Snel en altijd netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd en de bezorgers geven juiste instructies, ben zeer tevreden over Medicura, echt top

Goede service, snelle bezorging

Prima service, snelle bezorging.

Slechte leveringsafspraken, prima producten

Levering(afspraken) waren slecht, tot 3 keer toe op 3 verschillende dagen gewacht op de bestelling die zou worden geleverd volgens de tracking. Uiteindelijk kwamen ze alsnog op een niet afgesproken dag leveren.

Hele Fijne Service

Contact met klantenservice was redelijk.

Bestelling bij Medicura werd gedaan door het Kraambureau. Werd ik kort voor levering gebeld over de bedklossen welke geleverd moesten worden. Daar het kraambureau de bestelling geplaatst had, had ik geen idee. Thuis bed op gemeten en de hoogte doorgegeven aan Medicura. Zij hebben de juiste bedklossen uitgezocht (blijkt nu dat m’n bed wel erg hoog komt te staan). Tevens telefonisch m’n bestelling nog nagelopen, wilde ze een rugsteun meeleveren. Aangegeven hier geen behoefte aan te hebben. Zouden ze uit de bestellijst halen. Bij levering toch gekregen. Telefonisch levering afgestemd voor een bepaalde datum zodat ik zelf thuis zou zijn. Krijg ik 3 dagen voor levering een mail dat ze de andere dag op de stoep zouden staan. Zelf iets moeten regelen zodat de bestelling in ontvangst genomen kon worden. Daar er in de mail stond dat er voor annulering/ afwezigheid kosten in rekening gebracht zouden worden. (Kreeg op zondag de mail voor levering op maandag, bellen had op dat moment weinig zin).

Zeer behulpzaam

Staan altijd klaar met advies

Zeer goed en vriendelijhk geholpen

uitstekend

goede service- vriendelijk en komen afspraken goed na

snel geleverd maar onvriendelijk persoon

Bed was er meteen de volgende dag. Maar de persoon die het kwam leveren was niet echt vriendelijk. Hij had het erg druk wat wij snappen maar beetje inlevingsvermogen was misschien wel fijn en dan zet hij nog op de pakbon dat wij wazig waren. .Hij moest blij zijn dat we zelf het bed in elkaar gingen zetten.

snelle levering

vriendelijk en snelle levering.

Fijne mensen helpen je prima En zeer snel geleverd en netjes

Goed genoeg

Medicura levert binnen een dag. Niet altijd de juiste hulpmiddelen maar dat is te overkomen

Snel geholpen

Kundig personeel en snel geholpen.

Super fijn bedrijf met goede service.!!

Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan!

Makkelijk besteld

Alles netjes op tijd bezorgt.

geweldig

de meneer die de spullen kwam leveren was zeer professioneel en vriendelijk de spullen stonden in no time bij ons binnen het gebruik moet ik nog even afwachten ik lig n.l. nog in het ziekenhuis.

Tot heden zeer tevreden

Zoals gezegd tot nu tevreden, heb nog niet zoveel ervaring met deze afdeling maar heb geen klachten, alleen maar positief.

Klantvriendelijke behandeling

De aangevraagde hulpmiddelen werden zorgvuldig en correct geleverd en gemonteerd op een minpuntje na. Het bed van 2.10 m. had een matras van 2 meter. Zou worden opgelost met een opvulstuk dat per post (GLS) zou worden bezorgd. Dit werd later (dagen) geleverd dan de planning was. Dus een beetje ongemakkelijk. Waarschijnlijk kan Medicura daar niets aan doen. Misschien een ander postorderbedrijf zoeken.

Het is goed

Mijn ervaring is heel goed, altijd netjes verzorgd.

Alles na wens

shower chair and back support

Hello. The equipment that came to me and was supposed to help me was sent back. As a young woman, I felt very old The equipment takes up a lot of space. The chair is not foldable, which took up a lot of space in the shower. I'm sorry to write this, but it didn't meet my expectations. I know you really want to help.

Ruime keuze, goede kwaliteit en vriendelijke medewerkers

Er is een ruime keuze aan hulpmiddelen en kon goed uitzoeken wat ik nodig had. Medewerkers gaan telefonisch je bestelling nog even na en geven advies, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en dat geldt ook voor de bezorger.

Niet op tijd verzonden

Er staat op website voor 17u besteld, vandaag verzonden. Mijn bestelling op donderdag besteld, pas op vrijdagavond verzonden en maandag pas in huis. Dit vind ik slordig voor een webshop in medische producten.. Ik had mijn bestelling al eerder nodig.

De service is uitstekend. Chauffeur zeer hulpvaardig en vriendelijk.

Geweldig fijne service en levering, goed meegedacht

Goed meegedacht met de wensen en een hele snelle en goede levering

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert