Prettig contact en snel.geregeld
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Snelle levering, vriendelijke personeel en spullen voldoen aan de eisen
Wij waarderen uw positieve beoordeling enorm. Fijn dat u tevreden bent over de snelheid van levering en kwaliteit van onze producten. Uw tevredenheid is zeer belangrijk voor ons bij Medicura.
Goed volgens afspraak
Dank voor het schrijven van een review.
Netjes materiaal,schoon en zo goed als nieuw voor de uitleen na beenbreuk
Wij waarderen uw positieve feedback over de kwaliteit van ons materiaal. Het is fijn te horen dat u tevreden bent na uw beenbreuk. Wij streven continu naar het leveren van goede service en kwaliteitsproducten. Uw ervaring draagt hieraan bij, dank voor het delen.
Binnen 24u de hulpmiddelen in huis!
Wij waarderen uw positieve feedback zeer! Hoewel wij er altijd naar streven om een excellente service te leveren, is het fijn om te horen dat u dit ook zo hebt ervaren. Dank voor uw beoordeling.
De gekochte producten kwamen binnen redelijke termijn binnen, product van goede kwaliteit
Wij waarderen uw positieve feedback en zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Uw ervaring is erg waardevol voor ons. Dank u wel.
Het bestellen van de producten was duidelijk en vrij simpel. Aangezien mijn man en ik beiden fulltime werken (mijn man werkt hiervan één dag thuis), was het ook erg fijn dat ik een bezorgmoment kon inplannen. Ik koos voor een beschikbaar moment, twee dagen vóór het eerst beschikbare moment. Ik begreep dat ik een mail zou ontvangen, de avond vóór levering. Deze heb ik echter niet gekregen, deze mail kreeg ik de avond erna. Het pakket kwam dus ook een dag later, waarop we niet thuis waren. Ik moest het gaan afhalen bij een afhaalpunt en aangezien het een erg groot en lomp pakket was, was dat best wel lastig (zwanger). Wellicht zouden jullie bij het selecteren van een moment aan kunnen geven dat de bezorgtijden af kunnen wijken van het gekozen moment, omdat jullie afhankelijk zijn van de bezorging. Afgezien van de levering, waarbij ik twijfel of het niet puur bij GLS ligt, was de service prima en ben ik erg tevreden!
Wij waarderen uw feedback over de levering en begrijpen dat dit ongemak heeft veroorzaakt. Wij nemen uw suggestie om duidelijker te communiceren over mogelijke afwijkingen in bezorgtijden ter harte. Fijn om te lezen dat u verder tevreden bent met onze service.
Ik kon vooral hun (pro-)actieve instelling waarderen
Wij waarderen uw beoordeling enorm! Het doet ons goed te horen dat u onze proactieve instelling waardeert. Het is altijd ons streven om een optimale service te bieden. Dank u wel!
hel netjes en vakkundig
Bedankt voor uw feedback.
Had een afspraak op donderdag en was daarom dus de hele dag thuisgebleven! Uiteindelijk ontving ik om 18.00 uur een mail dat het vrijdag zou komen. Niet fijn! Natuurlijk kan het voorkomen, maar laat dit dan woensdagavond of donderdagochtend al weten. Verder wel tevreden over de afgeleverde spullen!
Wij betreuren uw ervaring omtrent de bezorging van uw bestelling. Uw feedback is essentieel om onze service te verbeteren. Wij zullen binnen enkele dagen contact opnemen om deze situatie te bespreken. We waarderen uw geduld en begrip in deze.
Ze leggen alles heel goed uit, ben er heel tevreden over.
Wij waarderen uw positieve feedback. Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service. Uw ervaring is voor ons van groot belang en helpt ons om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden. Dank u wel!
Correcte afgeleverd en ook nog geplaatst
Wij waarderen uw positieve feedback zeer. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. We blijven ons best doen om elke ervaring uitstekend te maken. Dank voor uw vertrouwen in ons.
Levering correct vlgs. afspraak.
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Goede stoel. Fijn bedrijf. Snelle service. Vriendelijk personeel zowel aan de telefoon als aan de deur
Wij zijn blij om te horen dat u onze service en vriendelijkheid waardeert. Het is fijn om dit soort feedback te ontvangen en motiveert ons om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden. Wij waarderen uw positieve review enorm.
Vriendelijk personeel snelle bezorging op de afgesproken tijd
Wij waarderen uw positieve woorden enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Uw feedback is zeer waardevol voor ons!
Heel netjes en correct geholpen, En de andere dag in huis. Super!!!
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. Uw positieve ervaring is wat wij altijd nastreven. Dank voor uw feedback!
Spullen besteld en de volgende dag al gebracht.super goed.
Wij waarderen uw feedback enorm en zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service. Uw positieve ervaring is waar wij naar streven. Dank voor het delen van uw ervaring!
Hoog-Laag bed besteld. Op de afgesproken dag bezorgd en door de bezorger in elkaar gezet. Ook de nodige uitleg en tips gehad van de aardige bezorger. Wel jammer is dat je pas na 18.00 uur de dag voor levering de bezorgtijd doorkrijgt. Je kan dus niet bellen voor een indicatie van de tijd omdat er nog verzoeken voor bezorging binnen kunnen komen en die nog op de route gezet kunnen worden. Ik heb dus om die reden een hele dag verlof opgenomen. Dit had ook een ochtend verlof kunnen zijn omdat in ons geval bezorging tussen 09.15 en 11.15 uur was. Wellicht zou dat anders kunnen?
Wij waarderen uw feedback enorm. Het is fijn om te horen dat de levering en installatie van het hoog-laag bed naar tevredenheid zijn verlopen. Uw suggestie over de bezorgtijd nemen wij mee in onze overwegingen om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.
snelle service
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Lange wachttijden aan de telefoon
Bedankt voor uw review.
Zeer snelle levering, doeltreffend ondersteunings apparaat, zijn hier erg mee geholpen.
Wij zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Het is altijd fijn om te horen dat onze inspanningen worden gewaardeerd. Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring.
Erge fijne ervaring bravo!
Dank voor het schrijven van een review.
Vriendelijk en snelle service
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Fijn kunnen bestellen en super aflevering. Alles netjes gekregen zeer vriendelijke chauffeur. Heel fijn.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm, het is fijn om te horen dat u tevreden bent. Uw ervaring beschrijft precies waar wij naar streven bij Medicura. Dank u wel!
Wel schrikken, bestel een badplank. Krijg hem in een grote doo, waar een badstoel op staat. Open gemaakt toch een badplank. Perfect en een mooie. Henny
Wij stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat ondanks de verwarring bij de levering, alles naar wens is. In het kader van duurzaamheid en het zo veel mogelijk verkleinen van onze impact op het milieu hebben wij ervoor gekozen om bij het verzenden van artikelen gebruik te maken van hergebruik van dozen. Dank voor uw positieve beoordeling!