Snelle levering, hele aardige bezorger.

Levering snel en uitleg was duidelijk en goed.

Snel

Heel snel alle benodigde spullen binnen Heel fijn

Prettige behandeling

Snelle en nette service. Helaas iets te weinig uitleg gehad over de werking van het voeteneind van het bed. Maar verder prima

Snelle levering:

Product ziet eruit naar verwachting,

goede service, snel gebracht. Vriendelijke bezorger.

top!

goed product, snel geleverd

The rented product is of good quality.

The process of renting the wheelchair was easy. It met the promise delivery time, and the person in charge of the delivery was kind and explained to us how the wheelchair worked. Many thanks.

Onvriendelijk

Was niet echt vriendelijk tegen mij

Prima en snelle service

Prima service.op alle ftonten

Ik werd prima geholpen en ook telefonisch te woord gestaan. Zeer tevreden. Evt volgende keer weer. Geleende en gehuurde hulpmiddelen waren ook prima.

Snelle levering en produkt voldoet aan mijn verwachtingen.

Klantvriendelijkheid

Telefonisch contact met Naomi leverde een helder antwoord op. En ook nog op een heel vriendelijke en behulpzame manier. Een medewerker om te koesteren!

kon zeker beter

Aanvraag werd in eerste instantie (onterecht) afgewezen en pas in 2e instantie wel geaccepteerd. De uiteindelijke bestelling werd op het verkeerde adres afgeleverd, waarna ik zelf het verdere vervoer moest regelen (want dat konden zij niet zonder aanvullende kosten).

uitstekend

had eerst telefonisch afgesproken dat ik de woensdags op ontslag ging bij Bloemkamp in Bolsward. Dan blijkt dat ze daar geen rekening mee konden houden zover heb ik daar begrip voor maar had mij dat even eerder verteld. Dus kreeg ik donderdag het bed in de kamer en ben zeer tevreden omdat ik nog niet op mijn eigen slaapkamer mag slapen.

fijn

ineens is er een simpele oplossing gevonden, ben zeer tevreden.

Klantvriendelijk personeel

Toen ik allerlei hulpmiddelen nodig had voor mijn vrouw (laag-hoog bed, rolstoel etc.) werd ik vriendelijk en uitstekend behandeld

Goede service en product

Goede service en goed product.

Snel en efficiënt

Snelle en vriendelijke service

Na een belletje werd er zo snel en goed gereageerd en de dag erna al geleverd. Top service

Slecht

Op 6 december heb ik een kussen besteld. Op 15 december heb ik zelf gebeld omdat jullie niks lieten weten. Op 22 december heb ik weer gebeld want jullie hadden weer niks laten weten. Op 28 december kwam het kussen pas binnen, Jullie zullen er toch niks mee doen en niks om geven, maar mijn ervaring is slecht.

vriendelijk maar tot op bepaalde hoogte

De mensen zijn vriendelijk, maar als er iets niet goed gaat dan merk je direct dat de vriendelijkheid afneemt, en dat is bij mij in een verkeerd keelsgaat geschoten.

Product niet als omschrijving

Productomschrijving onjuist, dus ik heb niets aan de levering. Retourneren kost mij € 7,65. Daarom beveel ik dit bedrijf niet aan.

Perfectos

Goed georganiseerd en structuur.

perfect

goed en snel geleverd en dat rond oudjaar, heel goed. Produkt voldeed perfect en prijs netjes.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert