Zeer vlotte en vriendelijke hulp

Voor mijn zus wat moeten regelen. Zeer hulpvaardig en vriendelijk telefonisch te woord gestaan en ook bij levering.

Heel goed met behandeling

Als je belt dan denken ze mee

Snelle afhandeling

Bestelling en afhandeling waren makkelijk

Verhogen is geschikt voor stoelen/bedden met een poot van iets minder dan 10cm. Bij mij kwam dit net goed.

Helemaal goed

Mooi op tijd, erg aardig en netjes geplaatst!

Duidelijke informatie, snelle levering, goede producten

Via de telefoon kreeg ik een zeer vriendelijke medewerker aan de lijn. Deze persoon had goede kennis over de producten en de regeling met de verzekering. Binnen een paar dagen kreeg ik het pakket binnen. Tevens was de bezorger zeer behulpzaam en vriendelijk. Dus super tevreden!

kan beter.

verdere berichgeving na de koop ontbrak - vervoerder GLS stond onangekondigd voor de deur…. Product (wandelstok) was uitstekend!

Vriendelijke man .en zeer snelle service

Goef

Het werkt geweldig

Fijn, eenvoudig, snel geregeld zonder gedoe

Fijn, eenvoudig, snel geregeld zonder gedoe

Ik belde voor info over een ziekenhuis bed en rolstoel. Geweldige vriendelijke mevrouw aan de telefoon die alles uitzocht en de benodigde info aan mij gaf. Wat een verschil met Kersten die ik daarvoor had gebeld. De rolstoel werd keurig op tijd en de afgesproken datum geleverd door een vriendelijke chauffeur. Medicura blijf trots op deze medewerkster en chauffeur.

Very good experience

Hazzle free delivery of items.

Goede info in de winkel

Prima bezorg service

Precies wat ik ervan verwachtte

okido

Professioneel en goede service.

Veeeeeele malen beter dan Medipoint omgeving Nijmegen. Niet te vergelijken, een verademing. Gelukkig toch een goede aanbieder op het gebied van hulpmiddelen in de zorg.

Levering keurig volgens afspraak

Levering van de bestelde rolstoel netjes op de afgesproken tijd. Een dag voor levering een sms met de geschatte aflevertijd.

Goede website, snelle levering en uitstekende service.

De wc-bril werd snel en keurig aan huis geleverd. Toen ik deze uitpakte bleek er een klemmetje kapot te zijn. Even gebeld en de volgende dag al werd een nieuwe bril gebracht. Chapeau!

Snelle bezorging vlgs afspraak, aardig- vriendelijke- behulpzame medewerker . Dank !

Zeer vriendelijke chauffeur, die een prachtig en zeer luxe bed kwam afleveren.

Heldere webshop, goed leveringsproces

Via de ergotherapeut verwezen naar de website van Medicura, oplossing goed gevonden en levering binnen 3 dagen.

Slechte communicatie

Zou woensdags geleverd worden, hele dag er thuis voor gebleven, geen mail gekregen dus eind van middag zelf maar gebeld, levering was uitgesteld. Jammer dat dit niet gecommuniceerd word met de klant. Uiteindelijk is het dinsdags geleverd (bijna week later).verder geen klachten

Zeer goed geholpen

Ik ben goed geadviseerd en geholpen

Snelle levering en service van een PO Stoel

Super snel geregeld

Makkelijke site. Snel besteld en geleverd.

Mailtje gestuurd. Meteen beantwoord. Gebeld dat ik 1 product niet kreeg, verwijzing arts nodig. Gaven mij uitleg, welk alternatief ik kon nemen. Ben tevreden met mijn hulpmiddelen.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert