Snel en goed geregeld

Zie boven

Bestellen en bezorgen ging vlekkeloos en de geleverde hulpmiddelen zijn piekfijn.

Door de duidelijke webshop en goede informatievoorziening had ik meteen alle vertrouwen in medicura. Het bezorgmoment was direct na de bestelling duideljk.

Snelle reacties en acties.

Alles is goed gegaan online om in te vullen wat je nodig hebt voor hulpmiddelen, terwijl ik daar toch moeite mee heb. Je wordt snel geholpen en de hulpmiddelel zijn netjes op tijd afgeleverd.

Het is fantastisch geregeld

Ik ben zeer tevreden. Alles wordt keurig geregeld en in elkaar gezet. Douchekrukje vergeten en is direct nageleverd. Helemaal top geregeld

Service prima, communicatie minder

Gevraagd om de levering als laatste te plannen die dag, word toch als eerste geplaatst zodat ik het gesprek met de oncoloog voor dhr. V. Mierlo heb moeten missen, dieptriest, chauffeur excuseerde zich hiervoor maar hij kon daar niets aan doen, begrijpelijk, dit ligt uiteraard aan de planning

Goede en snelle levering

Had een rolstoel aangevraagd en was de volgende dag al op tijd in huis,helemaal top!!

Zeer snel

Bezorger super behulpzaam en aardig netjes gewerkt

Heel fijn bedrijf

Vlotte levering goede service

Ik zou mijn bestelling geleverd krijgen in december maar uiteindelijk niks ontvangen. Zelf contact opgenomen en kreeg toen alsnog de spullen geleverd. Het werd netjes opgelost.

Super service !!

Onze rolstoel was binnen twee dagen geregeld op het afgesproken tijdstip, en voldeed meer dan aan onze verwachting.

Superservice

Mijn pakket is kwijtgemaakt door de postbezorger en jullie hebben (terwijl jullie hier ook niks aan kunnen doen) het geld geretourneerd, superservice!

Snel geleverd, product prima

Zeer snel geleverd. Product is prima. Service goed.

Slecht

Ondanks dat de levering van de douchekruk en de rollator na mijn internet-bestelling niet voor problemen zorgde (integendeel!), was het 'zeer bijzonder' dat de krukken niet konden worden meegeleverd. Ik zou ze in het ZH bij de SEH of bij de Dienstdoende Apotheek op kunnen halen, volgens de dame die mij hierover belde. Dit bleek echter niet waar te zijn, dus op de dag van de operatie had ik géén krukken tot mijn beschikking. Ook de spoedlevering (na telcon van mijn dochter met u) had nogal wat voeten in de aarde., Kortom: een slechte ervaring!

Alles fantastisch

Alles op tijd. Prima kwaliteit. Goede service.

Snelle service

Na een telefoontje was de rolstoel snel geleverd met een anti-decubitusmatje erin

Redelijk goed

Mijn bestelling kwam 2 dagen later aan en was niet compleet. Creditering binnen een week ontvangen.

Nog niet in gebruik.

Begrepen dat de hulpmiddelen ter plekke in elkaar zou worden gezet. Door n’n slechte gezondheid kan ik het niet zelf. Hulpstuk kan ik nog steeds niet gebruiken.

Goede keuze in hulpmiddelen.

De hulpmiddelen waren schoon aangeleverd. Dat vind ik een heel fijn. Is een geruststelling om de hulpmiddelen direct kunnen gebruiken.

Fijn

Snel en goed geholpen.

Tevreden

In een keer als goed geregeld heel blij mee

Perfect geregeld

Volgens afspraak geleverd. Goede kwaliteit.

Goede ervaring. Op tijd geleverd.

Als heel correct.

Goede ervaringen

Alles was snel online geregeld, dat was heel prettig. Je hebt al zoveel te regelen als je een terminaal persoon thuis hebt. Dus heel fijn. Ook de bezorger was een hele vriendelijke man en heeft alles netjes uitgelegd.

Goede service en hulp bij bestelling

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert