Good

Very friendly and delivered the items as mentioned ☺️

• Would you recommend us? Yes

Prima!

Zeer makkelijk en snel.........perfect in tijden van stress en regelen. Top aanrader!

Fantastische vent

Snelle service, kant en klaar neergezet. Goede uitleg over de werking! Hele vriendelijke man.

Super service hele vriendelijke meedenkende mensen

Heel erg fijn en komen hun afspraken na ! Erg blij mee!

Een dikke Ten verdiend.

Snelle levering,vriendelijk. Alles duidelijk uitgelegd.

Fantastische ruime keuze!

Veel keuze in hulpmiddelen. Overzichtelijke site met duidelijke uitleg/ informatie over de artikelen!

Word heel goed geholpen

+ Uitstekende service - communicatie over afhaalpunt

Maken goede afspraken, komen die correct na. Enige minpunt betreft het afhalen van een rolstoel. Thuiszorg had contact met Medicura en daar werd verteld dat er een uitgiftepunt in Sittard-Geleen (ziekenhuis) was. Echter, dit bleek niet zo te zijn en niemand was op de hoogte. Na het nodige 'google' werk(door ons zelf), bleek dat er een uitgiftepunt in Maastricht was.Waarop we naar Maastricht zijun gereden

Netjes en snel geleverd

Na mijn rug operatie met spoed op zoek naar draaikussen om op te zitten. Binnen paar dagen geleverd. Zitten is stuk gemakkelijker en in en uit de auto komen gaat soepel.

Hele fijne snelle service

De medewerker was erg meedenkend over de plek waar het bed kwam te staan in de woonkamer en was bereid om met meubels te schuiven omdat ik dat zelf natuurlijk niet kon. Super service en erg vriendelijke man.

Geweldige service

De bezorger bracht de spullen zelfs tot op de plaats van bestemming. Super

Trippelstoel, bedgreep en service zijn prima

Trippelstoel, bedgreep en service zijn prima

Snelle levering van goede producten

Produkt goed, maar niet compleet.

Bij het bedhek zit niet het juiste bevestigingsmateriaal.

Ben zeer tevreden en heb er veel baat bij

bijzonder

pakket zou dinsdag geleverd worden, heel de dag niks gehoord. Na zelf te bellen gehoord dat GLS vertraging heeft en het langer duurt. Pakket is vervolgens 2 dagen later geleverd op een moment dat ik niet thuis was, in de track en trace stond afgeleverd bij de buren. Zelf kwam ik s’avonds laat thuis en wat stond er voor mijn deur in de regen? Het pakket.

Gewoon goed

Een heel vriendelijke meneer. Fijn product afgeleverd.

Super vriendelijk

Een hele goede service bieden ze en zijn super klant vriendelijk. Een probleem met de levering werd direct opgelost!

Snel geleverd

Chauffeur heeft alles netjes in elkaar gezet,klaar voor gebruik

Prima Optijd Vriendelijk Kwaliteit

Snel, adequaat en bijzonder betrokken

Binnen een dag was de bezorging geregeld. Efficiënt ging de bezorger te werk met het in elkaar zetten. Plezierig en empathisch in de omgang.

Na een bericht is het goed op gelost

Zie boven

Goede service,en netjes bezorgd

Zeer tevreden over bezorging en snelle levering.

Op tijd binnen, nette bezorging

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert