top!

Fijne en duidelijke communicatie. Nette leenrolstoel geleverd door aardige chauffeur

Betrouwbare leverancier die beloftes nakomt

Hoog/ laag bed besteld. Alle afspraken die via internet gedaan zijn, in de praktijk ingevuld. Installatie professioneel door vriendelijke medewerker. Top!

De walker

Een ideaal hulpmiddel voor als je naar de toilet moet ,ik heb met de walker geleerd om te schuifelen om naar de toilet te kunnen of door de gangen te gaan in het ziekenhuis. Het enig wat ik aan deze walker eigenlijk wel mis is aan de rechterkant een handrem. Ik zal de walker wel gaan missen, als ik eenmaal weer mijn been kan belasten. Deze hulpmiddel moet eigenlijk bij elke fysiotherapie aanwezig moeten zijn.

Onkundig en denken niet mee

Niet klantvriendelijk. Zijn vast goed met hulpmiddelen nodig voor simpele aandoeningen maar bij serieuze ziektes denken ze alleen aan geld verdienen ipv de klant op een passende en veilige manier te helpen. Zal hier nooit meer gebruik van maken.

Helaas zeer slecht bereikbaar

Telefonisch 3x moeten bellen. Verbinding verbroken in totaal bijna 2 uur in de wacht gestaan.

Zeer vriendelijke kundige bezorger ik ben meer dan tevreden!

Super service

Echt super, zonder enig probleem de te grote rolstoel die ik besteld had en geleverd heb gekregen omgeruild voor een kleiner model. En dat ook nog één dag later, en dat ook nog door een vriendelijke behulpzame bezorger. Top service.

Super service.

Super service

Online een rolstoel te leen aangevraagd. Mooie stevige rolstoel en snel geleverd. Tijdsblok gekregen, vriendelijke behulpzame chauffeur.

Vriendelijke mensen

Online bestellen was niet gelukt. Een telefoonnummer vinden ging gemakkelijk. Daarna heel goed en vriendelijk geholpen

goede service

zie boven

Super bedrijf

Keurig bedrijf, hele vlotte levering. Top!

Netjes geleverd

Snel goed en vriendelijk spullen geleverd

Snelle reactie na aanmelding door het ziekenhuis en de bevestiging. Duidelijke info over tijdtip dat materiaal geleverd zou worden dag ervoor. Afleveren in het aangegeven tijsdpad, vriendelijk en met respect voor het materiaal. En het materiaal ziet er allemaal keurig uit.

Vandaag gebeld, morgen bezorgd. Top!

Zeer tevreden, klant gericht en snelle levering.

TOP

HELEMAAL TOP ,VANDAAGAANGEVRAAGDMORGEN IN HUIS.VRIENDELIJKE MENEER DIE DE SPULLEN KWAM BRENGEN

Geweldig geholpen ben nu veel meer zelfredzaam.

Snelle levering, goed in huis geplaatst, in mijn bed ben ik er toch gezellig bij in de woonkamer en lig ik niet eenzaam in de slaapkamer me druk te maken als ik iets hoor. Zeer bevorderlijk voor mijn vooruitgang. Douchen gaat zo met veel minder pijn en ongemak.

Snel, correct en klantvriendelijk

Mijn ervaring is prima, verder geen negatief commentaar.

Medicura telefonisch: Luisterend oor, meedenkend Medicura winkel Boxtel: Heeft na telefonisch overleg met onze verzekeraar Zilverenkruis Buitenland en intern overleg met jullie organisatie voor oplossing gezorgd. Bezorgdienst: keurig binnen afgesproken tijd. Complimenten voor jullie allen

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert