Het zou fijn zijn als er afmetingen van materialen die je leent erbij zouden staan. Want nu kreeg ik te horen dat het bed niet door onze gang past.
Het is fijn om te horen dat u goed geholpen bent. We begrijpen dat informatie over afmetingen belangrijk kan zijn en waarderen uw suggestie. Uw feedback helpt ons om onze service te verbeteren.
Onlangs een medisch bed geleverd gekregen en ik ben zeer tevreden! De levering verliep vlot en het bed werd netjes geplaatst en uitgelegd. Het bed is comfortabel, praktisch in gebruik en voldoet helemaal aan de verwachtingen. Het heeft mijn dagelijkse comfort en nachtrust aanzienlijk verbeterd. Ook de bezorgmedewerker was vriendelijk en behulpzaam. Kortom, een aanrader!
Fijn om te horen dat de levering soepel verliep en het bed aan uw verwachtingen voldoet. Wij waarderen uw positieve feedback over de service en zijn blij dat het u helpt bij uw dagelijkse comfort en nachtrust. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.
Zoals boven omschreven en makkelijk te bestellen.
Fijn om te horen dat de levering snel was en het bestelproces makkelijk verliep. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw positieve feedback.
kraampakket en extra klossen besteld voor mijn aanstaande bevalling. Het bestellen was heel makkelijk en alle artikelen werden snel bezorgd. Gratis te huren vanuit de basisverzekering en er zit al netjes een retourformulier met gebruiksaanwijzing bij.
Fijn om te horen dat het bestellen van uw kraampakket en extra klossen zo soepel is verlopen. Wij streven ernaar om een overzichtelijke ervaring te bieden en zijn blij dat u tevreden bent met de snelle levering en de duidelijke informatie. Veel succes met de aanstaande bevalling.
Zeer tevreden met de sevice
Dank u voor het delen van uw review.
first time that i am using Medicura or that i ever need it, but it was a joy to find it, it should be advertised more actually. Everything went fine, ordered a wheelchair, and it was deliver right at my door the next day as noted, even earlier!
Fijn om te horen dat uw ervaring positief was en dat de levering naar wens is verlopen. Wij waarderen uw feedback en nemen dit mee in onze verdere activiteiten.
Snelle en goede levering! Helaas moesten we ons product terugsturen. Het was duidelijk vermeld hoe dat moest. Wel jammer dat we zelf de vervoerskosten hiervan moesten betalen. Het bedrag wat betaald was voor het product, is ook meteen daarna teruggestort. Super goed geregeld dus! Mochten we nog eens wat nodig hebben dan bestellen we hier zeker opnieuw.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en levering. We begrijpen dat terugsturen soms ongemak met zich meebrengt. Het is goed om te lezen dat het proces zo soepel is verlopen. Wij staan klaar voor uw volgende bestelling wanneer u daar behoefte aan heeft.
Binnen een dag was mijn rolstoel er
Wij waarderen het dat u uw positieve ervaring deelt. Het is fijn om te horen dat de levering van uw rolstoel snel verliep. Wij streven ernaar om onze service zo efficiënt mogelijk te maken. Bedankt voor uw feedback.
Helemaal in orde. Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en de levering op tijd is aangekomen. Wij streven ernaar om een goede service te bieden. Dank u voor uw feedback.
Goede communicatie altijd op tijd
Wij waarderen uw positieve feedback over de communicatie. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met ons contact. We streven ernaar om onze service continu te verbeteren en hopen dat u in de toekomst ook een goede ervaring heeft.
Duidelijke website Snelle levering
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Bevalbad besteld wat voor 36 weken zwangerschap geleverd zou worden. Uiteindelijk pas in week 38 ontvangen. Tussendoor weinig communicatie over de levering en de voortgang. Ook het betalen in drie delen via Klarna ging mis waardoor ik toch het volledige bedrag in een keer moest betalen. Bad kwam aan in een kapotte doos. Uiteindelijk werd deze bevalling een keizersnede en werd ik onverwachts in het weekend op zaterdagmiddag uit het ziekenhuis ontslagen. Ik kon en mocht geen trap lopen, daarnaast was ik flink beperkt in mobiliteit met in en uit een regulier bed komen dus was genoodzaakt om beneden in de woonkamer te slapen op een zorgbed. Belt de spoedlijn, legt het probleem uit en er kan pas maandag wat voor je gedaan worden. Medewerker aan de telefoon had weinig inlevingsvermogen voor mijn situatie en dacht ook niet mee binnen mijn mogelijkheden. Haar idee was om dan maar familie een bed te laten kopen en die beneden neer te zetten.
Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat een soepele levering en communicatie belangrijk zijn, zeker in zulke momenten. Uw feedback is waardevol voor ons en we nemen het serieus. Wij wensen u veel sterkte toe in deze situatie.
Product was gemakkelijk te bestellen en snel geleverd
Fijn om te horen dat het bestelproces en de levering naar wens zijn verlopen. Wij streven ernaar om u een aangename ervaring te bieden. Dank voor uw feedback!
Alles makkelijk te bestellen en snel en zeer vriendelijk geleverd
Fijn om te horen dat de bestelprocedure soepel verliep en de levering snel en vriendelijk was. Wij waarderen uw feedback enorm.
Snelle levering, hele goede prijzen en goede communicatie. Enkel de doos met artikelen had steviger gemogen vanwege retourneren
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering, prijzen en communicatie. We waarderen uw feedback over de doos en nemen dit mee voor toekomstige verbeteringen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
Goed geholpen, nette leenartikelen.
Dank voor het schrijven van een review.
Duidelijkheid over levering, snel geleverd letterlijk de dag erna zeer tevreden!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle service en de duidelijkheid omtrent levering. Wij streven ernaar om een goede ervaring te bieden. Bedankt voor uw feedback.
Erg makkelijk om spullen te reserveren en te laten leveren
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en het reserveren van producten. Wij streven ernaar om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Uw feedback is waardevol voor ons.
heel goed
Dank u voor het delen van uw review.
Het was niet normaal hoe vriendelijk wij ontvangen werden in de winkel in Geldrop. Ook het tevreden van het bed en het opstellen daarvan verliep super en servicegericht.
Fijn om te horen dat uw ervaring zo positief was. Wij streven ernaar om een vriendelijke en servicegerichte sfeer te creëren. Het is goed om te weten dat dit heeft bijgedragen aan uw bezoek in Geldrop. We waarderen uw feedback enorm.
Vakkundige site, is gemakkelijk te bestellen en duidelijke informatie wanneer bestelling arriveert.
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft met de gebruiksvriendelijkheid van onze site en de informatie over uw bestelling. Wij streven ernaar om het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Dank voor uw feedback.
Keurige bezorger
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Besteld, meteen een bevestiging dat het wordt ingepakt en de dag erna keurig verpakt en bezorgd.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle verwerking en levering van uw bestelling. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en zijn blij dat dit in uw geval is gelukt.
Op bezorger geeft aan niemand thuis, terwijl ik heb zitten wachten ruime tijd voor hij zou komen. Mocht de andere dag het af gaan halen bij een servicepunt. Leuk als je 89 jaar bent.
Wij begrijpen dat het vervelend is om te wachten en een levering niet zoals verwacht te ontvangen. Uw feedback is waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren. We hopen dat u in de toekomst een betere ervaring heeft.
fijn dat er een min of meer tijdstip wordt aangegeven de dag van te voren. De medewerker was op tijd. Hij heeft geholpen met naar boven brengen van het hulpmiddel en om het te plaatsen. Erg fijn
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de tijdige levering van het hulpmiddel. Wij streven ernaar om een goede ervaring te bieden en waarderen uw feedback.