Voor mijn zus wat moeten regelen. Zeer hulpvaardig en vriendelijk telefonisch te woord gestaan en ook bij levering.
Wij zijn blij te horen dat uw ervaring met ons positief was. Het is altijd onze bedoeling om een vriendelijke en behulpzame service te bieden. Uw lovende woorden zijn zeer gewaardeerd!
Als je belt dan denken ze mee
Bedankt voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wij zijn blij om te horen dat u onze dienstverlening als meedenkend ervaart. Uw feedback is belangrijk voor ons, en we hopen dat wij u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.
Bestelling en afhandeling waren makkelijk
Bedankt voor uw feedback.
Verhogen is geschikt voor stoelen/bedden met een poot van iets minder dan 10cm. Bij mij kwam dit net goed.
Wij waarderen uw positieve feedback en het feit dat de verhogers goed bij u passen. Wij streven altijd naar de beste oplossingen voor u. Dank voor uw beoordeling!
Mooi op tijd, erg aardig en netjes geplaatst!
Wij waarderen uw positieve feedback en zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Wij kijken uit naar uw volgende ervaring met ons.
Via de telefoon kreeg ik een zeer vriendelijke medewerker aan de lijn. Deze persoon had goede kennis over de producten en de regeling met de verzekering. Binnen een paar dagen kreeg ik het pakket binnen. Tevens was de bezorger zeer behulpzaam en vriendelijk. Dus super tevreden!
Wij waarderen uw positieve feedback over ons werk enorm. Het is altijd aangenaam om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Wij streven ernaar om dit niveau van service aan te houden en zelfs nog verder te verbeteren. Dank voor uw feedback!
verdere berichgeving na de koop ontbrak - vervoerder GLS stond onangekondigd voor de deur…. Product (wandelstok) was uitstekend!
Wij waarderen uw feedback zeer. Het is fijn om te horen dat de wandelstok aan uw verwachtingen voldeed. Wat betreft de communicatie na aankoop, nemen we dit mee om onze dienstverlening waar mogelijk te verbeteren. Dank voor het delen van uw ervaring.
Vriendelijke man .en zeer snelle service
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de vriendelijkheid van ons personeel. Uw ervaring is waardevol voor ons. Dank u wel!
Het werkt geweldig
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Fijn, eenvoudig, snel geregeld zonder gedoe
Wij zijn verheugd te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening naar wens is. Het is ons doel om het proces eenvoudig en snel te maken. Dank u wel voor de positieve beoordeling!
Ik belde voor info over een ziekenhuis bed en rolstoel. Geweldige vriendelijke mevrouw aan de telefoon die alles uitzocht en de benodigde info aan mij gaf. Wat een verschil met Kersten die ik daarvoor had gebeld. De rolstoel werd keurig op tijd en de afgesproken datum geleverd door een vriendelijke chauffeur. Medicura blijf trots op deze medewerkster en chauffeur.
Wij zijn oprecht blij om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Het is altijd ons doel om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij waarderen uw feedback zeer en streven ernaar om deze kwaliteit voortdurend te handhaven.
Hazzle free delivery of items.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Prima bezorg service
Dank voor het schrijven van een review.
okido
Dank voor het schrijven van een review.
Veeeeeele malen beter dan Medipoint omgeving Nijmegen. Niet te vergelijken, een verademing. Gelukkig toch een goede aanbieder op het gebied van hulpmiddelen in de zorg.
Wij zijn verheugd te horen dat u onze service en professionaliteit waardeert. Uw positieve ervaring is voor ons het hoogste compliment. Wij streven ernaar om altijd de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden. Dank u wel voor uw review!
Levering van de bestelde rolstoel netjes op de afgesproken tijd. Een dag voor levering een sms met de geschatte aflevertijd.
Wij waarderen uw feedback enorm en zijn blij te horen dat de levering van de rolstoel naar wens is verlopen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring.
De wc-bril werd snel en keurig aan huis geleverd. Toen ik deze uitpakte bleek er een klemmetje kapot te zijn. Even gebeld en de volgende dag al werd een nieuwe bril gebracht. Chapeau!
Wij waarderen uw positieve feedback enorm! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij blijven ons inzetten om de ervaring van onze gebruikers voortdurend te verbeteren. Dank voor uw vertrouwen in ons.
Snelle bezorging vlgs afspraak, aardig- vriendelijke- behulpzame medewerker . Dank !
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent met de snelheid van bezorging. Dank voor het delen van uw ervaring!
Zeer vriendelijke chauffeur, die een prachtig en zeer luxe bed kwam afleveren.
Wij stellen uw positieve feedback op prijs. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de aflevering van het bed. Uw ervaring is belangrijk voor ons. Dank u wel.
Via de ergotherapeut verwezen naar de website van Medicura, oplossing goed gevonden en levering binnen 3 dagen.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent over onze service en webshop. Wij streven ernaar om deze kwaliteit constant te behouden. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.
Zou woensdags geleverd worden, hele dag er thuis voor gebleven, geen mail gekregen dus eind van middag zelf maar gebeld, levering was uitgesteld. Jammer dat dit niet gecommuniceerd word met de klant. Uiteindelijk is het dinsdags geleverd (bijna week later).verder geen klachten
Het spijt ons te horen dat u een minder positieve ervaring heeft gehad met onze communicatie rondom de levering. Wij nemen uw feedback zeer serieus en zullen binnen enkele dagen contact opnemen om dit verder te bespreken. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons.
Ik ben goed geadviseerd en geholpen
Wij zijn blij om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad. Wij waarderen uw feedback enorm en het motiveert ons om door te gaan met onze inspanningen. Dank voor het delen van uw ervaring.
Snelle levering en service van een PO Stoel
Wij zijn opgetogen om te vernemen dat u een uitstekende ervaring heeft gehad. Uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. Wij stellen uw positieve feedback zeer op prijs!
Makkelijke site. Snel besteld en geleverd.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze website en de snelheid van onze service. Dank u!
Mailtje gestuurd. Meteen beantwoord. Gebeld dat ik 1 product niet kreeg, verwijzing arts nodig. Gaven mij uitleg, welk alternatief ik kon nemen. Ben tevreden met mijn hulpmiddelen.
Wij zijn opgetogen te horen dat u tevreden bent met uw hulpmiddelen en onze service. Het is fijn om te weten dat wij hebben kunnen bijdragen aan een positieve ervaring voor u. Uw feedback wordt zeer gewaardeerd.