Superfijn

Vriendelijke en snelle hulpverlening!

uitstekend geholpen

goede hulp, netjes gebracht. uitstekend....

Prima dienstverlening

Komen de gemaakte afspraken na en leggen duidelijk uit hoe de materialen werken.

Duidelijke informatie. Snel geregeld en gebracht.

Zeer meedenkend

Scootmobiel gehuurd voor onze vakantie, maar mijn vrouw kon deze helaas niet gebruiken door wond aan haar buik. In overleg de Scootmobiel weer op laten halen. Alleen transportkosten zijn in rekening gebracht. Dit noem ik meedenken en een super service.

prompte bezorging

Geen keuze in diameter

Snel en efficient

Goede en duidelijke website, snelle levering en bekwame bezorger. Wat wil je nog meer.

Snelle levering

Snelle levering en goed personeel

Helemaal top.

Supersnel geleverd. Perfecte rolstoel. Ik had alleen beter een lichtgewicht rolstoel kunnen bestellen,maar dat is mijn eigen fout. Service is top.

Goede service voor een fijne prijs

Contact verliep soepel en snel. Levering scootmobiel was iets te vroeg, maar werd goed opgevangen op vakantiepark wat we zaten.

Geweldig en wat een super snelle levering TOP

Super vriendelijk telefoon gesprek en meedenken voor het juiste matras. Meteen de volgende dag werd bed geleverd door zeer vriendelijke chauffeur die tevens het bed helemaal in elkaar heeft gezet. Echt geweldig mijn broer is er super blij mee en slaapt nu stukken beter en met minder pijn.

Zeer goede service. Bezorger was super vriendelijk !

Goede service, op tijd geleverd en bezorger was behulpzaam en super vriendelijke!! Kortom super service!!

Vlotte service

Donderdag middag voor een verzorgbed aangevraagd vrijdagmorgen geleverd. Top.

toppie

snel geleverd goeie service

Snelle bezorging, makkelijke website!

Heel fijn dat alles zo snel geleverd is.

Vlotte bezorging bed en tafeltje

Snelle verwerking van de wens en prima aflevering

Klantvriendelijk

Veel mogelijkheden en fijne artikelen te leen, goed geholpen en snel geleverd

Uitstekenď

Goeď

Super snelle service

De medewerkers hebben er verstand van, ze weten waarover ze praten.

Snel en goedkoop

Bedpanzakken gekocht. Snel geleverd en voordelig. Dik tevreden!

Vlotte levering en service

Al na 1 dag is artikel bezorgd

Goede en snelle levering, meedenkend!!!

Goede en duidelijke uitleg door verpleegkundige, soms wel lang in de wachtrij, geregeld 50 minuten

Snelle levering

Keurig

Snel telefonisch geregeld, een rolstoel en toiletverhoger en het is zelfs in het vakantiehuisje afgeleverd. Hartelijk dank hiervoor en fijne jaarwisseling!! Jacqueline van Hoppe.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert