Uitstekende producten

Ik heb een aantal keren gebruik gemaakt van hun diensten. Goed contact, snelle levering. Producten zijn goed . Prima !

Heel behulpzame bediening en deskundig

Super goed geregeld

Super goed geregeld snelle service

Leek goed te zijn?! Geen ervaring met een rolstoel!!

Er is een rolstoel gebracht die ik voor een aantal weken in bruikleen heb ivm met mobiliteit. De rolstoel is gebracht en de medewerker heeft een uitleg gegeven over de in-/uitklapbaarheid, en hoe de beensteunen eraf en erop geplaatst kon worden, en dat. de wielen er heel handig af-/op kunnen. Dat alles was duidelijk voor mij. Maar toen ik de rolstoel ging gebruiken merkte ik al snel genoeg dat deze helemaal niet op mijn persoon goed was afgesteld. Nu ben ikzelf technisch aangelegd en heb gereedschap in huis, zodat ik zelf toch maar het een en ander heb afgesteld. Dus vandaar mijn waardering van 2,5 ster i.p.v. 5sterren. Hoop dat de medemens hier wat aan heeft, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan?!

In 1 woord gezegt...Uitstekend....Ga vooral zo door!!

In 1 woord gezegt uitstekend!! GA VOORAL ZO DOOR.

Snelle levering

Bezorger nam zich de tijd om alles te plaatsen en uit te leggen.

Heel prettig te woord gestaan door een meedenkende medewerker

Alles perfect geregeld

Na mij e mail alles binnen 48 uur geregeld

Prima geholpen

Ivm mij bevalling heb ik spullen via het kraambureau geleend. Goed geholpen. Er was een vergissing geweest met de maten en hoeveelheid van de klossen. Hier ben ik heel goed mee geholpen!

Snel en vriendelijk geholpen

Via internet een rolstoel en douchestoel besteld, en ik werd al zeer snel teruggebeld door een vriendelijke dame, de volgende dag alles netjes in huis.

Goede service en vriendelijk

Zowel het bestellen op de website, als de dame die me bestelling op belde om te bevestigde, als de chauffeur die de spullen kwam brengen waren vriendelijk en hielpen mee te denken.

Het afgelopen half jaar regelmatig contact gehad voor allerlei zaken en ook de bezoeken aan medicura winkel zijn als heel prettig ervaren. Zeer behulpzaam ook met de mogelijkheden in de winkel.

Snel en vriendelijk geregeld!

Je zit zonder bed en verdere hulpmiddelen en 1bestelling doen, volgende dag in huis!

perfect

besteld en snel geleverd ..top

Goed en heel snel geholpen!

Op maandag spullen besteld en geholpen door een hele aardige mevrouw die goed meedacht. De spullen konden vanaf de volgende dag al geleverd worden, wat voor ons heel fijn was. Bij levering werd het bed dat we nodig hadden helemaal opgebouwd en klaargezet door de chauffer/monteur. Goede service, wij waren meer dan blij dat het allemaal zo soepel ging!

Gewoon geweldig

Snelle levering. Goed product.

Ontzettend klantvriendelijk

Zowel telefonisch als online erg makkelijk om producten aan te vragen. Super snelle levering en fijne communicatie!

Perfecte service

Snel levering, vriendelijkheid

Goed geregeld

Goede producten , verzending duurde een week dus beter optijd bestellen

Ze brengen het netjes en zetten het op de plek waar het hoort

Goede servvice

Goede spullen

Makkelijk bestelproces, reële prijsstelling, goede communicatie. Verzending kan vlotter.

Duidelijke website snelle levering

Fijn en snel

Heel goed

Vriendelijke meneer, die alles netjes op zijn plaats heeft gezet. En werd mooi op tijd gebracht.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert