Zie boven
Door de duidelijke webshop en goede informatievoorziening had ik meteen alle vertrouwen in medicura. Het bezorgmoment was direct na de bestelling duideljk.
Wij zijn blij om te vernemen dat uw ervaring met onze dienstverlening naar wens is. Fijn dat de webshop en informatievoorziening duidelijk voor u waren. Dank u voor deze mooie beoordeling!
Alles is goed gegaan online om in te vullen wat je nodig hebt voor hulpmiddelen, terwijl ik daar toch moeite mee heb. Je wordt snel geholpen en de hulpmiddelel zijn netjes op tijd afgeleverd.
Wij waarderen uw positieve woorden en zijn blij dat u tevreden bent over de snelheid van onze dienstverlening. Uw ervaring motiveert ons om continu te verbeteren. Dank voor het delen van uw ervaring!
Ik ben zeer tevreden. Alles wordt keurig geregeld en in elkaar gezet. Douchekrukje vergeten en is direct nageleverd. Helemaal top geregeld
Wij zijn opgetogen over uw positieve ervaring met onze service. Het is geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen, inclusief de nalevering van het douchekrukje. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang. Dank voor het delen!
Gevraagd om de levering als laatste te plannen die dag, word toch als eerste geplaatst zodat ik het gesprek met de oncoloog voor dhr. V. Mierlo heb moeten missen, dieptriest, chauffeur excuseerde zich hiervoor maar hij kon daar niets aan doen, begrijpelijk, dit ligt uiteraard aan de planning
Wij waarderen uw feedback. Het is vervelend om te horen dat de levering niet volgens plan verliep, waardoor u een belangrijk gesprek heeft gemist. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen ons best doen om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.
Had een rolstoel aangevraagd en was de volgende dag al op tijd in huis,helemaal top!!
Wij waarderen uw positieve feedback en zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering. Wij streven ernaar om altijd de beste service te leveren. Dank voor uw review!
Bezorger super behulpzaam en aardig netjes gewerkt
Wij waarderen uw positieve feedback enorm en zijn blij te horen dat onze bezorgservice naar tevredenheid was. Uw ervaring is belangrijk voor ons. Wij blijven ons best doen om deze service op peil te houden. Dank u wel!
Vlotte levering goede service
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Ik zou mijn bestelling geleverd krijgen in december maar uiteindelijk niks ontvangen. Zelf contact opgenomen en kreeg toen alsnog de spullen geleverd. Het werd netjes opgelost.
Wij betreuren het ongemak dat u heeft ervaren met de levering van uw bestelling. Wij zijn blij te horen dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost. Dank voor uw feedback, deze helpt ons om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.
Onze rolstoel was binnen twee dagen geregeld op het afgesproken tijdstip, en voldeed meer dan aan onze verwachting.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat de rolstoel aan uw verwachtingen heeft voldaan en snel geleverd kon worden. Uw tevredenheid is onze prioriteit.
Mijn pakket is kwijtgemaakt door de postbezorger en jullie hebben (terwijl jullie hier ook niks aan kunnen doen) het geld geretourneerd, superservice!
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent, ondanks de vervelende situatie met de postbezorger. Wij streven ernaar om altijd een goede service te verlenen. Dank voor uw beoordeling!
Zeer snel geleverd. Product is prima. Service goed.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelheid van levering en de kwaliteit van het product. Uw ervaring is voor ons heel waardevol. Dank u wel hiervoor!
Ondanks dat de levering van de douchekruk en de rollator na mijn internet-bestelling niet voor problemen zorgde (integendeel!), was het 'zeer bijzonder' dat de krukken niet konden worden meegeleverd. Ik zou ze in het ZH bij de SEH of bij de Dienstdoende Apotheek op kunnen halen, volgens de dame die mij hierover belde. Dit bleek echter niet waar te zijn, dus op de dag van de operatie had ik géén krukken tot mijn beschikking. Ook de spoedlevering (na telcon van mijn dochter met u) had nogal wat voeten in de aarde., Kortom: een slechte ervaring!
Het is spijtig om te horen dat uw ervaring met ons niet naar verwachting was. Wij waarderen uw feedback en nemen deze serieus. Wij zullen binnen enkele dagen contact opnemen om dit verder te bespreken. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang.
Alles op tijd. Prima kwaliteit. Goede service.
Wij zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze service en de kwaliteit. Uw positieve ervaring is voor ons het belangrijkste. Wij blijven ons best doen om dit niveau van dienstverlening te behouden.
Na een telefoontje was de rolstoel snel geleverd met een anti-decubitusmatje erin
Wij waarderen uw positieve feedback over onze dienstverlening enorm. Het is fijn om te horen dat de levering van de rolstoel naar wens is verlopen. Wij streven er altijd naar om onze service op deze manier voort te zetten.
Mijn bestelling kwam 2 dagen later aan en was niet compleet. Creditering binnen een week ontvangen.
Wij waarderen uw feedback en begrijpen dat de ervaring niet helemaal volgens verwachting was. Het is cruciaal voor ons om hieruit te leren en onze dienstverlening continu te verbeteren. Uw geduld wordt zeer gewaardeerd.
Begrepen dat de hulpmiddelen ter plekke in elkaar zou worden gezet. Door n’n slechte gezondheid kan ik het niet zelf. Hulpstuk kan ik nog steeds niet gebruiken.
Wij betreuren dat u problemen ondervindt met het in elkaar zetten van uw hulpmiddel. Wij nemen deze kwestie serieus en zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om te bekijken hoe we u verder kunnen helpen. We waarderen de tijd die u heeft genomen om dit aan ons te melden.
De hulpmiddelen waren schoon aangeleverd. Dat vind ik een heel fijn. Is een geruststelling om de hulpmiddelen direct kunnen gebruiken.
Wij waarderen uw positieve feedback over de netheid van onze hulpmiddelen. Het is fijn om te horen dat u dit waardeert en het geeft ons extra motivatie om op deze manier door te gaan.
Snel en goed geholpen.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
In een keer als goed geregeld heel blij mee
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het doet ons goed te lezen dat alles naar wens is verlopen. Wij streven er altijd naar om de beste service te bieden. Dank u voor het delen van uw ervaring!
Perfect geregeld
Dank voor het schrijven van een review.
Goede ervaring. Op tijd geleverd.
Bedankt voor uw feedback.
Als heel correct.
Dank u voor het delen van uw review.
Alles was snel online geregeld, dat was heel prettig. Je hebt al zoveel te regelen als je een terminaal persoon thuis hebt. Dus heel fijn. Ook de bezorger was een hele vriendelijke man en heeft alles netjes uitgelegd.
Wij waarderen uw positieve beoordeling en zijn blij dat onze diensten u goed van pas kwamen tijdens een moeilijke tijd. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang. Dank u wel voor het delen van uw ervaring.
Goede service en hulp bij bestelling
Wij waarderen uw positieve feedback over onze service enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij blijven ons best doen om deze kwaliteit te handhaven en waar mogelijk verder te verbeteren.