Netjes afgeleverd en de bezorgers geven juiste instructies, ben zeer tevreden over Medicura, echt top
Wij waarderen uw positieve beoordeling enorm en vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Uw tevredenheid is ons streven, dus deze feedback is zeer waardevol voor ons. Dank u wel!
Prima service, snelle bezorging.
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Levering(afspraken) waren slecht, tot 3 keer toe op 3 verschillende dagen gewacht op de bestelling die zou worden geleverd volgens de tracking. Uiteindelijk kwamen ze alsnog op een niet afgesproken dag leveren.
We betreuren het te horen dat u ontevreden bent over de leveringsafspraken. Wij nemen uw feedback serieus en zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om dit verder te bespreken. Uw ervaring helpt ons om onze service te verbeteren. Wij waarderen uw geduld en begrip in deze kwestie.
Hele Fijne Service
Bedankt voor uw feedback.
Bestelling bij Medicura werd gedaan door het Kraambureau. Werd ik kort voor levering gebeld over de bedklossen welke geleverd moesten worden. Daar het kraambureau de bestelling geplaatst had, had ik geen idee. Thuis bed op gemeten en de hoogte doorgegeven aan Medicura. Zij hebben de juiste bedklossen uitgezocht (blijkt nu dat m’n bed wel erg hoog komt te staan). Tevens telefonisch m’n bestelling nog nagelopen, wilde ze een rugsteun meeleveren. Aangegeven hier geen behoefte aan te hebben. Zouden ze uit de bestellijst halen. Bij levering toch gekregen. Telefonisch levering afgestemd voor een bepaalde datum zodat ik zelf thuis zou zijn. Krijg ik 3 dagen voor levering een mail dat ze de andere dag op de stoep zouden staan. Zelf iets moeten regelen zodat de bestelling in ontvangst genomen kon worden. Daar er in de mail stond dat er voor annulering/ afwezigheid kosten in rekening gebracht zouden worden. (Kreeg op zondag de mail voor levering op maandag, bellen had op dat moment weinig zin).
Wij hebben uw feedback goed ontvangen en betreuren de situatie die u heeft ervaren. Uw ervaring is belangrijk voor ons en wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om deze kwestie verder te bespreken. Uw geduld in deze wordt gewaardeerd.
Staan altijd klaar met advies
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u onze dienstverlening als behulpzaam ervaart. We blijven ons inzetten om aan uw verwachtingen te voldoen.
Zeer goed en vriendelijhk geholpen
Bedankt voor uw review.
goede service- vriendelijk en komen afspraken goed na
Wij waarderen uw positieve beoordeling van onze service enorm. Wij streven ernaar om te allen tijde de beste kwaliteit te leveren. Uw feedback motiveert ons om dat doel voortdurend na te streven. Dank u wel voor het delen van uw ervaring!
Bed was er meteen de volgende dag. Maar de persoon die het kwam leveren was niet echt vriendelijk. Hij had het erg druk wat wij snappen maar beetje inlevingsvermogen was misschien wel fijn en dan zet hij nog op de pakbon dat wij wazig waren. .Hij moest blij zijn dat we zelf het bed in elkaar gingen zetten.
Het spijt ons om te horen dat uw ervaring met Medicura niet helemaal naar wens was. Wij nemen uw feedback serieus en zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen. We stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om deze feedback te geven, aangezien dit ons helpt onze dienstverlening te verbeteren.
vriendelijk en snelle levering.
Bedankt voor uw feedback.
Fijne mensen helpen je prima En zeer snel geleverd en netjes
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent met de snelheid van levering en de netheid. Uw ervaring is voor ons van groot belang. Bedankt voor het delen hiervan.
Medicura levert binnen een dag. Niet altijd de juiste hulpmiddelen maar dat is te overkomen
Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te horen dat onze snelle levering u bevalt. Het spijt ons dat niet altijd de juiste hulpmiddelen geleverd worden, wij streven ernaar om dit te verbeteren.
Kundig personeel en snel geholpen.
Bedankt voor uw feedback.
Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan!
Wij waarderen uw positieve beoordeling enorm! Het doet ons goed om te horen dat onze service naar wens is. Uw aanbevelingen worden zeer op prijs gesteld. Dank u wel voor uw feedback!
Alles netjes op tijd bezorgt.
de meneer die de spullen kwam leveren was zeer professioneel en vriendelijk de spullen stonden in no time bij ons binnen het gebruik moet ik nog even afwachten ik lig n.l. nog in het ziekenhuis.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm en zijn blij te horen dat onze bezorgservice naar wens was. We wensen u een voorspoedig herstel toe in het ziekenhuis. Wij zijn hier als u ons nodig heeft.
Zoals gezegd tot nu tevreden, heb nog niet zoveel ervaring met deze afdeling maar heb geen klachten, alleen maar positief.
Wij stellen het op prijs dat u uw positieve ervaring met ons deelt. Het is fijn om te horen dat u tot nu toe tevreden bent. Wij streven ernaar om deze positieve lijn voort te zetten.
De aangevraagde hulpmiddelen werden zorgvuldig en correct geleverd en gemonteerd op een minpuntje na. Het bed van 2.10 m. had een matras van 2 meter. Zou worden opgelost met een opvulstuk dat per post (GLS) zou worden bezorgd. Dit werd later (dagen) geleverd dan de planning was. Dus een beetje ongemakkelijk. Waarschijnlijk kan Medicura daar niets aan doen. Misschien een ander postorderbedrijf zoeken.
Wij waarderen uw feedback enorm. Het is belangrijk voor ons om te horen dat uw ervaring over het algemeen positief was, ondanks de vertraging in de levering van het opvulstuk. Uw suggestie over een ander postorderbedrijf nemen wij zeker ter harte.
Mijn ervaring is heel goed, altijd netjes verzorgd.
Wij zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Uw positieve feedback is zeer gewaardeerd. Wij blijven ons inzetten om de ervaring van iedereen zoals die van u zo aangenaam mogelijk te maken.
Alles na wens
Bedankt voor uw review.
Hello. The equipment that came to me and was supposed to help me was sent back. As a young woman, I felt very old The equipment takes up a lot of space. The chair is not foldable, which took up a lot of space in the shower. I'm sorry to write this, but it didn't meet my expectations. I know you really want to help.
Wij betreuren het te horen dat de ontvangen hulpmiddelen niet aan uw verwachtingen voldeden. Wij nemen uw feedback serieus en zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om deze kwestie te bespreken. Wij streven ernaar onze dienstverlening voortdurend te verbeteren, dus uw terugkoppeling is voor ons waardevol.
Er is een ruime keuze aan hulpmiddelen en kon goed uitzoeken wat ik nodig had. Medewerkers gaan telefonisch je bestelling nog even na en geven advies, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en dat geldt ook voor de bezorger.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de selectie aan hulpmiddelen. Ook zijn we blij dat u de interactie met ons team als prettig heeft ervaren. Dank voor het delen van uw ervaring!
Er staat op website voor 17u besteld, vandaag verzonden. Mijn bestelling op donderdag besteld, pas op vrijdagavond verzonden en maandag pas in huis. Dit vind ik slordig voor een webshop in medische producten.. Ik had mijn bestelling al eerder nodig.
Wij betreuren het dat de levering van uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldeed. Uw feedback is belangrijk voor ons en wij nemen dit serieus. Binnen enkele dagen zult u door ons worden benaderd om deze situatie verder te bespreken.
De service is uitstekend. Chauffeur zeer hulpvaardig en vriendelijk.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de service. Wij streven ernaar om deze kwaliteit constant te behouden voor onze gebruikers. Dank u wel voor het delen van uw ervaring.
Goed meegedacht met de wensen en een hele snelle en goede levering
Wij waarderen uw positieve beoordeling enorm. Uw ervaring met onze service en levering is precies waar we naar streven bij Medicura. Dank u wel voor het delen van uw ervaring.